Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Junior testiautomaatio-osaaja, kokoaikainen, Dynniq Finland Oy, Jyväskylä tai etätyö

post_image

RekryilmoitusOletko valmis kehittämään, tukemaan ja testaamaan asiakkaiden automaatiokehitystä sekä testiprosesseja? Löytyykö sinulta luonnetta ratkoa haasteita ja intoa saada hommat hoidettua? Jos vastasit kyllä, saatat olla etsimämme Junior testiautomaatio-osaaja! 

 

Etsimme sinua 

Me Clevryllä etsimme asiakkaallemme, Dynniq Finland Oy:lle, Junior Testiautomaatio-osaajaa vakituiseen työsuhteeseen Vantaan tai Jyväskylän toimipisteelle. Työtä on myös mahdollista tehdä täysin etänä, joten se ei ole paikkakuntasidonnainen. Tehtävä on ensisijaisesti kokoaikainen (37,5h/vko), mutta myös osa-aikaisuus (20-30h/vko) on mahdollinen. Aloitus tehtävässä on joustavasti keväällä, mielellään toukokuun aikana.

Junior testiautomaatio-osaajan tehtävässä kehität, tuet ja testaat asiakkaan automaatiokehitystä sekä testiprosesseja osana asiantuntijatiimiä. Vastuullasi on varmistaa, että koodi toimii suunnitellusti ja loppukäyttäjän kokemus on mutkaton. Tehtäväkenttäsi on liikenteen ja prosessiteollisuuden ohjaus- ja automaatiojärjestelmien sekä ohjelmisto- ja palveluratkaisujen parissa. Roolissa menestymistä tukevat pehmeät taidot ovat pedanttisuus, järjestelmällisyys ja helposti lähestyttävyys.

Tämä tehtävä tarjoaa sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen työnkuvan, jossa on mahdollisuus kehittää omia taitoja ja oppia uutta. Samalla pääset osaksi tiiviistä ja innostavaa tiimiä!

Asiakasyritys 

Dynniq Finland Oy on dynaaminen ja innovatiivinen korkean teknologian yritys. Dynniq tarjoaa integroituja liikkumista palvelevia ratkaisuja kansainvälisesti. Palvelut ulottuvat älyliikenteestä ja liikennevaloista liikenteen automaatio- ja tietoliikennesuunnitteluun sekä valaistuksen ja sähköistyksen suunnitteluun ja urakointiin. Tavoitteena on auttaa huippuluokan teknologialla ihmisiä ja tavaroita pääsemään määränpäähänsä nopeasti, kestävästi ja turvallisesti. Dynniq:llä tehdään tiivistä yhteistyötä asiakkaiden kanssa Euroopassa, Etelä-Amerikassa, Yhdysvalloissa ja Kanadassa. Dynniq Finlandin ja YSP:n emoyhtiö on 13 maassa toimiva Dynniq Group, joka työllistää kansainvälisesti noin 1600 ihmistä. Dynniqin juuret ulottuvat vuonna 1929 perustettuun Nettenbouw-yhtiöön, joka toteutti jo 1930-luvulla Hollannin ensimmäiset katuvalaistukset. Lisätietoja: https://www.dynniqmobility.fi/

 

Pääasialliset tehtävät 

 • Tunnistat asiakkaiden tarpeet ja etsit niihin parhaiten toimivat ratkaisut
 • Kehität, tuet ja testaat asiakkaan automaatiokehitystä sekä testiprosesseja
 • Varmistat, että koodi toimii suunnitellusti

Odotamme sinulta 

 • Soveltuvaa opintotaustaa automaatio- tai ohjelmistopuolelta
 • Kokemusta ja ymmärrystä ohjelmistojen automaatiotestauksesta
 • Hyvää suullista ja kirjallista suomen kielen taitoa
 • Robot Framework ja CI/CD -työkalujen tuntemusta

Tarjoamme sinulle 

 • Monipuolisen työtehtävän
 • Mahdollisuuden 100% etätyöskentelyyn
 • Mahdollisuuden kerryttää arvokasta työkokemusta mielenkiintoiselta teknologia-alalta 
 • Hyvän perehdytyksen 
 • Kannustavan työyhteisön tuen 

Hae tehtävään heti! 

Mikäli tunnistit itsesi yllä mainitusta, niin haethan tehtävään nopeasti, sillä etenemme jo hakuajan sisällä potentiaalisten hakijoiden kanssa. Viimeinen hakupäivä on 1.6.2021, mutta nopeus on valttia! Aloitus mielellään toukokuussa 2021. Lisätietoja tehtävästä antaa Recruitment Team Manager Tiia Mäenpää (tiia.maenpaa@clevry.com).

 

Huomioittehan, ettemme voi tietosuojasyistä ottaa hakemuksia vastaan mailitse, ja hoidamme asiakasyrityksen puolesta kaikki tiedustelut työpaikkaan liittyen. 

 

Hae tehtävään tämän linkin kautta: https://www.clevry.com/fi/avoimet-tyopaikat/198464

 

Lisätietoa rekrytointiprosessistamme 

Me Clevryllä uskomme siihen, että työntekijän menestyksen tehtävässä ratkaisevat kovia taitoja paremmin pehmeät taidot ja halu kehittyä. Tämän vuoksi rekrytointiprosessiimme kuuluu psykometriset arvioinnit, jotka kartoittavat roolissa tarvittavia pehmeitä taitojasi sekä kognitiivisia kykyjäsi. Kartoittamalla työn kannalta kriittisiä pehmeitä taitoja, voimme auttaa työnhakijoita tunnistamaan ja sanoittamaan omia vahvuuksiaan paremmin sekä työllistymään helpommin ja nopeammin. 

Meidän kautta hakiessasi saat myös itsellesi myöhempää käyttöä varten henkilökohtaisen palauteraportin, joka perustuu tekemääsi persoonallisuusarviointiin. Hakuprosessiimme kuuluu myös haastattelu sekä Clevryllä että asiakasyrityksessä, joten rekrytoinnin edetessä pääset tutustumaan vielä paremmin meihin molempiin. 

 

Lisätietoa Clevrystä 

Yli 30 vuoden ajan me olemme olleet muuttamassa työelämää pehmeitä taitoja korostavaan suuntaan rekrytointien, henkilöarviointien ja liikkeenjohdon konsultoinnin avulla. Me toimimme globaalisti Pohjois-Amerikasta Singaporeen erilaisten asiakkaiden, konsulttien ja kandidaattien kanssa, ja meidän pääkonttorimme sijaitsevat Helsingissä, Tukholmassa ja Brightonissa. Me tarjoamme palvelukseenne yli 150 pehmeiden taitojen tunnistamiseen sertifioitua rekrytoijaa, psykologia ja asiantuntijaa. Me rakennamme parempaa työelämää yhdistämällä toisilleen sopivimmat työnhakijat ja työnantajat keskenään! 

Pinterest
Clevry Oy logo

Tietoja

Hakuaika: 21.5.2021 - 1.6.2021
Sijainti: Jyväskylä
Linkki: https://www.clevry.com/fi/avoimet-tyopaikat/198464
Yhteydenotto: tiia.maenpaa@clevry.com

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Clevry kotisivut

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä