Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Kokenut ohjelmistokehittäjä (fullstack, tai muu haluamasi titteli)

post_image

RekryilmoitusMediakonserni Keskisuomalainen – Suomen johtava maakunta- ja paikallismedia

Olemme suomalainen mediakonserni ja julkaisemme 100:aa mediaa. Lisäksi tarjoamme markkinointiviestintä-, tutkimus-, paino- ja jakelupalveluita. Meillä työskentelee yli 5 000 eri alojen ammattilaista. Mediakonserni Keskisuomalaisen painetut ja digitaaliset lehdet, digitaalinen ulkomainonta ja radio tavoittavat 3,1 miljoonaa suomalaista eli 71 prosenttia koko väestöstä. Tutustu lisää osoitteessa: www.keskisuomalainen.com  

Seitsemällä paikkakunnalla toimiva Mediakonserni Keskisuomalaisen digiyksikkö etsii vakituiseen työsuhteeseen*

Kokenutta ohjelmistokehittäjää (fullstack, tai muu haluamasi titteli)

Meillä on alkamassa verkon asiointipalvelun kehityshanke. Päävastuu toteutuksesta on pitkäaikaisella kumppanillamme, mutta haluamme alusta asti mukaan myös oman kehittäjän. Pääset aidosti vaikuttamaan asioihin ja toteuttamaan ratkaisuja, jotka helpottavat myös tulevaa jatkokehitystä ja ylläpitoa. Kuulostaisiko sinun hommalta?

Vaikka tässä onkin kyse korvamerkitystä kokonaisuudesta, meillä ei uurasteta yksin, eikä urauduta vain tiettyyn hommaan. Ympärillä on tiimi, joka vastaa 75:n uutissivuston sekä parinkymmenen natiivisovelluksen kehityksestä ja ylläpidosta – tekemistä ja apukäsipareja siis löytyy! Asiointipalvelu nivoutuu nykyisiin toteutuksiin ja toimii pohjana tulevalle kehitykselle. Ajan myötä myös toimenkuvasi muovautuu osaamisen, mielenkiinnon ja kulloistenkin tarpeiden mukaan. Tulet osaksi kehitystiimiä ja me puhallamme yhteen hiileen.

*Toteutamme rekrytoinnin konsernin omalla rekrytointiprosessilla, eikä meillä ole tarvetta ulkoisille rekrytointikumppaneille, tai henkilöstövuokrausfirmoille, kiitos. 

Teknologiat ja osaaminen

Stackin suuret linjat on valittu, mutta yksityiskohtiin voit vielä vaikuttaa. Pääpaino on backissä, mutta fronttiosaaminen lasketaan ehdottomasti eduksi. Kaikkea ei tarvitse osata täydellisesti ja vastaavat teknologiatkin luetaan eduksi. Mukana myös muutama yleisempi työhömme kuuluva ranskalainen viiva.

 • Node.js, Express, TypeScript, Vue, AWS CDK
 • Mikropalveluarkkitehtuuri
 • Testausautomaatio
 • Tietoturva

Odotamme

 • Usean vuoden työkokemusta (senior)
 • Vahvaa osaamista, näkemyksellisyyttä, rohkeutta kyseenalaistaa ja taitoa omaksua nopeasti uutta
 • Oma-aloitteista työskentelyä niin itsenäisesti kuin tiimissäkin
 • Kykyä ymmärtää liiketoiminnan tarpeet ja miten ne parhaiten toteutetaan
 • Sujuvaa englannin kielen taitoa
 • Hyvää tyyppiä, joka ei vähästä hätkähdä

Pärjäät meillä mainiosti jos olet ratkaisukeskeinen, utelias, innostunut ja sopeutumiskykyinen. Aiempi kokemus media-alalta tai suurten verkkopalveluiden parista on plussaa.

Työkielemme on suomi, mutta tässä roolissa edellytämme kykyä työskennellä myös englanniksi ulkoisen kumppanin kanssa. Sallitut murteet meillä ovat sawo, rallienglanti ja jyvääskylää.

Tarjoamme

 • Yhteen hitsautuneen, kokeneen, ketterän ja motivoituneen työyhteisön, jossa ei missään nimessä ikinä viljellä yhtään huonoa huumoria
 • Ammatillisia haasteita (mm. palveluiden skaalautuvuus sekä yhteiskunnallinen rooli) ja niin paljon vastuuta kuin haluat tiimissä ottaa
 • Mahdollisuuden kehittää ratkaisujamme, toimenkuvaasi ja osaamistasi
 • Vapautta ja joustoa niin työpaikan kuin -ajankin suhteen

Työkaverisi ovat seitsemällä paikkakunnalla (Helsinki, Imatra, Jyväskylä, Kuopio, Lahti, Mikkeli ja Oulu) ja voit työskennellä konttorilla, etänä tai yhdistellä näitä tarpeesi mukaan. Yksikkömme kasvaa ja vaihtuvuus on vähäistä.

Media-ala on yhteiskunnallisesti merkittävä ja konsernimme strategia on kasvaa jatkossakin. Maailma ei todellakaan ole valmis, vaan digitaalinen transformaatio kiihtyy ja me painamme kaasua. Tule, kääritään hihat ja aletaan yhdessä hommiin!

Kiinnostuitko?

Lisätietoja tehtävästä antaa kehitysyksikön vetäjä Jutta Iistamo-Javanainen, jutta.iistamo-javanainen@media.fi, 0400 426 856

Aloitamme hakemuksien käsittelyn jo hakuaikana, ja paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä. Työt voit aloittaa heti kesäloman jälkeen.

Hakuaika alkaa: 4.6.2024

Hakuaika päättyy: 24.6.2024

Pinterest
Laura logo

Tietoja

Hakuaika: 4.6.2024 - 24.6.2024
Tarkennettu
sijainti:
Useita paikkakuntia / etätyö
Linkki: https://laura.fi/avoimet-tyopaikat/keskisuomalainen-oyj/kokenut-ohjelmistokehittaja-fullstack-tai-muu-haluamasi-titteli/2906931/

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Laura kotisivut

Tagit

Erikoisosaaminen

Ohjelmistokehitys

Toimialakokemus

IT

Teknologia

Node.js

Laura:n muita rekryilmoituksia

Siirry yrityksen profiiliin Laura kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä