Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Konfiguraationhallinnan asiantuntija, Senop Oy Kangasala

post_image

RekryilmoitusKonfiguraationhallinnan asiantuntija, Senop Oy Kangasala

Haemme Senop Oy:n Kangasalan toimipisteelle

Konfiguraationhallinnan asiantuntijaa

Toimit Senopin omien tuotteiden ja hankkeiden konfiguraationhallinnasta vastaavana. Tehtäviisi kuuluu mm. toimitusprojektien konfiguraationhallinnan suunnittelu ja dokumentointi, tuotteiden ja projektien konfiguraatioyksiköiden tunnistaminen yhdessä projektitiimin kanssa sekä tuotteen elinjakson aikaisten tuoterakenteiden (versioiden) ylläpito ja muutoshallinta. Lisäksi toimenkuvasi sisältää esim. konfiguraatioiden auditointeja, listojen ylläpitoa ja päivitystä sekä dokumenttienhallintajärjestelmän käyttöä ja ylläpitoa. Toimit lisäksi muutoshallinta-työryhmän vetovastuussa.

Olisitko etsimämme osaaja?

Tehtävässä menestyäksesi sinulla tulee olla kokemusta konfiguraationhallinnan tehtäväkentästä. Odotamme sinulta osaamista ja kokemusta tuotetiedonhallinnan ohjelmistoista sekä erityisesti meillä käytössä olevasta M-Files dokumenttienhallintaohjelmistosta. Myös toiminnanohjausjärjestelmän tuntemus katsotaan eduksi. 

Sinulla on tehtävään soveltuva tekninen koulutustausta (insinööri tai vastaava) sekä alan työkokemusta. Olet työskentelytyyliltäsi tarkka ja kärsivällinen ja haluat myös kehittää omaa osaamistasi ja yhtiön konfiguraationhallintaa. Pystyt myös itsenäiseen ja oma-aloitteeseen työskentelyyn sekä tulet toimeen eri sidosryhmien kanssa.

Mitä tarjoamme sinulle? 

Tarjoamme sinulle innostuneen työyhteisön tuen sekä itsenäisen ja laaja-alaisen tehtävän käyttää ja kehittää osaamistasi haluamaasi suuntaan. Arvostamme myös vapaa-aikaasi, joten meillä pystyt tasapainottamaan työn ja vapaa-ajan joustavasti. Myös osittainen etätyö on mahdollista. Työpisteesi sijaitsee Kangasalan Lentolassa.

Lisätietoja tehtävästä antaa Jenni Lähteenmäki, puh. +358 40 869 2421 tai sähköpostilla etunimi.sukunimi@senop.fiJenni on tavoitettavissa seuraavina ajankohtina: ti 5.3. klo 12-13, ma 11.3. klo 9-10 sekä ke 13.3. klo 15-16.30.

Kuulisimme mielellämme sinusta pian – Täytä hakemuksesi palkkatoiveineen viimeistään 17.3.2024 mennessä nettisivujemme kautta osoitteessa Careers – Senop

Senop on luotettu suomalainen puolustus- ja turvallisuusalan korkealaatuisten pimeänäköratkaisujen ja vaativien järjestelmäintegraatiopalvelujen tuottaja sekä turvallisen viranomais- ja ammattilaisviestinnän asiantuntija. Senopin missiona on olla asiakkailleen luotettava tilannetietoisuuden ja vaikuttamisen mahdollistaja kaikissa olosuhteissa.

Senop tarjoaa vaativaan käyttöympäristöön suunniteltuja ja korkean suorituskyvyn omaavia pimeänäkölaitteita, optroniikkaa ja tietoturvallisia viestintäratkaisuja sekä vaativia järjestelmäintegrointipalveluja puolustus- ja turvallisuusalan toimijoille sekä kriittisen infrastruktuurin organisaatioille. Millog-yhtiöihin ja Patria-konserniin kuuluva Senop toimii neljällä paikkakunnalla ja työllistää yli 100 asiantuntijaa.

Teemme näkymättömästä näkyvää.

Pinterest
Laura logo

Tietoja

Hakuaika: 28.2.2024 - 17.3.2024
Sijainti: Kangasala
Linkki: https://laura.fi/avoimet-tyopaikat/senop-oy/konfiguraationhallinnan-asiantuntija-senop-oy-kangasala/2739836/

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Laura kotisivut

Tagit

Liiketoimintaprosessi

Tietohallinto

Toimialakokemus

IT

Laura:n muita rekryilmoituksia

Siirry yrityksen profiiliin Laura kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä