Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

LabVIEW-ohjelmistokehittäjä, kokoaikainen, Etteplan Finland Oy, Espoo

RekryilmoitusLabVIEW-ohjelmistokehittäjä, kokoaikainen, Etteplan Finland Oy, Espoo

Omaatko aikaisempaa kokemusta testijärjestelmistä? Haluatko päästä työskentelemään mielenkiintoisten projektien pariin? Jos vastasit kyllä, voit olla etsimämme LabVIEW- ohjelmistokehittäjä! 

 

Etsimme sinua 

Me Clevryllä etsimme asiakkaallemme, Etteplan Finland Oy:lle, LabVIEW-ohjelmistokehittäjää toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen Espooseen. Työ on kokoaikainen ja tulet työllistymään Clevryn kautta asiakkaalle. Aloitus tehtävässä on mahdollisimman pian. 

LabVIEW-ohjelmistokehittäjänä pääset mukaan useisiin erilaisiin projekteihin. Työnkuvaan kuuluu ohjelmistokehitystä, sisältäen ajurikehitystä, testijärjestelmän ylläpitoa ja debuggausta. Työssä pääset luomaan testisegmenttejä sekä testikeissejä, joten aikaisempi työkokemus testijärjestelmistä katsotaan eduksi. Sinulla tulee olla hyvä ymmärrys ohjelmistologiikasta, elektroniikasta sekä mekaniikasta. Työssä menestyminen vaatii hyviä kommunikointitaitoja niin suomeksi kuin englanniksi ja järjestelmällistä sekä tarkkaa työotetta

Asiakasyritys 

Etteplan on yli 3.400 asiantuntijan kehittyvä globaali insinööritalo, joka haluaa muuttaa maailmaa suunnittelulla. Etteplanilla uskotaan, että tulevaisuuden tekniset haasteet edellyttävät erilaista, jäsennellympää ja fokusoituneempaa otetta.

Etteplanilla on syvällistä näkemystä eri aloilta, ja he soveltavat uudenlaista ajattelua kolmella palvelualueella: suunnittelu, sulautetut järjestelmät ja IoT sekä tekninen dokumentointi. Henkilöstön asiantuntemus ja palvelutuotteet kattavat asiakkaiden tuotteiden koko elinkaaren.

Etteplanilla on yli 50 toimipistettä Suomessa, Ruotsissa, Alankomaissa, Saksassa, Puolassa ja Kiinassa, joten toiminta on aidosti globaalia. Virtuaaliset asiantuntijatiimit tarjoavat monia mahdollisuuksia niille, jotka suhtautuvat intohimoisesti uuden oppimiseen ja tiedonjakamiseen. Lue lisää osoitteesta: https://www.etteplan.com/fi

Pääasialliset tehtävät 

 • Ohjelmistokehitys, sisältäen ajurikehitystä, testijärjestelmän ylläpitoa ja debuggausta
 • Testisegmenttien ja testikeissien luonti
 • Versionhallinta
 • Dokumentointi

Odotamme sinulta 

 • Relevanttia koulutustaustaa AMK/DI (sähkövoimatekniikka, automaatiotekniikka, elektroniikka)
 • Aiempaa työelämän kokemusta testijärjestelmistä
 • Ymmärrystä ohjelmistologiikasta, elektroniikasta ja mekaniikasta
 • Hyviä kommunikointitaitoja suomeksi ja englanniksi
 • Sähkötyöturvallisuuskorttia

 Tarjoamme sinulle 

 • Mahdollisuuden päästä työskentelemään isoon insinööritaloon ja näkemään isojen asiakkuuksien toimintaa läheltä
 • Paljon erilaisia projekteja
 • Mahdollisuuden nähdä suomalaisesta elektroniikasta läpileikkauksen
 • Kiinnostavia uramahdollisuuksia
 • Rennon ja kannustavan työilmapiirin
 • Kattavan perehdytyksen

Hae tehtävään heti! 

Mikäli tunnistit itsesi yllä mainitusta, niin haethan tehtävään nopeasti, sillä etenemme heti potentiaalisten hakijoiden kanssa. Viimeinen hakupäivä on 31.10.2021, mutta nopeus on valttia! Aloitus mahdollisimman pian. Lisätietoja tehtävästä antaa Recruitment Team Manager Jesse Saarenpää (jesse.saarenpaa@clevry.com).

Hae tehtävään tästä linkistä: https://www.clevry.com/fi/avoimet-tyopaikat/234257?hsLang=fi

 

Huomioittehan, ettemme voi tietosuojasyistä ottaa hakemuksia vastaan mailitse, ja hoidamme asiakasyrityksen puolesta kaikki tiedustelut työpaikkaan liittyen. 

 

Lisätietoa rekrytointiprosessistamme 

Me Clevryllä uskomme siihen, että työntekijän menestyksen tehtävässä ratkaisevat kovia taitoja paremmin pehmeät taidot ja halu kehittyä. Tämän vuoksi rekrytointiprosessiimme kuuluu psykometriset arvioinnit, jotka kartoittavat roolissa tarvittavia pehmeitä taitojasi sekä kognitiivisia kykyjäsi. Kartoittamalla työn kannalta kriittisiä pehmeitä taitoja, voimme auttaa työnhakijoita tunnistamaan ja sanoittamaan omia vahvuuksiaan paremmin sekä työllistymään helpommin ja nopeammin. 

Meidän kautta hakiessasi saat myös itsellesi myöhempää käyttöä varten henkilökohtaisen palauteraportin, joka perustuu tekemääsi persoonallisuusarviointiin. Hakuprosessiimme kuuluu myös haastattelu sekä Clevryllä että asiakasyrityksessä, joten rekrytoinnin edetessä pääset tutustumaan vielä paremmin meihin molempiin. 

 

Lisätietoa Clevrystä 

Yli 30 vuoden ajan me olemme olleet muuttamassa työelämää pehmeitä taitoja korostavaan suuntaan rekrytointien, henkilöarviointien ja liikkeenjohdon konsultoinnin avulla. Me toimimme globaalisti Pohjois-Amerikasta Singaporeen erilaisten asiakkaiden, konsulttien ja kandidaattien kanssa, ja meidän pääkonttorimme sijaitsevat Helsingissä, Tukholmassa ja Brightonissa. Me tarjoamme palvelukseenne yli 150 pehmeiden taitojen tunnistamiseen sertifioitua rekrytoijaa, psykologia ja asiantuntijaa. Me rakennamme parempaa työelämää yhdistämällä toisilleen sopivimmat työnhakijat ja työnantajat keskenään! 

Pinterest
Clevry Oy logo

Tietoja

Hakuaika: 15.10.2021 - 31.10.2021
Sijainti: Espoo
Yhteydenotto: jesse.saarenpaa@clevry.com

Lisätietoa

Yritysprofiilii Clevry kotisivut

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä