Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

M-Files Developer | Esri Finland

post_image
Rekryilmoitus

Oletko sinä kokenut M-Files kehittäjä, joka on suuntautunut tiedonhallintaan? Etsimme tiimimme kokenutta M-Files kehittäjää monipuoliseen toimenkuvaan tuotekehityksen pariin.

Meillä tulet työskentelemään kuntaliiketoiminnassa osana dmCity-tuotteen tuotekehitys- ja toimitustiimiä ja pääset näin ollen mukaan ainutlaatuiselle matkalle, jossa olemme yhdistäneet ArcGIS- ja M-Files-ohjelmistojen parhaat puolet. Yhdistämällä paikkatiedon ja prosessiohjatun tiedonhallinnan tarjoamme kunnille ja kaupungeille innovatiivisen ja älykkään digikaupunkiratkaisun aina maankäytön suunnittelusta rakennetun ympäristön ylläpitoon. Voit lukea lisää dmCity-ratkaisustamme täältä.

Työssäsi M-Files kehittäjänä tulet olemaan avainasemassa dmCity-tuotekehityksessä. Tuotekehityksen lisäksi rooliisi kuuluu monipuolisesti myös asiakkaiden käyttöönottoihin ja ylläpitoon liittyviä tehtäviä. Rooli muokkautuu tuotekehityksen tarpeiden ja toiveidesi mukaisesti. Esrin kollegoiden lisäksi teet tiivistä yhteistyötä myös M-Files kumppaniverkostomme tekijöiden kanssa. 

Meillä on tarjota sinulle vahva alusta yhteiselle menestymisellemme ja voit luottaa tiimisi tukeen. Paikkatieto on yleisesti tunnistettu yhdeksi tulevaisuuden kasvualoista niin maailmalla kuin Suomessa ja Esrin paikkatietoteknologian hyödyntäminen on vahvassa kasvussa. Päämiehemme Esri Inc. panostaa vuosittain 500 M € teknologiamme kehittämiseen, joten ratkaisujemme perusta on pätevä ja vahva. Olemme markkinajohtaja Suomessa toimialalla, joka kasvaa vahvasti.

Toimistomme ja suurin osa kollegoistasi ovat Leppävaarassa Espoossa – työkulttuurimme kuitenkin mahdollistaa työn tekemisen mistäpäin Suomea tahansa ja etätöiden tekeminen sujuu meillä mutkattomasti.

Tällaisia olemme työkavereinasi

Esri Finlandin työntekijöitä

Luomme parhaita ratkaisuja asiakkaillemme suuntaa näyttäen. Meille on tärkeää, että pystymme täyttämään asiakkaiden tarpeet ja odotukset. Olemme tavoiteorientoituneita ja haluamme haastaa itseämme ja kehittyä.

 

Meillä on hyvä tekemisen meininki. Me arvostamme ja autamme toinen toisiamme. Teemme työtä alati paremman maailman puolesta.

Mitä tarvitset menestyäksesi?

Etsimämme kiteytyy oikeastaan seuraavaan: Olet kokenut ja monitaitoinen M-Files tiedonhallintaohjelmiston kehittäjä. Innostut devauksen lisäksi tuotekehityksestä ja tiimissä työskentelystä, etkä pelkää ongelmien juurisyiden selvittelyä

Tehtävässä menestyminen edellyttää sinulta seuraavaa osaamista: 

  • Osaat ylläpitää, asentaa ja konfiguroida M-Files-tietovarastoja
  • Osaat koodata M-Files ympäristössä: Vault Application framework (C#)
  • Hallitset M-Files Rest API -rajapinnan ja osaat soveltaa sitä kehitystyössä
  • Osaat toimia monitoimittajaympäristössä
  • Hallitset ketterät sovelluskehitysmenetelmät

Tunnistat itsesi ehkä myös seuraavista kuvauksista:

  • Olet oma-aloitteinen ja osaat johtaa itseäsi
  • Nautit monipuolisesta toimenkuvasta: suunnittelun lisäksi palat halusta osallistua myös käytännön toteutukseen ja ylläpitoon
  • Olet periksiantamaton ja sinulla on luova asenne haastavien ongelmien ratkaisuun
  • Olet yhteistyötaitoinen ja -haluinen ja sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot

Haluatko tarttua tähän mahdollisuuteen

Mikäli me ja tämä tehtävä herätti kiinnostuksesi, olisi hienoa kuulla sinusta lisää!

Jos sinulle tuli mieleen jotain kysymyksiä tehtävästä tai meillä työskentelystä, M-Files kehittäjän tulevan tiimin, Local Goverment -liiketoiminnan vetäjä Antti Myllynen vastaa niihin mielellään. Voit soittaa Antille numeroon 0400 852 100 tai laittaa sähköpostia antti.myllynen(at)esri.fi. 

Antin lisäksi voit olla yhteydessä dmCity-tuotepäällikkö Ari Tiaiseen, jonka kanssa tulisit työskentelemään tiiviissä yhteistyössä. Ari on paras henkilö kertomaan tehtävästä konkreettisesti. Arin tavoitat sähköpostilla ari.tiainen(at)esri.fi tai puhelimitse numerosta 050 434 9663.

Mikäli olet suoraan valmis hakemaan tehtävään, kerro meille itsestäsi, osaamisestasi ja kiinnostuksesi kohteista. Laita mukaan myös CV:si ja lähetä sähköpostia osoitteeseen tyopaikat@esri.fi. Toimithan nopeasti, täytämme paikan sopivan henkilön löytyessä. Käymme hakemuksia läpi sitä mukaan, kun niitä saamme.

Esri Finland Oy on paikkatietoratkaisujen asiantuntija ja maailman johtavan paikkatietoteknologiatoimittajan Esrin edustaja Suomessa. Tarjoamamme ratkaisut ja palvelut auttavat asiakkaitamme ymmärtämään toimintaansa liittyvät maantieteelliset vaikutukset ja kääntämään tämän ymmärryksen liiketoimintahyödyiksi. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että asiakkaamme pystyvät tekemään järkevämpiä päätöksiä analysoimalla toimintansa kannalta keskeistä dataa paikkatiedon avulla sekä käsittelemällä tätä tietoa visuaalisesti kartalla - missä, milloin ja millä laitteella tahansa. Olemme osa ruotsalaista OGRAFY Group-konsernia, jossa työskentelee yhteensä noin 150 paikkatiedon ammattilaista Suomessa ja Ruotsissa.

Pinterest
Esri Finland Oy logo

Tietoja

Hakuaika: 18.11.2022 - 4.12.2022
Sijainti: Espoo
Tarkennettu
sijainti:
Toimistomme sijaitsee Leppävaarassa Espoossa – työkulttuurimme kuitenkin mahdollistaa työn tekemisen mistäpäin Suomea tahansa ja etätöiden tekeminen sujuu meillä mutkattomasti
Linkki: https://www.esri.fi/fi-fi/rekrytointi/m-files-developer-esri-finland-oy
Yhteydenotto: antti.myllynen@esri.fi

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Esri Finland kotisivut

Tagit

Teknologia

C#

Omat tagit

M-Files
tiedonhallinta
devaaja
Devaaminen
tuotekehitys

Esri Finland Oy:n muita rekryilmoituksia

Siirry yrityksen profiiliin Esri Finland kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä