Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Lead Developer

post_image
Rekryilmoitus

Lead Developer

 

Keitä me olemme?

Olemme suosittujen suomalaisten palvelujen LAURA™ rekrytointijärjestelmän, Rekrytointi.comin ja Rekrytointi.com Osaajapankin kehittäjä. Palveluillamme autamme asiakkaitamme onnistumaan vuosittain yli 40 000 rekrytoinnissa ja osaajia työurillaan eteenpäin.

Rekrytointisivustomme Rekrytointi.com on kohtaamispaikka työnhakijoille ja uran kehityksestä kiinnostuneille sekä niitä tarjoaville työnantajille ja oppilaitoksille. Rekrytointi.com Osaajapankki auttaa työnantajia löytämään osaajia ja työnhakijoita saamaan työmahdollisuuksia.

Autamme työnantajia onnistumaan rekrytoinnissa paremmin ja tehokkaammin. Samalla autamme urallaan eteenpäin haluavia löytämään elämänsä työpaikan. Olemme digitaalisen rekrytoinnin asiantuntija ja mahdollistaja. Ainutlaatuisen asiakas- ja kumppaniverkoston avulla kehitämme ratkaisuja sekä työnhakijoiden että rekrytoijien avuksi.

Taustallemme ovat tekijöinä Suomen kovimmat alan asiantuntijat, omistajina on merkittäviä suomalaisia mediataloja ja asiakkainamme iso joukko Suomen parhaita työnantajia. Kohderyhmämme on kaikki työikäiset suomalaiset.

Haemme nyt joukkoomme Lead Developeria

Kehittäessämme monipuolisesti palvelujamme ja toimintaamme etsimme nyt avainrooliin Lead Developeria, joka haluaa monipuolisesti olla mukana kehitystoiminnassamme. Pääset tekemään merkityksellistä työtä oman talon suomalaisten tuotteiden sekä tiimin parissa. Meillä tekemäsi työ näkyy ja merkitsee tuhansien ihmisten arjessa ja uran käännekohdissa.

Lead Developerin tehtävässä tarjoamme sinulle puitteet ammatilliseen kehittymiseen ja kannustamme sinua eteenpäin omia uratoiveitasi kuunnellen. Tuemme myös oppimistasi ja etenemistäsi matkan varrella; pääset muun muassa analysoimaan ja suunnittelemaan kehityspolkuasi sekä käyttämään yhden kokonaisen päivän kuukaudessa itsesi kehittämiseen vapaamuotoisesti. Työskentely meillä tapahtuu tiimityönä ketteriä työtapoja noudattaen.

Roolista tarkemmin:

Lead Developerina olet isossa roolissa kehittäessämme LAURA™-palveluamme, sen rakennetta ja teknologioita yhä modernimpaan suuntaan. Samalla tuet valmentavalla otteella muita ohjelmoijia heidän kehittyessään sekä ohjaat työskentelyä niin esimerkillä kuin sparraamalla. Voit olla vahvempi joko back-end tai front-end puolella, mutta kokonaisvaltainen osaaminen on olennaisinta tehtävän kannalta. Kehityksen painopiste on enemmän front-end puolella. Tulet olemaan mukana tuotekehityksessämme; uusien ominaisuuksien suunnittelusta aina käyttöönottoon saakka.

Toivomme sinulta:

Yhdessä tekemisen meininki ja kehittämisen henki ovat läsnä jokapäiväisessä tekemisessämme, joten toivomme sinun olevan luontainen tiimipelaaja, joka tykkää työskennellä erilaisten ihmisten kanssa – Lead Developerina teetkin töitä jonkin verran myös yli tiimirajojen. Joustavuus on meille tärkeää puolin ja toisin. Haasteellisemmissa tilanteissa paineensietokyky sekä kärsivällisyys ovat tärkeässä roolissa. Uskomme sinun onnistuvan ja nauttivan tehtävästä, mikäli olet luonteeltasi utelias, kehittämishaluinen sekä ratkaisukeskeinen.

Lisäksi arvostamme:

  • Eri ohjelmointikielten ja teknologioiden tuntemusta. Meillä käytössä ovat mm. seuraavat: PHP, Linux, MySQL, Javascript ja olemme ottamassa käyttöön uusia teknologioita (mm. React)
  • Pidemmän ajan kokemusta ohjelmoinnista
  • Näkemystä ja ymmärrystä arkkitehtuurista
  • Ymmärrystä integraatioista ja API rajapintojen hyödyntämisestä

Miksi valita meidät?

Tarjoamme merkittävän roolin organisaatiossa, jossa yhteiseen hiileen puhaltaminen on tärkeä osa oma-aloitteista kulttuuriamme. Meille on tärkeää, että pääset kehittämään itseäsi sekä olemaan mukana kehittämässä niin teknologioitamme, tuotettamme, osaamistamme kuin toimintaamme. Haasteita tietenkin tulee ja avoimen kommunikaatiomme siivittämänä ratkaisemme ne kuitenkin aina yhdessä. Huumori on mukana jokapäiväisessä tekemisessämme, sillä täytyyhän työnteon olla myös hauskaa!

Lisäksi tarjoamme:

  • Mahdollisuuden valita elämäntilanteesi mukaan joustavan hybridimallin, jossa teet pääosin töitä etänä ja/tai halutessasi toimistollamme Helsingin Pasilassa, kauppakeskus Triplan kupeessa
  • Hyvän palkkauksen sekä monipuoliset työsuhde-edut
  • Vakinaisen ja kokoaikaisen työsuhteen

Herättikö rooli mielenkiintoa?

Tämä rekrytointi toteutetaan yhteistyössä WiseIT:n (osa Wise People Groupia) kanssa. Mikäli tunnistat itsesi tästä tehtävänkuvauksesta ja arvosi kohtaavat LAURA Rekrytoinnin kanssa, lähetäthän hakemuksesi pian, kuitenkin viimeistään 23.10.2022 oheisen hakupainikkeen kautta. Käymme läpi hakemuksia jo ennen hakuajan päättymistä.

Jos kiinnostuksesi ja kysymyksiä heräsi, otathan yhteyttä, niin vastaamme ilomielin:

Iina Pitkänen (IT Recruitment Consultant) iina.pitkanen@wiseit.fi +358 40 7217969

Noora Soini (Talent Consultant) noora.soini@wpg.fi +358 40 5309208  

LAURA Rekrytointi Oy

Pinterest
Rekrytointi.com logo

Tietoja

Hakuaika: 30.9.2022 - 23.10.2022
Sijainti: Helsinki
Linkki: https://rekrytointi.com/avoimet-tyopaikat/laura-rekrytointi-oy/lead-developer/1802870/

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Rekrytointi.com kotisivut

Tagit

Liiketoimintaprosessi

Tietohallinto

Erikoisosaaminen

Ohjelmistokehitys

Toimialakokemus

IT

Teknologia

Javascript
PHP
Linux

Rekrytointi.com:n muita rekryilmoituksia

job_image

Rekryilmoitus OHJELMISTOKEHITTÄJIÄ (FULLSTACK)

Hakuaika: 11.10.2022 - 30.11.2022

Patria  on työpaikka, jossa autat turvaamaan yhteiskuntaa. Meillä tavalliset ihmiset ratkaisevat epätavallisia haasteita. ..

Osaamisalueet: Ohjelmistokehitys, Angular, React, +4 muutaJava, Javascript, Linux, IT

Sijainti: Espoo

job_image

Rekryilmoitus PROJEKTIPÄÄLLIKKÖ, SYSTEMS AND INTEGRATION, TAMPERE

Hakuaika: 10.11.2022 - 1.12.2022

Patria  on työpaikka, jossa autat turvaamaan yhteiskuntaa. Meillä tavalliset ihmiset ratkaisevat epätavallisia haasteita. ..

Osaamisalueet: Projektinhallinta, Tuotekehitys ja suunnittelu, IT

Sijainti: Tampere

job_image

Rekryilmoitus Testiautomaatio-osaaja

Hakuaika: 16.11.2022 - 5.12.2022

Haluatko työn, josta voit aidosti innostua?  Olemme suomalainen huipputeknologian toimija, jossa sekä suunnitellaan omia ..

Osaamisalueet: Tuotekehitys ja suunnittelu, Laadunvarmistus, Python, IT

Sijainti: Kuopio, Oulu

job_image

Rekryilmoitus Developer / Senior Developer (Design Studio)

Hakuaika: 18.11.2022 - 8.1.2023

Veikkaus creates joy through games and protects it. We want to make sure that gambling in Finland is kept on the joyful side. All ..

Osaamisalueet: Ohjelmistokehitys, C++, Linux, IT

Sijainti: Helsinki

job_image

Rekryilmoitus Tietoturva-asiantuntija Digitaaliset ratkaisut -liiketoiminta-alueelle

Hakuaika: 25.11.2022 - 5.1.2023

Älykkäitä kaupunkeja, sujuvaa liikkumista ja elämisen tiloja, joissa arki tahdittuu kestävälle pohjalle ja vastuullisille ..

Osaamisalueet: Tietoturva, IT

Sijainti: Espoo, Jyväskylä, Kotka, Kouvola, Kuopio, Salo, Tampere, Turku

Siirry yrityksen profiiliin Rekrytointi.com kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä