Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Myyjä

post_image

RekryilmoitusNyt on huikea tilaisuus! Kovasti kasvanut Easoft Docs hakee lisää vauhtia myyntiin. Tarvitsemme yhden huippukaverin vahvistamaan myyntitiimiämme ja tarjolla on osakkuus Easoft Docsista.

Easoft Docs (easoftdocs.fi) on keskittynyt työmaiden viestintään ja dokumentointiin ja on osa Easoft-konsernia. Tarjoamme rakennusalan yrityksille sovellusta, jota käyttää jo yli 3000 alan ammattilaista. Haemme jatkoa vahvalle kasvullemme ja etsimme myyjää osaksi Easoft Docsin tiimiä. Toivomme sinulta näyttöjä menestyksekkäästä myynnistä aikaisemmin urallasi. Tulet olemaan isossa roolissa ja vaikuttamaan merkittävästi yhtiömme kasvuun, joten tulet siis olemaan myös Easoft Docsin osakas.

Työpaikkasi sijaitsee joko Jyväskylän tai Helsingin toimistollamme. Työt voit aloittaa heti maanantaina tai sopimuksen mukaan.

Tarjoamme sinulle nuoren ja kovasti kasvan yrityksen tekemisen meiningin. Meillä on toimintamme selkänojana ja apuna Easoft-konsernin tuki ja kokemus, jossa on vankka kokemus ja kovat näytöt vastaavasta liiketoiminnasta ERP-sovelluksen osalta.

Kysyttäviä? Ota rohkeasti yhteyttä puhelimitse tai sähköpostitse (0400386440, ilari.taskila@easoft.fi).

Pinterest
Easoft logo

Tietoja

Hakuaika: -
Sijainti: Helsinki, Jyväskylä
Linkki: https://easoft.fi/tyopaikat/myyja-easoft-docs-mahdollisuus-osakkuuteen/
Yhteydenotto: ilari.taskila@easoft.fi

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Easoft kotisivut

Tagit

Liiketoimintaprosessi

Myynti

Easoft:n muita rekryilmoituksia

Siirry yrityksen profiiliin Easoft kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä