Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Full stack -kehittäjä

post_image

RekryilmoitusEtsimme nättiä ja toimivaa koodia sekä ihmisistä pitäviä ihmisiä. Tarjoamme kiinnostavia projekteja, jotka valitset itse. Palkka ja työkaverit ovat alan parhaimpia.

Rakettitieteilijät ovat fiksuja ja kokeneita konsultteja, alansa parhaita ohjelmistokehittäjiä, joita kiinnostaa tehdä haastavia töitä hyvien asiakkaiden kanssa. Haemme Rakettiimme lisää kovan sarjan full stack -kehittäjiä eli rakettitieteilijöitä!

Jos olet kokenut full stack -devaaja ja hyppäät mieluummin itse ohjaksiin kuin roikut pässinä narun päässä, sinusta saattaa olla rakettitieteilijäksi. Iälläsi tai koulutuksellasi ei ole väliä, mutta sinulla täytyy olla vankkaa kokemusta vaativasta ohjelmistokehityksestä. Et myöskään sulaudu tapettiin vaan pidät asiakkaat ajan tasalla, neuvot tarvittaessa ja arvioit toteutustapoja projektin edetessä.

Rakettitieteen konsultit työskentelevät asiakasprojekteissa, yleensä asiakkaan tiloissa ja työnjohdon alla. Asiakkainamme on kaikenkokoisia ja -näköisiä organisaatioita, ja projektien kestot vaihtelevat lyhyistä spurteista monivuotiseen yhteistyöhön. 

Yksi asia prokkiksille on yhteistä: etsimme konsulteillemme vain sellaisia töitä, joissa asiakkaan tarve kohtaa kehittäjän mielenkiinnon kohteet, osaamisen ja mahdollisuuden kehittyä. Kiinnostavia töitä riittää, ja jokainen rakettitieteilijä saa valita tarjolla olevista projekteista itselleen sopivimman. Uskomme, että parasta jälkeä syntyy siellä, missä työ kohtaa aidosti tekijänsä kiinnostuksen.

Emme hämää konsulttejamme pallomerillä tai perjantaikaljoilla: sen sijaan rakettitieteilijät nauttivat fiksujen duunikaverien seuran lisäksi alan parhaimmasta palkasta. Vaikka rakettitieteilijät koodaavat kuka missäkin, etänä tai asiakkaalla, yhteys kollegoihin ei katkea, sillä Slack, tuo ajatuksiemme Tonava, soljuu luoksesi – halusitpa tai et. Keskushallintomme hallinnoi viisaasti ja lempeästi päämajallamme Helsingin Kampissa, ja konttori on myös kaikkien rakettitieteilijöiden käytössä. 

Meille tuttuja avainsanoja ovat esimerkiksi AWS, Azure, Google Cloud Platform, Docker, Node.js, Java, Go, C#, Python, Clojure, Scala, Ruby, Django, JavaScript, React, Angular, Vue, Firebase, Linux, OSX ja Windows.

 

Sukkulassa sinua odottavat:

  • Hyvä palkka. Raketin palkkamallissa 50 % laskutuksesta kilahtaa suoraan kehittäjän lompakkoon. Palkkamme ovatkin merkittävästi alan keskiliksoja korkeampia – ilman ylitöitä.
  • Tervehenkinen rakettikulttuuri sekä noin 35 rautaisen kovaa (ja vähän pörröistä) ohjelmistoalan ammattilaista, jotka auttavat ja arvostavat toisiaan.
  • Mahdollisuus valita tarjolla olevista projekteista itselleen sopivin. Firma ei päätä projektia rakettitieteilijän puolesta, ja työnkuva itse projektissa on selkeä.
  • Minimaalisesti hype-jargonia ja muuta bullshittiä, sen sijaan aitoa avoimuutta ja asioiden puhumista niiden oikeilla nimillä.
  • + muut perusedut, kuten kattava työterveyshuolto, mahdollisuus valita omat työvälineet ja lounasetu.

Olemmeko sinulle entuudestaan tuntematon putiikki? Lue Rakettitieteen rekryprosessista tuoreiden rakettitieteilijöiden silmin:

  1. Ensivaikutelma
  2. Harkinta ja päätös
  3. Ensikokemukset Raketissa

Kuulostaako siltä, että viihtyisit? Lähetä meille yhteystietosi, niin jutellaan lisää!

Pinterest
Rakettitiede Oy

Tietoja

Hakuaika: 28.1.2020 - 28.2.2020
Tarkennettu
sijainti:
Uusimaa
Linkki: https://careers.rakettitiede.com/jobs/234755-full-stack-kehittaja
Yhteydenotto: marko@rakettitiede.com

Lisätietoa

Näytä rekrysivu Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Rakettitiede kotisivut

Tagit

Liiketoimintaprosessi

Tuotekehitys ja suunnittelu

Teknologia

Amazon Web Services
Azure
Angular
Django
Node.js
React
C#
Clojure
Java
Javascript
Python
Ruby
Scala
Linux
Windows

Omat tagit

vue
Firebase
Google Cloud Platform
Docker
GO
OSX

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Moni työmailla ahertava kaipaa digitaalista tiedonkeruumenetelmää – “Työ tehostuu, kun asiat hoituvat yhdessä sovelluksessa”
H2C tuo koodausopinnot kaupunkeihin, joissa ohjelmoinnin osaajista on pulaa - töihin it-alalle on monia väyliä
Traficomin selvitys: Nousevilla ICT-teknologioilla on iso vaikutus kestävään kehitykseen