Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Junior Data Engineer (kesätyö)

post_image

RekryilmoitusTuotamme peleillä iloa ja suojelemme sitä. Haluamme, että suomalaisten pelaaminen pysyy ilon puolella. Tässä työssä vastuullisuus ohjaa kaikkea toimintaamme. Haluamme olla pelialan edelläkävijä ja vastuullisen pelaajakokemuksen suunnannäyttäjä. Hyvinvointi on meille sydämen asia. On tärkeää, että töihin on mukava tulla joka päivä. Meillä on monipuoliset ja laajat työsuhde-edut. Tarjoamme vaikuttavia työtehtäviä kehittyvässä työyhteisössä, jossa on iloinen tekemisen meininki. Tehdään työtä ? yhdessä ilon puolella.

Junior Data Engineer (kesätyö)

Oletko sinä tulevaisuuden datantekijä? Onko sinulla luontaista kiinnostusta sekä halua päästä tekemään ja oppimaan asioita datan parissa? Onko sinulla sopivia dataan liittyviä opintoja tai jopa kosketuspintaa työskentelystä niiden parista? 

Meillä on kesätyöpaikka tarjolla datan testauksen parissa! Tukenasi on noin 20 hengen hengen Data and Information Management -tiimiimme, joka on osa Veikkauksen yli 300 henkistä TECH-toimintoa. 

Tahdomme kehittää Veikkauksesta maailman dataohjautunein rahapeliyhtiö ja etsimme nyt aloittelevaa Data Engineeriä, joka suhtautuu positiivisesti uusiin asioihin ja haluaa oppia uutta. Sen lisäksi olet analyyttinen ja ongelmanratkaisu on toinen luontosi. Pidät tiimityöstä ja yhteistyöstä sidosryhmien kanssa ja osaat toimia myös oma-aloitteisesti ja itsenäisesti. 

Tehtävä ajoittuu aikavälille 6.5.2024 – 30.8.2024, mutta tarkempi ajankohta sovitaan erikseen valitun henkilön kanssa. Tehtävä on määräaikainen ja kokoaikainen. 

Olet varmasti meitä kiinnostava kaveri, jos tunnistat itsesi alla olevista piirteistä:  

  • Sinulla on kiinnostusta datakehittämisestä tai testaamisesta ja pystyt vakuuttamaan meidät siitä aiemman työkokemuksen, opiskelun tai harrastuksen kautta saamallasi osaamisellasi
  • Suhtaudut positiivisesti uusiin asioihin ja haluat oppia uutta
  • Sinulla on hyvät viestintä- ja vuorovaikutustaidot
  • Sinulla on sujuva suomen ja englannin kielen taito

Matkassamme pääset kasvamaan ammattilaisena ainutlaatuisessa ympäristössä datan testaamisen parissa. Tarjoamme sinulle mahdollisuuden päästä soveltamaan oppimiasi asioita ja kehittymään lisää hyvien kollegoiden seurassa. Lisäksi haluamme aidosti olla vastuullinen työnantaja, joka tarjoaa mielekkäitä työtehtäviä sekä pitää huolta työn ja vapaa-ajan tasapainosta. Meillä on hybridityö käytössä, joten saat molempien työskentelytapojen parhaat puolet. Pääkonttorimme sijaitsee Helsingin Pohjois-Haagassa.

Kiinnostuitko? Mahtavaa! Lähetä meille hakemuksesi viimeistään 12.4.2024. Toivomme kuulevamme sinusta mahdollisimman pian, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Liitäthän hakemukseen mukaan CV:n, josta ilmenee datakehittämisen tai testaamisen osaamisesi. 

Lisätietoja tehtävästä antaa Competence Team Manager Laura Rapeli (puh 040 558 8031). Soittamalla saat parhaiten kiinni torstaina 11.4. klo 9.30–10.30. 

Tehtävään valittavalta henkilölle teetetään huumausainetesti. 

Veikkaus Oy

Veikkaus tuottaa peleillä iloa. Tarjoamme elämyksiä ja huippupelejä, mutta emme hinnalla millä hyvänsä.

Huolehdimme, että pelaaminen säilyy ilon puolella, ja suomalaiset pelaavat maltilla ja peli-ilosta nauttien.

Haluamme olla vastuullisen pelaajakokemuksen suunnannäyttäjiä.

Lähes kaikki aikuiset suomalaiset ovat kokeilleet pelejämme, ja meillä on kaksi miljoonaa Etuasiakasta.

Olemme monella tavalla mukana suomalaisessa elämässä. Meitä veikkauslaisia on noin 1 600 ja työskentelemme lähes sadassa pisteessä eri puolilla maata. Pelejämme myydään tuhansissa paikoissa, ja niitä voi pelata turvallisesti myös veikkaus.fissä ja Veikkaus-sovelluksessa.

Pinterest
Laura logo

Tietoja

Hakuaika: 3.4.2024 - 12.4.2024
Sijainti: Helsinki
Linkki: https://laura.fi/avoimet-tyopaikat/veikkaus-oy/junior-data-engineer-kesatyo/2805286/

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Laura kotisivut

Tagit

Erikoisosaaminen

Analytiikka

Toimialakokemus

IT

Laura:n muita rekryilmoituksia

Siirry yrityksen profiiliin Laura kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä