Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Mobile Developer

post_image

RekryilmoitusMobile Developer

Tuotamme peleillä iloa ja suojelemme sitä. Haluamme, että suomalaisten pelaaminen pysyy ilon puolella. Tässä työssä vastuullisuus ohjaa kaikkea toimintaamme. Haluamme olla pelialan edelläkävijä ja vastuullisen pelaajakokemuksen suunnannäyttäjä. Hyvinvointi on meille sydämen asia. On tärkeää, että töihin on mukava tulla joka päivä. Meillä on monipuoliset ja laajat työsuhde-edut. Tarjoamme vaikuttavia työtehtäviä kehittyvässä työyhteisössä, jossa on iloinen tekemisen meininki. Tehdään työtä ? yhdessä ilon puolella.

Mobile Developer

Meillä on intohimo olla pelialan kehittäjä, joka tarjoaa asiakkailleen maailman luokan pelikokemuksen. Haluaisitko olla mukana rakentamassa pelitaloa, joka on rohkeassa etukenossa alan kärkijoukoissa? Nyt on tarjolla loistava tilaisuus hypätä Suomen kovimman digikehitysporukan kelkkaan, sillä etsimme lisää osaajia. Tällä hetkellä haussa on mobile developer kokoaikaiseen ja vakituiseen työsuhteeseen. 

Tiimin toteuttama Veikkaus-sovellus on kestosuosikki Applen sekä Googlen sovelluskaupoissa ja sen käyttäjämäärä on yli puoli miljoonaa asiakasta.

Apunasi on laaja asiantuntijoiden ja kehittäjien joukko. Työ sisältää mm. uusien pelien ja palveluiden toteutusta, asiakkaan pelikokemuksen parantamista sekä tuotannon ylläpidon optimointia.

 

 Odotamme Sinulta:

  • Vähintään vuoden työkokemusta mobiilisovelluksien kehittämisestä
  • Ymmärrystä sovelluskauppojen jakelusta ja vaatimuksista
  • oma-aloitteista otetta työhön
  • hyviä vuorovaikutustaitoja

Teknologian avainsanoja ovat TypeScript, React Native, Redux, Redux Saga, Firebase, CodePush, CI/CD pipeline, GitLab, B2C ja AB testing.

Lisäpisteitä saat muusta ohjelmointikokemuksesta sekä erityisesti modernien web-teknologioiden tuntemuksesta. Arvostamme myös osaamista sovelluksen tietoturvasta sekä työkaluista version- ja sisällönhallintaan.

Tarjoamme Sinulle mielekkään ja haastavan työn suositun pelisovelluksen parissa sekä loistavan mahdollisuuden kehittää osaamistasi ja tietysti rennon, mutta osaavan työyhteisön tuen.

Matkassamme pääset kasvamaan ammattilaisena. Haluamme aidosti olla vastuullinen työnantaja, joka tarjoaa mielekkäitä työtehtäviä, kilpailukykyiset työsuhde-edut sekä pitää huolta työn ja vapaa-ajan tasapainosta. Työpisteesi sijaitsee Veikkauksen pääkonttorissa Helsingin Pohjois-Haagassa. Meillä on hybridityön mallit käytössä, jolloin saamme molemmista työskentelytavoista parhaat puolet irti. Voit lukea meistä ja eduistamme lisää täältä.

 

Lisätietoja tehtävästä antaa Johanna Väisänen torstaisin klo 13 – 15 puh. +358943702252. Lähetä hakemuksesi cv:n kera mahdollisimman pian, mutta viimeistään 31.1.2024, sillä tehtävä täytetään heti sopivan tekijän löydyttyä. 

Tehtävään valittavalta henkilöltä tarkistetaan luottotiedot sekä teetetään huumausainetesti ja perusmuotoinen, turvallisuusselvityslain (726/2014) mukainen turvallisuusselvitys.

Veikkaus Oy

Veikkaus tuottaa peleillä iloa. Tarjoamme elämyksiä ja huippupelejä, mutta emme hinnalla millä hyvänsä.

Huolehdimme, että pelaaminen säilyy ilon puolella, ja suomalaiset pelaavat maltilla ja peli-ilosta nauttien.

Haluamme olla vastuullisen pelaajakokemuksen suunnannäyttäjiä.

Lähes kaikki aikuiset suomalaiset ovat kokeilleet pelejämme, ja meillä on kaksi miljoonaa Etuasiakasta.

Olemme monella tavalla mukana suomalaisessa elämässä. Meitä veikkauslaisia on noin 1 600 ja työskentelemme lähes sadassa pisteessä eri puolilla maata. Pelejämme myydään tuhansissa paikoissa, ja niitä voi pelata turvallisesti myös veikkaus.fissä ja Veikkaus-sovelluksessa.

Pinterest
Laura logo

Tietoja

Hakuaika: 5.1.2024 - 31.1.2024
Sijainti: Helsinki
Linkki: https://rekrytointi.com/avoimet-tyopaikat/veikkaus-oy/mobile-developer/2611056/

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Laura kotisivut

Tagit

Erikoisosaaminen

Ohjelmistokehitys

Toimialakokemus

IT

Laura:n muita rekryilmoituksia

Siirry yrityksen profiiliin Laura kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä