Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Kehityspäällikkö, Veikkaus-sovellus

post_image

RekryilmoitusVeikkaus tuottaa peleillä iloa. Tarjoamme elämyksiä ja huippupelejä, mutta emme hinnalla millä hyvänsä. Huolehdimme, että pelaaminen säilyy ilon puolella, ja suomalaiset pelaavat maltilla ja peli-ilosta nauttien. Haluamme olla vastuullisen pelaajakokemuksen suunnannäyttäjiä. 

Lähes kaikki aikuiset suomalaiset ovat kokeilleet pelejämme, ja meillä on kaksi miljoonaa Etuasiakasta. Olemme monella tavalla mukana suomalaisessa elämässä. Meitä veikkauslaisia on noin 1 600 ja työskentelemme lähes sadassa pisteessä eri puolilla maata. Pelejämme myydään tuhansissa paikoissa, ja niitä voi pelata turvallisesti myös veikkaus.fissä ja Veikkaus-sovelluksessa.

Veikkauksen pelaajista yhä useampi on ottanut Veikkaus-sovelluksen omakseen. Sovelluksella voi pelata kaikkia Veikkauksen pelejä ja hyödyntää kaikkia Veikkauksen palveluita Android- ja IOS-laitteilla. Veikkaus-sovellus on entistä keskeisempi nyt, kun se on olennainen osa työkalupakkia jolla pelaaminen pidetään ilon puolella.

Siksipä Veikkauksen peli- ja palvelukehitykseen haetaan

Kehityspäällikköä

toimimaan teknisenä tuoteomistajana Veikkaus-sovellukselle. Teknisen tuoteomistajan tehtävänä on omalla näkemyksellisyydellään sekä yhdessä Veikkauksen muiden asiantuntijoiden ja erittäin kyvykkään mobiiilikehitystiimin kanssa varmistaa, että Veikkaus-sovellus on maailman paras rahapelisovellus ja se palvelee pelaajia vastuullisesti ja monikanavaisesti asiakkaan tarpeisiin mukautuen.

Veikkauksen mobiilisovelluksella on yli puoli miljoonaa aktiivista käyttäjää, joten tämän työn jäljet huomataan. Tehtävässä pääsee aitiopaikalta kehittämään yhtä Suomen suurimmista digipalveluista. Pelkän mobiilipelaamisen lisäksi mahdollisuus rakentaa monikanavaisia palveluita yhdessä verkkopalvelun ja fyysisten pelipaikkojen ihmisten kanssa, sekä osallistua maailman parhaimpiin kuuluvan pelihaittoja ehkäisevän työkalupakin rakentamiseen tekee tästä tehtävästä erityisen monipuolisen.

Jos tunnet mobiilisovellusmaailmaa sekä teknisesti että toimintamallillisesti ja tiedät, miten erinomainen peli- ja käyttökokemus syntyy mobiilisovellukseen, saatat olla juuri etsimämme henkilö.

Tarjoamme sinulle:

  • Kiinnostavan työn Suomen suurimpiin kuuluvien digipalveluiden ja kansainvälisestikin uniikin tuotetarjoaman parissa
  • Erittäin asiantuntevan ja kokeneen tiimin ympärillesi. Meiltä – kohta siis myös sinulta! – soitellaan vinkkejä ja neuvoja ympäri Eurooppaa!
  • Mahdollisuuden osallistua avainroolissa maailman parhaan rahapelisovelluksen kehittämiseen
  • Hyvät työsuhde-edut ja viihtyisän työympäristön
  • Rennon mutta aikaansaavan työyhteisön

Tehtävässä menestyminen edellyttää mobiilisovellusmarkkinan ja suurempien jakelukanavien tuntemista, kykyä tunnistaa käytettävyyteen vaikuttavia tekijöitä ja riittävää teknistä tuntemusta ja omaksumiskykyä eri ratkaisuvaihtoehtojen punnitsemiseen tiimin kanssa. On hyvä myös tuntea moderneja ohjelmistokehitysmenetelmiä, ja pystyä kommunikoimaan selkeästi niin teknisille kuin muillekin henkilöille yhtiön ylintä johtoa myöten.

Eduksi on mm. ohjelmointi-, palvelumuotoilu- ja muu ohjelmisto- ja palvelukehitysosaaminen, esimies- tai muu johtamiskokemus sekä kokemus personoituvien palveluiden dataohjautuvasta kehittämisestä. Soveltuva koulutustausta voisi olla esimerkiksi diplomi-insinööri tai ylempi AMK.

Työpisteesi sijaitsee Veikkauksen pääkonttorilla Pohjois-Haagassa, mutta veikkauslaisilla on erinomaiset ja joustavat mahdollisuudet etätöihin.

Lisätietoja tehtävästä antaa yksikön johtaja Janne Vuorenmaa. Parhaiten yhteyden saa puhelimitse, tekstiviestillä tai sähköpostilla. Puh. 09 4370 8052 / 050 522 9740.

Kiinnostuitko? Jos, ota rohkeasti yhteyttä ja kysy lisää, tai laita suoraan hakemus sisään!

Veikkaus Oy

Veikkaus tuottaa peleillä iloa. Tarjoamme elämyksiä ja huippupelejä, mutta emme hinnalla millä hyvänsä.

Huolehdimme, että pelaaminen säilyy ilon puolella, ja suomalaiset pelaavat maltilla ja peli-ilosta nauttien.

Haluamme olla vastuullisen pelaajakokemuksen suunnannäyttäjiä.

Lähes kaikki aikuiset suomalaiset ovat kokeilleet pelejämme, ja meillä on kaksi miljoonaa Etuasiakasta.

Olemme monella tavalla mukana suomalaisessa elämässä. Meitä veikkauslaisia on noin 1 600 ja työskentelemme lähes sadassa pisteessä eri puolilla maata. Pelejämme myydään tuhansissa paikoissa, ja niitä voi pelata turvallisesti myös veikkaus.fissä ja Veikkaus-sovelluksessa.

Pinterest
Rekrytointi.com logo

Tietoja

Hakuaika: 18.3.2022 - 3.4.2022
Sijainti: Helsinki
Linkki: https://rekrytointi.com/avoimet-tyopaikat/veikkaus-oy/kehityspaallikko-veikkaus-sovellus/1471614/

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Rekrytointi.com kotisivut

Tagit

Liiketoimintaprosessi

Tuotekehitys ja suunnittelu

Erikoisosaaminen

Mobiilikehitys

Toimialakokemus

IT

Rekrytointi.com:n muita rekryilmoituksia

Siirry yrityksen profiiliin Rekrytointi.com kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä