Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Lead Developer, Machine Learning

post_image

RekryilmoitusMeillä on intohimo olla pelialan kehittäjä, joka tarjoaa asiakkailleen maailman parhaan pelikokemuksen. Haluaisitko olla mukana rakentamassa pelitaloa, joka on rohkeassa etukenossa alan kärkijoukoissa?

Veikkauksessa työskentelee monipuolisia peli- ja digialan ammattilaista: palveluarkkitehteja, ohjelmistokehittäjiä, digitaalisen markkinoinnin osaajia, data scientisteja, laatuasiantuntijoita…. Veikkauksen oman pelistudion väki luo ja kehittää uusia pelejä ja pelaamisen innovaatioita. Näihin voit tutustua esimerkiksi Suomen suurimmassa kuluttajaverkkokaupassa veikkaus.fi:ssä.

Matkassamme pääset kasvamaan ammattilaisena. Tarjoamme innostavia uramahdollisuuksia ja etuja henkilöstölle. Haluamme aidosti olla vastuullinen työnantaja, joka tarjoaa kilpailukykyiset työsuhde-edut, ja pitää huolta työn ja vapaa-ajan tasapainosta. Lisäksi meitä motivoi joka päivä se, että peliemme tuotoilla tehdään paljon hyvää, miljardin euron edestä mahdollisuuksia parempaan elämään.

 

Nyt on tarjolla loistava tilaisuus hypätä Suomen kovimman digikehitysporukan kelkkaan, sillä haussa on

Lead Developer, Machine Learning

Tehtävääsi kuuluu Suomen suurimman kuluttajaverkkokaupan ja sitä tukevien digimarkkinoinnin ja asiakkuusviestinnän personointi- ja analytiikka-koneoppimisratkaisujen kehittäminen. Työskentelet itseohjautuvassa tiimissä, joka koostuu kehittäjistä ja datatieteilijöistä. Tiimi on rakentanut modernin pilvessä toimivan Data Science -ympäristön, jonka tavoitteena on tukea nopeaa koneoppimismallien kehityssykliä. Tehtävänäsi on suunnitella, rakentaa, tuotannollistaa ja ylläpitää koneoppimisinfraratkaisuja ja dataputkia. 

Tulet rakentamaan työkaluja, jotka auttavat tiimiä kohti ketterämpää koneoppimis-tuotantoputkea. Ymmärrät koneoppimisalgoritmien tarpeet tuotantoympäristössä ja osaat rakentaa niin batch- kuin streaming-dataputkia. Olet kiinnostunut tuotantoputkien implementoinnista state-of-the-art koneoppimismalleille. Pääset myös ohjaamaan stackin kehitystä tulevaisuuden tarpeiden mukaan. 

Kehitämme järjestelmiämme jatkuvasti, joten hakemamme henkilö on muutosvalmis ja ymmärtää jatkuvan kehityksen tarpeen. Omaat hyvät kommunikointitaidot, koska osana toimenkuvaa on järjestelmän käytön opastaminen ja jatkokehittäminen Veikkauksen sisäisten sidosryhmien kanssa.

Tehtävän avainsanoja ovat mm. Python, SQL, GCP, Apache Airflow, Kubernetes, Redis, BigQuery, Pub/Sub.

 

Tarjoamme sinulle 

•   mielenkiintoisen tehtävän koneoppimisratkaisujen parissa

•   mahdollisuuden kehittää osaamistasi

•   hyvät työsuhde-edut ja viihtyisän työympäristön

•   rennon ja osaavan työyhteisön tuen

 

Odotamme sinulta

•   hyvää Python ja SQL- osaamista

•   kokemusta tuotantojärjestelmien rakentamisesta pilvipalveluihin (erityisesti GCP-kokemus luetaan eduksesi) 

•   kokemusta lean-/agile-prosesseista ja devops-menetelmistä. 

Lisäpisteitä saat kokemuksesta tuotantokoneoppimisesta, muusta ohjelmointikokemuksesta, erityisesti modernien web-teknologioiden tuntemuksesta ja verkko- ja mobiilipalveluiden kehittämisestä kuluttaja-asiakkaille.

 

Tehtävä on vakituinen ja työpisteesi sijaitsee Veikkauksen pääkonttorilla Pohjois-Haagassa.

Lisätietoja antaa Janne Vuorenmaa maanantaina 8.6 12-14 ja torstaina 11.6 klo 11-16. puh. +3589 43708052. Lähetä hakemuksesi, palkkatoiveesi ja cv mahdollisimman pian, sillä tehtävä täytetään heti sopivan osaajan löydyttyä. Tehtävään valitusta henkilöstä tehdään perusmuotoinen turvallisuusselvitys.

Pinterest
Rekrytointi.com logo

Tietoja

Hakuaika: 2.6.2020 - 28.6.2020
Sijainti: Helsinki
Linkki: https://rekrytointi.com/avoimet-tyopaikat/veikkaus-oy/lead-developer-machine-learning/852878/

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Rekrytointi.com kotisivut

Tagit

Erikoisosaaminen

Tekoäly (AI) ja koneoppiminen

Toimialakokemus

IT

Teknologia

Python

Rekrytointi.com:n muita rekryilmoituksia

Siirry yrityksen profiiliin Rekrytointi.com kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä