Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Komponentti-insinööri

RekryilmoitusKiinnostaisiko sinua työskennellä suomalaisessa yrityksessä, joka suunnittelee ja valmistaa itse elektroniikkansa omassa tehtaassaan Seinäjoella? Epec on osa Ponsse-konsernia ja yhteinen kasvumme tarjoaa nyt hienon mahdollisuuden kehittää elektroniikkakomponenttien elinkaarihallintaa tuotteissamme.

Etsimme tuotekehitystiimiimme KOMPONENTTI-INSINÖÖRIÄ ylläpitämään ja kehittämään Epecin komponenttikirjastoa eCAD- ja PLM- järjestelmissä. Vastuullesi kuuluu komponenttien luonti-, ylläpito ja muutosprosessien mukaiset työt sekä näiden prosessien ylläpito ja kehittäminen yhdessä muun organisaation kanssa. Tehtävään sisältyy myös komponenttien ympäristöasioiden hoitaminen sekä mahdollisesti myös komponenttien validointi valittavan henkilön kompetenssista riippuen.

Toivomme sinun omaavan tehtävään soveltuvan koulutustaustan sekä aikaisempaa kokemusta samankaltaisista tehtävistä. Englannin kielen hyvä hallinta on edellytys tehtävän sujuvalle hoitamiselle. Haemme joukkoomme insinööriä, joka innostuu aidosti monipuolisesta tehtäväkentästä ja on halukas sekä kyvykäs ottamaan vastuuta asioista. Vastineeksi tarjoamme sinulle huippukollegat, tiimin tuen ja ripauksen hyvää huumoria työpäiviisi!

Tämä työ edellyttää jonkin verran säännöllistä läsnäoloa Seinäjoen toimipisteellämme, mutta osittainen etätyö on toki mahdollista (hybridimalli). Jos kiinnostuit tästä tehtävästä, kirjaudu urasivustollemme tai rimpauta meille lisätietoja saadaksesi!

-*

Lisätietoja tehtävästä antaa HW Manager, Matti Pispa puh. 040 8371 553

Hakemukset palkkatoiveineen Epecin urasivuston kautta 12.12.2021 mennessä

 

Epec Oy is a system supplier specializing in advanced electric / electronics for efficient, safe and connected NRMM non-road mobile machines and commercial vehicles. Being close to our customers is how we continuously co-create and innovate sustainable future technology solutions that make a difference. Epec works in cooperation with leading international machine manufacturers and belongs to the Ponsse Group.

Pinterest
Epec Oy logo

Tietoja

Hakuaika: 26.11.2021 - 12.12.2021
Sijainti: Seinäjoki, Tampere, Turku
Linkki: https://ura.epec.fi/jobs/1457680-komponentti-insinoori

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Epec kotisivut

Tagit

Erikoisosaaminen

Ohjelmistokehitys

Epec Oy:n muita rekryilmoituksia

Siirry yrityksen profiiliin Epec kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä