Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Kehityspäällikkö, digitaaliset kanavat

post_image

RekryilmoitusMe Helenissä uudistumme voimakkaasti ja kehitämme jatkuvasti puhtaampia sekä ympäristöystävällisempiä tapoja tuottaa energiaa. Lämmön, jäähdytyksen ja sähkön lisäksi tarjoamme uusia, asiakkaidemme tarpeisiin yhä paremmin sopivia ratkaisuja alueelliseen ja uusiutuvaan energiaan, älykkäisiin kiinteistöihin sekä sähköiseen liikenteeseen. Uudet innovaatiot ovat osa arkeamme, ja ne syntyvät yhteistyössä asiakkaidemme kanssa.

 

Päästäksemme kunnianhimoisiin tavoitteisiimme ja palvellaksemme asiakkaitamme entistä paremmin etsimme nyt joukkoomme osaavaa ja aikaansaavaa kehityspäällikköä kehittämään asiakkaidemme digitaalisia palveluita. Maailmanluokan digitaaliset palvelut kaikille asiakasryhmille ovat uuden energia-aikakauden menestystekijä. Haluamme Helenissä kehittää uusia, innovatiivisia palveluja ja huippuluokan asiakaskokemusta digitaalisissa kanavissa. 

Kehityspäällikkönä toimit keskeisessä Product ownerin roolissa Helenin digitaalisten palveluiden kehityksessä ja ylläpidossa. Johdat digitaalisia kehitysprojekteja ja jatkuvaa kehitystä rohkeasti ja liiketoimintalähtöisesti, asiakaskeskeisin periaattein. Roolissasi johdat digikehitystä ideoinnista palvelutuotantoon saakka. Jatkuvan kehityksen lisäksi vastaat palvelun tuotannosta ja ylläpidosta. 

Sinulla on kokemusta Product owner:n roolissa toimimisesta ja digitaalisista kehitysprojekteista. Ketterät menetelmät ja ketterissä tiimeissä toimiminen ovat sinulle tuttuja. Työskentelet sujuvasti niin liiketoiminnan ja palvelumuotoilijoiden kuin sovelluskehittäjien ja dataosaajien kanssa. Olet ratkaisukeskeinen ja oma-aloitteinen digiosaaja, joka tutkii ja löytää ratkaisut liiketoiminnan ja asiakkaiden tarpeisiin. Asiakaskeskeisyys on sinulle digikehityksen kulmakivi. Tunnet digiteknologiat ja ymmärrät teknologian mahdollisuudet kehityksessä. Pystyt johtamaan kompleksisia ja laajoja digikokonaisuuksia ja -projekteja frontista backendiin saakka. Hyödynnät dataa ja analytiikkaa jatkuvassa digikehityksessä. Toivomme, että sinulla on tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto ja koska toimit laajojen sidosryhmien kanssa, edellytämme että sinulla on erinomaiset viestintätaidot. 

Olemme muutosmatkalla. Emme tyydy siihen, miten teemme asioita nyt, vaan nostamme rimaa itse – jatkuvasti. Haluamme Helenissä olla entistä rohkeampia ja ketterämpiä, ja siksi kiinnitämmekin erityistä huomioita näihin ominaisuuksiin myös rekrytoidessamme uusia työkavereita. Arvostamme oppimista ja kehittymistä, ja huolehdimme maailmanluokan osaamisestamme jatkossakin. Kehitämme aktiivisesti omaa osaamistamme, opimme muilta ja jaamme mielellämme omia näkemyksiämme myös muille. 

Tehtävässä pääset tulevaisuuden digitaalisten ratkaisujen kehittämisen ytimeen ja osaltasi mahdollistamaan Helenin jatkuvan kasvun ja menestyksen. Takaamme sinulle innostavan päämäärän ja mielenkiintoisen roolin ja mahdollisuuden panna tuulemaan!  

Jäikö jokin vielä mietityttämään? Voit kysyä meillä työskentelystä tai tehtävästä tarkemmin tulevalta esimieheltäsi digipäällikkö Kaisa Sundmanilta sähköpostitse kaisa.sundman@helen.fi.

Tunnetko sähköä ilmassa? Mahtavaa! Voit helposti laittaa hakemuksen rekrytointijärjestelmämme kautta (helen.fi/rekry), viimeistään su 14.6.2020 mennessä. Älä liian kauan harkitse, haastattelemme hakijoita jo hakuajan aikana!

Yhdistetään voimat!

 

 

Helen

Olemme yksi Suomen suurimmista energiayrityksistä

Tuotamme sähköä, kaukolämpöä ja kaukojäähdytystä energiatehokkaalla yhteistuotannolla. Lisäksi kehitämme uusia, älykkäitä ratkaisuja energiankäyttöön ja -ohjaukseen, aurinkoenergian tuotantoon ja sähköiseen liikenteeseen.

Helen Oy:ssä pääset tehostamaan energian käyttöä, vähentämään päästöjä, kehittämään uusia tapoja energian tuottamiseen ja jakeluun sekä auttamaan asiakkaitamme energiankäyttöön liittyvissä kysymyksissä.

Helen-konserniin kuuluu Helen Oy:n lisäksi mm. tytäryritys Helen Sähköverkko Oy.

Pinterest
Rekrytointi.com logo

Tietoja

Hakuaika: 1.6.2020 - 14.6.2020
Sijainti: Helsinki
Linkki: https://rekrytointi.com/avoimet-tyopaikat/helen/kehityspaallikko-digitaaliset-kanavat/852914/

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Rekrytointi.com kotisivut

Tagit

Toimialakokemus

IT

Rekrytointi.com:n muita rekryilmoituksia

Siirry yrityksen profiiliin Rekrytointi.com kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä