Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Kesätyö, toimihenkilötyötehtävät 2024

post_image

RekryilmoitusKesätyö, toimihenkilötyötehtävät 2024

Tarjoamme reippaille ja oppimishaluisille tulevaisuuden tekijöille monipuolisia kesätöitä toimihenkilötyötehtävissä ns. tukitoiminnoissa Porin Kupariteollisuuspuistossa.

Palkkauksen suhteen noudatamme teknologiateollisuuden työehtosopimuksien mukaisia ehtoja sekä Luvatan kesätyöpalkkataulukkoa. Kesätyöpalkkaan vaikuttaa miten pitkällä opiskelusi ovat, koulutustaso (ammatillinen oppilaitos – ammattikorkeakoulu – yliopisto) sekä mahdollinen aiempi työkokemus Luvatalla.

Toimihenkilötyötehtävät, tukitoiminnot

Tukitoimintojen kesätyöntekijänä työskentelet esimerkiksi taloushallinnon, myynnin ja markkinoinnin, laadunvalvonnan, ympäristöasioiden, tietohallinnon tai tuotannon esihenkilötehtävien parissa.

Opiskelet hakemaasi tehtävään soveltuvalla alalla joko korkeakoulussa tai ammatillisessa oppilaitoksessa. Sinulla saattaa olla aiempaa työkokemusta vastaavista tehtävistä, mutta ennen kaikkea olet oppimishaluinen ja valmis tarttumaan tehtävään kuin tehtävään. Monipuolisesta kielitaidosta on etua etenkin myynnin ja markkinoinnin tehtävissä.

Olemme jälleen mukana Vastuullinen kesäduuni -kampanjassa ja sitoudumme vastuullisen kesätyön periaatteisiin. 

Katso lisätietoa kesätöihin liittyen nettisivuiltamme: www.luvata.com/kesatyo

#VKD2024 #teknokesä

*************************************************************************

Luvata kuuluu Mitsubishi Materials Corporation (MMC) –konserniin, joka työllistää yli 25 000 työntekijää maailmanlaajuisesti.

Luvata on maailman johtavia yrityksiä metallituotteiden ja niihin liittyvien teknisten ratkaisujen tuottajana. Luvatan tuotteita käytetään muun muassa uusiutuvissa energioissa, terveydenhuollossa, autoteollisuudessa ja kulutustuotteissa. Luvata työllistää noin 1 400 työntekijää 10 toimipaikalla 6 eri maassa. Porissa Kupariteollisuuspuiston alueella työllistämme 360 työntekijää.

www.luvata.com

Pinterest
Laura logo

Tietoja

Hakuaika: 15.12.2023 - 29.2.2024
Sijainti: Pori
Linkki: https://rekrytointi.com/avoimet-tyopaikat/luvata-pori-oy/kesatyo-toimihenkilotyotehtavat-2024/2580268/

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Laura kotisivut

Tagit

Liiketoimintaprosessi

Tietohallinto

Laura:n muita rekryilmoituksia

Siirry yrityksen profiiliin Laura kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä