Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Kehityspäällikkö, DevOps työkalut

post_image

RekryilmoitusTuotamme peleillä iloa ja suojelemme sitä. Haluamme, että suomalaisten pelaaminen pysyy ilon puolella. Tässä työssä vastuullisuus ohjaa kaikkea toimintaamme. Haluamme olla pelialan edelläkävijä ja vastuullisen pelaajakokemuksen suunnannäyttäjä. Hyvinvointi on meille sydämen asia. On tärkeää, että töihin on mukava tulla joka päivä. Meillä on monipuoliset ja laajat työsuhde-edut. Tarjoamme vaikuttavia työtehtäviä kehittyvässä työyhteisössä, jossa on iloinen tekemisen meininki. Tehdään työtä ? yhdessä ilon puolella. 

Nyt etsimme Veikkauksen Gaming and Enterprise Technologies (TECH) toiminnon Infra and Security services -yksikköön 

KEHITYSPÄÄLLIKKÖ, DevOps työkalut

Veikkauksen Infra and Security services -yksikkö hakee vakituiseen työsuhteeseen DevOps työkaluista vastaavaa kehityspäällikköä. Haluamme sinut mukaan vastaamaan Veikkauksen pelijärjestelmien tuotannossa ja tuotekehityksessä hyödynnettävien DevOps työkalujen kehitys-, hallinta- ja ylläpitotehtävistä. 

Työkalujen ja pilvialustojen osaamisen lisäksi olet motivoitunut tiimipelaaja, joka ymmärtää tekemisen tavoitteet ja pystyy kommunikoimaan näkemyksensä eri sidosryhmille. Tulet mukaan osaksi osaavaa ja kehitysorientoitunutta Infra & Security yksikköä, jonka keskeinen tehtävä on huolehtia kokonaisvaltaisesti Veikkauksen pelijärjestelmien infrastruktuurin ja yhteisten työkalujen kehityksestä, ylläpidosta ja turvallisuudesta. Tiimissä jaetaan tehtävät ja osaaminen asiantuntijoiden kesken modernilla ja itseohjautuvalla tavalla, työtä tehdään tiiviissä yhteistyössä sidosryhmien kanssa esim. pelijärjestelmien sovelluskehitystiimit ja ulkoiset palvelutoimittajat.

Sinulla on osaamista ja kokemusta DevOps-toiminnasta sekä kulttuurisesta että teknisestä näkökulmasta ja muutaman vuoden kokemus kehitystyön ohjaamisesta esimerkiksi infran, pilvipalveluiden tai työkalujen parissa. Arvostamme halukkuuttasi kehittää osaamistasi edelleen, joten tarjoamme erinomaiset mahdollisuudet kouluttautumiseen ja jatkuvaan kehittymiseen. 

 Työnkuvaasi kuuluvat: 

 • Veikkauksen pelijärjestelmien DevOps työkaluratkaisujen tuoteomistajuus (Product owner) ml. CI- ja julkaisunhallinnan tekniset ratkaisut. 
 • DevOps työkalutiimin johtaminen
 • Työkalujen kanssa työskentelevien tiimien kehitys- ja ylläpitotyön koordinointi, ohjaaminen ja fasilitointi.
 • Tiivis yhteistyö ja jatkuva kommunikaatio sovelluskehitys-, infra-, tietoturva- ja arkkitehtuuritiimin ja tarpeen mukaan myös liiketoiminnan kanssa. 
 • Asiakastarpeiden ymmärtäminen, koostaminen ja kääntäminen teknisiksi toiminnallisuuksiksi. Tiimin backlogin ylläpito ja priorisointi.
 • Yhteistyö toimittajien kanssa ml. toimittajahallintavastuu DevOps alustaratkaisuista.
 • Veikkauksen DevOps työkaluihin liittyvien Veikkaustasoisten kyvykkyyksien, toimintamallien, kulttuurin ja osaamisen kehittäminen, mallien jalkauttaminen kehitystiimeihin ja kouluttaminen.
 • Työkalukehityksen suunnittelun johtaminen ja toteutukseen osallistuminen (soveltuvin osin ja muiden ohjausvastuiden mahdollistamissa puitteissa).

Odotamme sinulta:

 • Kokemusta kehitystiimin vetämisestä ja Product Owner -roolissa toimimisesta
 • Erinomaisia yhteistyö- ja kommunikointitaitoja sekä esiintymiskykyä
 • Ohjelmistokehittäjien työskentely-ympäristöjen ja devops toimintamallien tuntemusta, sovellus- ja IaC- kehityksen menetelmien ja työkalujen tuntemusta
 • Arkkitehtuuri-, työkalu-, infra- ja tietoturvaosaamista
 • Vähintään 3-5 vuoden relevanttia työkokemusta, ja mielellään väh. AMK -tasoista relevanttia koulutustaustaa
 • Kokemusta sekä ketterästä kehitysmallista että projektityöstä
 • Sujuva suomen ja englannin suullinen ja kirjallinen kielitaito

Teknologisia avainsanoja: Gitlab, GCP, AWS, Terraform, julkaisunhallinnan tekniset ratkaisut

Tarjoamme Sinulle pelialan parhaan työyhteisön kiinnostavine tehtävineen! Liity loistoporukkaamme!

Työpisteesi sijaitsee Veikkauksen pääkonttorissa Pohjois-Haagassa, mutta työskentelemme sujuvasti myös etänä. 

Lisätietoja tehtävästä antaa Timo Paajanen +358 40 052 9552.

Täytä hakemuslomake palkkatoiveineen 19.9.2022 mennessä. Käymme hakemuksia läpi ja haastattelemme hakijoita mahdollisuuksien mukaan jo hakuaikana. 

Tehtävään valittavasta henkilöstä teetetään huumausainetesti ja perusmuotoinen, turvallisuusselvityslain (726/2014) mukainen turvallisuusselvitys.

 

Veikkaus Oy

Veikkaus tuottaa peleillä iloa. Tarjoamme elämyksiä ja huippupelejä, mutta emme hinnalla millä hyvänsä.

Huolehdimme, että pelaaminen säilyy ilon puolella, ja suomalaiset pelaavat maltilla ja peli-ilosta nauttien.

Haluamme olla vastuullisen pelaajakokemuksen suunnannäyttäjiä.

Lähes kaikki aikuiset suomalaiset ovat kokeilleet pelejämme, ja meillä on kaksi miljoonaa Etuasiakasta.

Olemme monella tavalla mukana suomalaisessa elämässä. Meitä veikkauslaisia on noin 1 600 ja työskentelemme lähes sadassa pisteessä eri puolilla maata. Pelejämme myydään tuhansissa paikoissa, ja niitä voi pelata turvallisesti myös veikkaus.fissä ja Veikkaus-sovelluksessa.

Pinterest
Rekrytointi.com logo

Tietoja

Hakuaika: 26.8.2022 - 19.9.2022
Sijainti: Helsinki
Linkki: https://rekrytointi.com/avoimet-tyopaikat/veikkaus-oy/kehityspaallikko-devops-tyokalut/1768010/

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Rekrytointi.com kotisivut

Tagit

Liiketoimintaprosessi

Tuotekehitys ja suunnittelu

Erikoisosaaminen

It-infrapalvelut
Ohjelmistokehitys
Pilvipalvelut / SaaS
Tietoturva

Rekrytointi.com:n muita rekryilmoituksia

Siirry yrityksen profiiliin Rekrytointi.com kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä