Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

JUNIOR RPA DEVELOPER

post_image

RekryilmoitusHaemme nyt Junior RPA Developeria osaksi Sisua Digitalin kasvavaa kansainvälistä tiimiä vakituiseen, kokoaikaiseen työsuhteeseen Helsinkiin. Tehtävässä pääset osaksi 10 hengen kehitystiimiä, jonka tehtävänä on ratkoa asiakkaiden liiketoiminnallisia haasteita älykkäiden automaatioratkaisujen avulla. Saat tehtävään kattavan perehdytyksen ja täyden tuen asiantuntevalta tiimiltä, joka perehdyttää sinut automaatioiden toteutukseen läpi linjan.

 

Junior RPA Developerina pääset mukaan mielenkiintoisiin asiakasprojekteihin aina määrittelystä tuotantoon ja ylläpitoon asti. Tulet käyttämään työssäsi RPA-työkaluna UiPathiä, joka on alansa johtava teknologia maailmassa. Tehtävässä pääset pureutumaan asiakkaiden liiketoiminnallisiin haasteisiin alusta asti ja tarjoamaan niihin yhdessä tiimin kanssa ratkaisuja. Automaatioalan kehittyessä vauhdilla ja osaamisesi kasvaessa, sinulla on tulevaisuudessa mahdollisuus ottaa suurempaa teknistä vastuuta asiakasprojekteissa.

 

Junior RPA Developerilta emme edellytä aiempaa kokemusta ohjelmistorobotiikasta. Toivomme kuitenkin, että sinulla on kiinnostusta alaa kohtaan esim. taustalla tai käynnissä olevien opintojen tai harrastuneisuuden kautta. Omaat asiakaslähtöisen asenteen ja vahvat ongelmanratkaisutaidot. Tuot mielelläsi näkemyksesi esille ja pyrit toimivimpaan mahdolliseen lopputulokseen, jolla parannetaan asiakkaan liiketoimintaprosesseja. Olet ratkaisukeskeinen tiimipelaaja, jolla on motivaatio uuden oppimiseen ja halu kasvaa tulevaisuudessa ohjelmistorobotiikan ammattilaiseksi.

 

Hakijalta odotetaan:

 • Teknistä osamistaustaa
 • Kiinnostusta automaatioiden suunnittelusta ja kehittämisestä ja halua oppia ohjelmistorobotiikasta
 • Erinomaisia tiimityöskentelytaitoja ja proaktiivista työskentelyotetta
 • Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa

 

Lisäksi eduksi katsotaan kokemus ja osaaminen seuraavista:

 • UiPath, Robot Framework ja Power Automate
 • Pilvialustat (esim. Azure)
 • Integraatiorajapinnat

 

Tarjoamme sinulle:

 • Mielenkiintoisen tehtävän ja näköalapaikan kansainvälisessä kasvuyrityksessä
 • Projekteja mielenkiintoisten asiakkuuksien parissa sekä mahdollisuuden työskennellä kansainvälisissä projekteissa Vietnamin ja Chilen tiimien kanssa
 • Mahdollisuuden oppia ja kasvaa älykkään automaation ja koneoppimisen osaajaksi
 • Työyhteisön, jossa panostetaan ammatilliseen kehittymiseen ja yksilöllisiin urapolkuihin
 • Asiantuntevan ja kannustavan tiimin tuen sekä kattavan perehdytyksen tehtävään
 • Joustavat työajat ja etätyökäytännöt sekä viihtyisät työtilat Helsingin keskustassa
 • Kattavat henkilöstöedut

 

Tässä tehtävässä työllistyt suoraan Sisua Digital Oy:n työntekijäksi.

 

Herättikö tehtävä mielenkiintosi? Lähetä CV:si PDF-muodossa tai LinkedIn-profiilisi viimeistään 25.11.2021 mennessä aTalentin hakujärjestelmän kautta. Voit liittää halutessasi mukaan hakemuskirjeen tai linkin GitHub-profiilisi. Kerrothan myös palkkatoiveesi ja aikaisimman mahdollisen aloituspäivän. Huomioithan, että emme vastaanota hakemuksia sähköpostitse, vaan käsittelemme ainoastaan hakujärjestelmän kautta saapuneet hakemukset.

 

Tehtävää, hakuprosessia ja aikatauluja koskeviin kysymyksiin vastaa aTalentin Rekrytointipäällikkö Tiina Särkisilta (+358 50 553 7758, tiina.sarkisilta(ät)atalent.fi).

Pinterest
Sisua Digital logo

Tietoja

Hakuaika: -
Sijainti: Helsinki
Linkki: https://sisuadigital.com/fi/yritys/tyopaikat/
Yhteydenotto: tiina.sarkisilta@atalent.fi

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Sisua Digital kotisivut

Tagit

Erikoisosaaminen

Integraatiot
Ohjelmistokehitys
Ohjelmistorobotiikka

Teknologia

Azure

Sisua Digital:n muita rekryilmoituksia

Siirry yrityksen profiiliin Sisua Digital kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä