Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Liferay Developer

post_image

RekryilmoitusMiltä tuntuisi aloittaa uusi vuosi uusissa haasteissa, osana kasvavaa ja kansainvälistä työyhteisöä? Kehittymishaluinen Liferay Developer – tervetuloa joukkoomme!

Me Valamiksella toteutamme huipputason digitaalisia palveluita asiakkaillemme maailmanlaajuisesti. Pääset työskentelemään asiakasrajapinnassa mielenkiintoisten ja haastavien projektien parissa.

Uudelta kollegaltamme odotamme, että:

  • suhtaudut todellisella intohimolla ohjelmistosuunnitteluun ja toimintojen siirtämiseen verkkoon
  • sinulla on kokemusta Liferay DXP:stä, Javasta ja moderneista webteknologioista.
  • sinulla on hyvät sosiaaliset taidot, ja jaat mielelläsi asiantuntemustasi talon sisällä
  • viihdyt tiimityössä ja ymmärrät sen hyödyt sekä osaat myös kantaa oman vastuusi tekemisessä
  • halu kehittyä ja oppia uutta on ohjelmoituna selkärankaasi
  • kokonaisuuksien hallinta on yksi vahvuuksistasi
  • puhut ja kirjoitat sujuvasti suomea ja englantia

Tuemme kehittymistäsi monin tavoin. Esimerkkejä kehittymistä tukevista toimintamalleistamme ovat mentorointiohjelmamme, erilaiset teknologioihin ja ratkaisuihin keskittyvät esitykset ja yhdessä oppiminen esim. tiimilounaiden muodossa. Tuemme sinua myös urapolullasi, ja esimerkiksi uusien tehtävien avautuessa Valamiksella tarjoamme mahdollisuutta uusiin tehtäviin siirtymiselle ensisijaisesti omille työntekijöillemme. Meillä on käytössä Leadership as a Service (LaaS) -palvelu, mitä kautta työntekijä itse tilaa mm. työntekoon, kehittymiseen ja hyvinvointiin liittyviä palveluita silloin kun hän niitä itse tarvitsee.

Myös työssä viihtyminen on meille tärkeää. Käytössämme ovat perinteiset työsuhde-edut lounas- ja virike-etuineen, mutta näiden lisäksi mm. järjestämme yhteisiä tapahtumia ja matkoja, tarjoamme kattavan sairauskuluvakuutuksen ja pääset työnantajan tukemana hierontaan kerran kuussa. Mahdolliseen uuteen työkaveriisi Jariin voit tutustua täältä.

Tuleva työpaikkasi sijaitsee Joensuun, Oulun tai Lappeenrannan keskustassa. Jos et ole vielä niin onnekas, että asut jo jollakin näistä paikkakunnista, autamme kaikin tavoin kotiutumisessasi. Hakuaika päättyy 20.1.2019, mutta hae paikkaa välittömästi, sillä täytämme paikan oikean henkilön löydyttyä. Jätäthän hakemukseesi myös palkkatoiveen. Lisätietoja tehtävästä antaa Maria Vihtkari, puh. 044 525 0932 tai Iita Hirvonen, puh. 040 520 5836.

Valamis Group Oy (entinen Arcusys Oy) on kansainvälisesti kasvava oppimisen digitalisaatioon erikoistunut yritys. Ennakoiva analytiikka, it-asiantuntijapalvelut ja tietojärjestelmäratkaisut ovat myös vahvaa osaamistamme. Meillä työskentelee 180 työntekijää, joiden jokapäiväistä työtä ohjaavat arvomme yhteisöllisyys, kehittyminen, vastuullisuus ja asiakaslähtöisyys. Mahdollisena tulevana työnantajanasi toivomme, että myös sinä asetat nämä arvot korkealle henkilökohtaisessa arvoasteikossasi.

Pinterest
Valamis logo

Tietoja

Hakuaika: -
Sijainti: Joensuu, Lappeenranta , Oulu
Linkki: https://www.valamis.com/fi/tyopaikat/liferay-developer
Yhteydenotto: iita.hirvonen@valamis.com

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Valamis kotisivut

Tagit

Teknologia

Liferay

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä