Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

JOHTAVA TIETOANALYYTIKKO, Keusoten hyvinvointialue

post_image
Rekryilmoitus

Tule kehittämään kanssamme vaikuttavuusperusteista Sote -palveluiden johtamista Keski-Uudenmaan hyvinvointialueelle.

Johtava tietoanalyytikko – työelämän parasta aikaa Keusotessa!

Haemme johtavaa tietoanalyytikkoa työskentelemään yhdessä tutkimus- ja kehittämisjohtajan ja tieto- ja digijohtajan kanssa. Tavoitteenamme on tukea hyvinvointialuetta palvelujen vaikuttavan järjestämisen keinoin. Palvelujen vaikuttava järjestäminen tuottaa optimaalisen hyvinvoinnin alueemme asukkaille.

Johtava tietoanalyytikko

 • Toimessa vastaat ylimmän johdon tarvitsemasta data-analytiikasta palveluiden vaikuttavan järjestämisen osalta. Kykenet tuottamaan strategisen tason analyysejä ja vertailevaa tutkimusta johdon ja päättäjien ymmärtämässä muodossa sujuvasti kommunikoiden. Vastuualueenasi on joko hyvinvointi, väestö, suunnittelu ja ennakointi tai talous, tuottavuus ja palveluiden ohjaus.
 • Palat halusta kehittää Sote -toimintaa tutkimuksellisella otteella, olet itseohjautuva ja uskot omaavasi riittävän strategisen näkemyksen sote -toiminnasta.
 • Pääset luomaan uutta ja vaikuttamaan. Työsi tuloksilla kehitetään koko hyvinvointialueen toimintaa ja tulet näkemään oman työsi lopputuloksen konkreettisesti.

Muutama sana meistä ja meillä työskentelystä

 • Työskentelymallimme pohjautuu yhteisöohjautuvuuteen, jossa työtä ohjaavat päämäärät rakenteiden sijaan. Arvostamme jokaisen antamaa työpanosta ja tuemme toisiamme arjen haasteissa. Työskentelytapamme on joustava, joka mahdollistaa hyvin perheen, työn ja opiskelun yhteensovittamisen. Työmuotona voi olla etä-, hybridi- tai läsnätyö.
 • Saat käyttöösi henkilöstöetuna tarvitessasi auton käyttöedun, polkupyöräedun sekä henkilöstöalennukset alueen uimahalleihin. Tarjoamme käyttöösi myös kattavan yleislääkäritasoisen työterveyshuollon ja tuemme työaikana tapahtuvaa opiskelua. Käytössämme on myös laaja joukko palkitsemisen toimintamalleja. 
 • Työssäjaksamiseen panostamme arjen tasapainolla ja joustavuudella sekä tarjoamalla käyttöösi laitoslounas-, liikunta-, hieronta- ja kulttuuriedut.

Onko minulla riittävä osaaminen?

 • Arvioimme haastattelussasi sinussa piilevää potentiaalia. Voi siis olla, että et vielä ole aivan sitä, mitä hakuilmoituksessa haemme mutta tunnistat potentiaalisi ja osaat sen meille viestiä.
 • Menestyäksesi tehtävässä, tunnistat tutkimisen ja toiminnan analysoinnin kohteita. Lisäksi sytyt uuden luomisesta. Sinulla on kyky yhdistää teoriaa ja käytäntöä toimintaa edistävällä tavalla. Olet luonteeltasi oma-aloitteinen tiimipelaaja, joka löytää hyvinvointialueen toimintaa parantavia kehityskohteita säilyttäen fokuksen jatkuvasti strategisen johdon tasolla. 
 • Sinulla on kokemusta laajojen tietoaineiston tutkimuksellisesta käsittelystä. Osaat poimia tietoja itsenäisesti tietoaltaasta tai tietovarannoista ja hallitset ohjelmointitaitoja (esimerkiksi Python, R, SQL, PowerBI). Toivomme sinun omaavan ylemmän korkeakoulututkinnon ja jos olet jo väitellyt tai pohtimassa omaa tutkimustyötä niin aina vaan parempi. Työssäsi tarvitset kokemusta sote -sektorilta ja kyseisen sektorin terminologian tulee olla sinulle tuttua. Työssäsi raportoit tutkimus- ja kehitysjohtajalle sekä tieto- ja digijohtajalle.

Heräsikö mielenkiintosi?

Soitathan Johtajaylilääkäri, tutkimus- ja kehitysjohtaja Pirjo Laitinen-Parkkoselle puh. 040 182 5797 tai tieto- ja digijohtaja Antti Ylä-Jarkolle puh. 050 497 2514 niin pääsemme asiassa eteenpäin.

Lisätiedot palvelussuhteesta:

 • Vakituinen työsuhde alkaen sopimuksen mukaan. 
 • Tehtävä sijoittuu palkkausjärjestelmämme vaativuustasolle 8. Tehtäväkohtainen palkkaus työn aloitusvaiheessa on 5496,59 e/kk. Lisäksi maksamme kokemuslisää sekä tarvittaessa rekrytointilisää. 

Hakuaika päättyy 23.2.2023 klo 14.00.

Pinterest
Laura logo

Tietoja

Hakuaika: 9.2.2023 - 23.2.2023
Sijainti: Hyvinkää
Linkki: https://rekrytointi.com/avoimet-tyopaikat/keski-uudenmaan-hyvinvointialue/johtava-tietoanalyytikko-keusoten-hyvinvointialue/1962222/

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Laura kotisivut

Tagit

Erikoisosaaminen

Analytiikka

Laura:n muita rekryilmoituksia

Siirry yrityksen profiiliin Laura kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä