Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Kehityspäällikkö, B2B Certification Specialist/Manager

post_image

RekryilmoitusTiedolla johtaminen sekä sitä tukeva asiakasymmärrys ovat Veikkauksen toiminnan keskiössä. Veikkaus haluaa olla kansainvälisessä kilpailussa pärjäävä moderni ja vastuullinen pelitalo – panostamme vahvasti asiakas- ja pelaamiskokemuksen kehittämiseen kaikissa kanavissa. Meillä on Suomen suurin verkkokauppa sekä yksi Suomen suurimmista asiakaskannoista ja kattavimmista tietovarastoista. Palveluissamme vierailee viikoittain keskimäärin yli miljoonaa uniikkia kävijää ja pelitapahtumia on vuosittain satoja miljoonia

Veikkauksen strategisena tavoitteena on suunnitella ja luoda valmiuksia kansainväliseen yritysten väliseen liiketoimintaan hyödyntäen Veikkauksen vahvaa osaamista rahapelien sekä -järjestelmien kehityksessä ja operoinnissa.

Haemme nyt Veikkauksen TECH – toimintoon, ”B2B Services” -yksikköön, kokoaikaiseen työsuhteeseen

 

Kehityspäällikköä, 

B2B Certification Specialist/Manager -tehtävään

Tulet olemaan keskeinen toimija ja koordinoija uuden, yritysten välisen liiketoiminnan palvelujen tuotteistamisen valmisteluissa, toteutuksessa sekä toimituksissa. Tulet toimimaan erityisessä ydintiimissä, jossa erityisenä vastuualueenasi on teknisten tuotteiden ja asiakaskohtaisten tuotantopalvelujen sertifiointien sekä liitännäisten auditointien koordinoinnin johtaminen. 

TECH-toiminnon B2B ”Certifications” -kehityspäällikön roolissa korostuvat rahapelaamisen tuotteistettujen palveluiden sertifiointiprosessien jatkuva kehittäminen, toimia jatkuvassa johtavassa yhteistyössä sertifiointeja tekevien kumppanien kanssa sekä toimia koordinaattorina tuotekehitystiiminen tukena sovellettaessa eri maiden kansallisia viranomaisvaatimuksia asiakkuusprojekteissa. 

Olet aktiivinen toimija toiminnon eri tehtäväalueissa sekä yhtiötasot ylittävissä projekteissa ja sidosryhmissä. Tehtävä ei ole tällä hetkellä esimiestehtävä, joten tekemisten koordinoinnissa korostuvat välillisen johtamisen taidot ja kyky toimia sekä ohjata toimintaa yli yksikkörajojen.

Olet etsimämme henkilö, jos tunnet olevasi kotonasi laajojen hankkeiden parissa ja kykenet pitämään katseen pallossa ja langat käsissä myrskyn silmässäkin. Erityisenä osaamisen alueena sinulla on kokemusta ja näkemystä kansainvälisten ohjelmistopalvelujen (SaaS) sertifiointi- ja auditointiprosesseista.

Arvostamme korkeakoulututkintoa tai pitkää kokemusta prosessi- ja auditointipalvelujen kehittämisestä sekä koordinoinnista. Plussaa on ymmärrys ja kokemus rahapelitoiminnasta sekä rahapelien kehittämisestä. Odotamme Sinulta kykyä ja vahvaa halua strategiseen suunnitteluun ja strategian toimeenpanoon.

Menestyäksesi tässä tehtävässä tarvitset varmaa ja ratkaisukeskeistä työotetta, mielenkiintoa kansainvälisten sertifiointiprosessien maailmaan ja yleisiin auditointimekanismeihin. Sinulle ovat tuttuja termejä ISO27001 ja/tai GLI-19. Sinulla on erinomaiset vuorovaikutus- ja viestintätaidot sekä suomeksi että englanniksi, muu kielitaito on etu.

Tarjoamme Sinulle mielenkiintoisen ja itsenäisen tehtävän, joustavat työtavat, työn ja vapaa-ajan tasapainon, kilpailukykyiset edut, mukavat työkaverit sekä viihtyisän työympäristön.

Lisätietoja tehtävästä antaa sähköpostitse esa.jalonen@veikkaus.fi

Lähetäthän hakemuksesi mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 29.3.2022 mennessä. Liitä mukaan palkkatoiveesi ja CV.

Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana, joten kannattaa laittaa hakemus vireille välittömästi.

Tehtävään valittavalle henkilölle teetetään huumausainetesti ja perusmuotoinen, turvallisuusselvityslain (726/2014) mukainen turvallisuusselvitys.

 

Toivottavasti herätimme mielenkiintosi ja tiemme kohtaavat!

Veikkaus Oy

Veikkaus tuottaa peleillä iloa. Tarjoamme elämyksiä ja huippupelejä, mutta emme hinnalla millä hyvänsä.

Huolehdimme, että pelaaminen säilyy ilon puolella, ja suomalaiset pelaavat maltilla ja peli-ilosta nauttien.

Haluamme olla vastuullisen pelaajakokemuksen suunnannäyttäjiä.

Lähes kaikki aikuiset suomalaiset ovat kokeilleet pelejämme, ja meillä on kaksi miljoonaa Etuasiakasta.

Olemme monella tavalla mukana suomalaisessa elämässä. Meitä veikkauslaisia on noin 1 600 ja työskentelemme lähes sadassa pisteessä eri puolilla maata. Pelejämme myydään tuhansissa paikoissa, ja niitä voi pelata turvallisesti myös veikkaus.fissä ja Veikkaus-sovelluksessa.

Pinterest
Rekrytointi.com logo

Tietoja

Hakuaika: 10.3.2022 - 30.3.2022
Sijainti: Helsinki
Linkki: https://rekrytointi.com/avoimet-tyopaikat/veikkaus-oy/kehityspaallikko-b2b-certification-specialist-manager/1460053/

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Rekrytointi.com kotisivut

Tagit

Erikoisosaaminen

Auditointi

Rekrytointi.com:n muita rekryilmoituksia

job_image

Rekryilmoitus Mahdollisuuksia opiskelijoille

Jatkuva haku

Bittium etsii jatkuvasti tuoreita tekijöitä langattomien teknologioiden kehittäjiksi. Opiskeletko teknistä alaa ja haluat ..

Sijainti: Kajaani, Oulu, Tampere

job_image

Rekryilmoitus After Market Service -insinööri

Hakuaika: 25.4.2022 - 30.5.2022

Bittium on suomalainen insinööritalo, jossa sekä suunnitellaan omia tuotteita että toteutetaan vaativia ..

Osaamisalueet: IT

Sijainti: Kuopio

job_image

Rekryilmoitus AI solution architect

Hakuaika: 2.5.2022 - 6.6.2022

Bittium is a Finnish engineering company where we design our own products and carry out demanding R&D projects for our customers ..

Osaamisalueet: Tekoäly (AI) ja koneoppiminen, IT

Sijainti: Oulu

job_image

Rekryilmoitus Full-Stack Developer / ohjelmistokehittäjä

Hakuaika: 9.5.2022 - 30.5.2022

LAURA Rekrytointi Oy on digirekrytoinnin edelläkävijä Suomessa jo yli 20 vuoden ajan. Toimitamme yrityksille ja ..

Osaamisalueet: Ohjelmistokehitys, Javascript, PHP, +7 muutaLinux, IT, MySQL, apache, fullstack, Full Stack, SaaS

Sijainti: Helsinki

job_image

Rekryilmoitus IT SPECIALIST (DOCUMENT MANAGEMENT), PATRIA GROUP

Hakuaika: 9.5.2022 - 25.5.2022

Patria  on työpaikka, jossa rakennat yhteistä turvallisuutta. Meillä tavalliset ihmiset ratkaisevat epätavallisia ..

Osaamisalueet: Dokumenttien hallinta, IT

Sijainti: Tampere

job_image

Rekryilmoitus PHP-osaaja

Hakuaika: 17.5.2022 - 20.6.2022

Bittium on suomalainen insinööritalo, jossa sekä suunnitellaan omia tuotteita että toteutetaan vaativia ..

Osaamisalueet: Ohjelmistokehitys, C#, PHP, +3 muutaPython, Linux, IT

Sijainti: Oulu

Siirry yrityksen profiiliin Rekrytointi.com kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä