Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Kehityspäällikkö, Aggregation Platform

post_image

RekryilmoitusKehityspäällikkö, Aggregation Platform

Oletko teknisesti osaava, tunnet modernit kehitysmenetelmät, sinulla on kokemusta integraatioalustojen, teknisten integraatioiden tai korkean saatavuus- ja luotettavuusvaatimusten alaisten järjestelmien kehittämisestä, ja haluat päästä aitiopaikalta viemään pelipalvelukehitystä eteenpäin kansainvälisellä tasolla? Jos vastasit kyllä, tämä voi olla paikka juuri sinulle!

Olemme käynnistämässä uusia kehityshankkeita, joten haemme Veikkauksen teknologiatoimintoon kehityspäällikköä toimimaan teknisenä tuoteomistajana Veikkauksen omalle Aggregation Platform-kokonaisuudelle. Veikkauksen pelitarjoama on laaja, ja Veikkauksella on runsaasti kansainvälistäkin mielenkiintoa herättänyttä teknologiaa, jonka avulla tarjoamme turvallista ja vastuullista rahapelaamista niin Suomessa kuin tytäryhtiömme kautta myös muissa maissa.

Kehityspäällikkönä toimit teknisen tiimin teknisenä tuoteomistajana vastaten pitkäjänteisesti järjestelmäkokonaisuuden toteuttamisesta ja jatkokehittämisestä. Veikkauksen pelikehitys ja tekninen osaaminen on alalla erittäin arvostettua, joten työssä on mahdollisuus myös päästä mukaan kansainvälisiin hankkeisiin!

Kehityspäällikön tehtäviin kuuluu tehdä tiiviistä yhteistyötä liiketoiminnan ja Veikkauksen teknologiajohdon kanssa, ja kehittää Veikkauksen tulevaa Aggregation Platform-alustaa vastaamaan yhtiön tarpeita.

Mikä oikein on aggregation Platform-alusta? Sen on tarkoituksena tehostaa Veikkauksen kykyä tuottaa vastuullista ja monipuolista pelisisältöä yhteistyössä parhaiden pelitoimittajien kanssa helpottamalla eri toimittajien tarjoaman käyttöönottoa. Aggregation Platform rakennetaan osaksi Veikkauksen liiketoimintakriittisten järjestelmien joukkoa, joten rooli on avainasemassa varmistamassa kokonaisuuden luotettavaa ja kustannustehokasta, elämyksellistä pelipalvelua!

Ajankohta mukaan hyppäämiseen on erinomainen. Käynnistyvä hanke ja tekninen kokonaisuus on uusi, joten pääset vaikuttamaan toimintamalleihin ja tiimin rakentamiseen. Pelijärjestelmän kehityspäällikkö on aktiivisessa yhteistyössä mm. liiketoimintapäälliköiden, tuotepäälliköiden, pelisuunnittelijoiden, kehittäjien ja johdon kanssa, joten roolissa pääsee oppimaan ja näkemään pelialaa ja digitaalisen palvelun tuottamista erittäin laajasti.

Odotamme sinulta

  • Kykyä ohjata huippuammattilaisista koostuvaa kehitystiimiä, joka hyödyntää ketteriä toimintamalleja työssään
  • Kykyä tunnistaa kehitystarpeita ja -mahdollisuuksia, muodostaa niistä priorisoitu kehityspolku yhdessä liiketoiminnan peliasiantuntijoiden kanssa ja johtaa kehitystyötä tavoitteiden mukaisesti
  • Kokemusta sidosryhmä työskentelystä & hyviä vuorovaikutus- ja viestintätaitoja
  • Vahvaa tietoteknistä osaamista ja kokemusta työskentelystä integraatioiden, integraatioalustojen tai korkean saatavuus- ja luotettavuusvaatimusten alaisten järjestelmien parissa
  • Rentoa mutta tavoitteellista tekemisen meininkiä
  • Hyvää suullista sekä kirjallista englannin kielen taitoa

Eduksi tehtävässä menestymiseen on muun muassa ohjelmointi- ja muu ohjelmistokehityskokemus, esihenkilö- tai muu johtamiskokemus, kokemus teknisen tuotehallinnan parissa työskentelystä sekä työkokemus dataohjautuvasta kehittämisestä. Rahapelaamisen tuntemus ei ole välttämätöntä, mutta voi helpottaa haastekentän omaksumista.

Tarjoamme sinulle:

  • Kiinnostavan työn Suomen suurimpiin kuuluvien kuluttajapalveluiden ja kansainvälisestikin ainutlaatuisen tuotetarjoaman parissa
  • Erinomaisen tilaisuuden kasvattaa omaa osaamistasi
  • Rennon mutta aikaansaavan työyhteisön

Haluamme aidosti olla vastuullinen työnantaja, joka tarjoaa mielekkäitä työtehtäviä, kilpailukykyiset työsuhde-edut sekä pitää huolta työn ja vapaa-ajan tasapainosta. Fyysinen päätyöskentelypaikkasi sijaitsee Veikkauksen pääkonttorilla Helsingin Pohjois-Haagassa ja olemme mahdollistaneet myös joustavat hybridityöskentelyn toimintamallit. Näin saamme parhaat puolet molemmista työskentely tavoista. Voit lukea meistä, eduistamme ja työkulttuuristamme lisää tästä.

Kiinnostuitko? Mahtavaa, voit ottaa rohkeasti yhteyttä ja kysyä lisää tehtävästä, tai laittaa suoraan hakemuksen sisään! Jätäthän hakemuksesi kuitenkin viimeistään 14.1.2024 mennessä. Toimi nopeasti; käsittelemme hakemuksia läpi jo hakuaikana.

Lisätietoja tehtävästä antaa yksikön johtaja Janne Vuorenmaa. Parhaiten yhteyden saa puhelimitse, tekstiviestillä (puh. 09 4370 8052 / 050 522 9740) tai sähköpostilla (janne.vuorenmaa@veikkaus.fi). 

Tehtävään valittavalle henkilölle teetetään huumausainetesti ja perusmuotoinen, turvallisuusselvityslain (726/2014) mukainen turvallisuusselvitys.”

Veikkaus Oy

Veikkaus tuottaa peleillä iloa. Tarjoamme elämyksiä ja huippupelejä, mutta emme hinnalla millä hyvänsä.

Huolehdimme, että pelaaminen säilyy ilon puolella, ja suomalaiset pelaavat maltilla ja peli-ilosta nauttien.

Haluamme olla vastuullisen pelaajakokemuksen suunnannäyttäjiä.

Lähes kaikki aikuiset suomalaiset ovat kokeilleet pelejämme, ja meillä on kaksi miljoonaa Etuasiakasta.

Olemme monella tavalla mukana suomalaisessa elämässä. Meitä veikkauslaisia on noin 1 600 ja työskentelemme lähes sadassa pisteessä eri puolilla maata. Pelejämme myydään tuhansissa paikoissa, ja niitä voi pelata turvallisesti myös veikkaus.fissä ja Veikkaus-sovelluksessa.

Pinterest
Laura logo

Tietoja

Hakuaika: 15.12.2023 - 14.1.2024
Sijainti: Helsinki
Linkki: https://rekrytointi.com/avoimet-tyopaikat/veikkaus-oy/kehityspaallikko-aggregation-platform/2580135/

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Laura kotisivut

Laura:n muita rekryilmoituksia

Siirry yrityksen profiiliin Laura kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä