Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Kehityspäällikkö, digitaalinen asiakashallinta

post_image

RekryilmoitusHaluatko olla mukana rakentamassa markkinoiden asiakaskeskeisintä energiayhtiötä ja tuoda kanssamme uuden energia-aikakauden mahdollisuudet jokaisen ulottuville? 

Me Helenissä uudistumme voimakkaasti ja kehitämme jatkuvasti puhtaampia sekä ympäristöystävällisempiä tapoja tuottaa energiaa. Lämmön, jäähdytyksen ja sähkön lisäksi tarjoamme uusia, asiakkaidemme tarpeisiin yhä paremmin sopivia ratkaisuja alueelliseen ja uusiutuvaan energiaan, älykkäisiin kiinteistöihin sekä sähköiseen liikenteeseen. Uudet innovaatiot ovat osa arkeamme, ja ne syntyvät yhteistyössä asiakkaidemme kanssa.

 

Etsimme ratkaisukykyistä kehityspäällikköä kehittämään asiakashallinnan digitaalisia kyvykkyyksiä.  

Personoituvat digitaaliset palvelut kaikille asiakasryhmille ja koko asiakkuuden elinkaarelle ovat uuden energia-aikakauden menestystekijöitä. Personoiduilla palveluilla teemme energiaratkaisuista henkilökohtaisia ja varmistamme huippuluokan asiakaskokemuksen digitaalisissa kanavissa. 

Kehityspäällikkönä olet keskeisessä roolissa digitaalisen asiakashallinnan kehityksessä ja ylläpidosta. Ratkaisuja käytetään esimerkiksi digitaalisen sisällön kohdentamiseen ja asiakaspalvelun ja myynnin personointiin. Kokonaisuuteen liittyy kehitteillä oleva tekninen järjestelmäkokonaisuus ja oletkin CDP ja CRM ratkaisujen pääkehittäjä. Osallistut myös tiiviisti digitaalisen markkinoinnin järjestelmien kehitykseen. Toimit liiketoiminnan ja teknologian rajapinnassa business partnerina – asiakaspalvelun ja digitaalisten ratkaisujen yhteyshenkilönä. 

Vedät kokemuksella vaativiakin muutosprojekteja, joissa on useita osapuolia. Olet työskennellyt IT-palvelujohtamiseen ja järjestelmäkehitykseen liittyvissä rooleissa yli viiden vuoden ajan. Sinulla on kokemusta ja näkemystä CRM ja CDP tuotteiden kehityksestä ja ymmärrät, miten datalla voidaan luoda asiakaskokemusta. Digitaaliset kanavat ja markkinointi ovat sinulle tuttuja entuudestaan. Asiakaslähtöisyys on sinulle luonteva työskentelytapa. Sinulla on todennäköisesti soveltuva korkeakoulututkinto. Koska toimit laajojen sidosryhmien kanssa, on sinulla myös hyvät viestintätaidot. 

Olemme muutosmatkalla. Emme tyydy siihen, miten teemme asioita nyt, vaan nostamme rimaa itse – jatkuvasti. Haluamme Helenissä olla entistä rohkeampia ja ketterämpiä, ja siksi kiinnitämmekin erityistä huomioita näihin ominaisuuksiin myös rekrytoidessamme uusia työkavereita. Arvostamme oppimista ja kehittymistä, ja huolehdimme maailmanluokan osaamisestamme jatkossakin. Kehitämme aktiivisesti omaa osaamistamme, opimme muilta ja jaamme mielellämme omia näkemyksiämme myös muille. 

Tehtävässä pääset tulevaisuuden digitaalisten ratkaisujen kehittämisen ytimeen ja osaltasi mahdollistamaan Helenin jatkuvan kasvun ja menestyksen. Takaamme sinulle innostavan päämäärän ja mielenkiintoisen roolin ja mahdollisuuden panna tuulemaan!  

Kiinnostuitko? Lisätietoa tehtävästä saat digipäällikkö Kaisa Sundman, p. 0503883587 tai sähköpostilla kaisa.sundman@helen.fi.  

Kohtasivatko energiamme? Mahtavaa! Laita hakemus rekrytointijärjestelmämme kautta viimeistään su 15.3.2020 mennessä. 

Yhdistetään voimat!

Helen

Olemme yksi Suomen suurimmista energiayrityksistä

Tuotamme sähköä, kaukolämpöä ja kaukojäähdytystä energiatehokkaalla yhteistuotannolla. Lisäksi kehitämme uusia, älykkäitä ratkaisuja energiankäyttöön ja -ohjaukseen, aurinkoenergian tuotantoon ja sähköiseen liikenteeseen.

Helen Oy:ssä pääset tehostamaan energian käyttöä, vähentämään päästöjä, kehittämään uusia tapoja energian tuottamiseen ja jakeluun sekä auttamaan asiakkaitamme energiankäyttöön liittyvissä kysymyksissä.

Helen-konserniin kuuluu Helen Oy:n lisäksi mm. tytäryritys Helen Sähköverkko Oy.

Pinterest
Laura logo

Tietoja

Hakuaika: 2.3.2020 - 15.3.2020
Sijainti: Helsinki
Linkki: https://rekrytointi.com/avoimet-tyopaikat/helen/kehityspaallikko-digitaalinen-asiakashallinta/800681/

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Laura kotisivut

Tagit

Liiketoimintaprosessi

Asiakkuudenhallinta CRM

Erikoisosaaminen

Ohjelmistokehitys

Toimialakokemus

IT

Laura:n muita rekryilmoituksia

Siirry yrityksen profiiliin Laura kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä