Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

JavaScript - devaaja projektityöhön

RekryilmoitusTervetuloa Geniemille rakentamaan itsellesi oman näköisesi työpaikka ja täydentämään osaamisellasi Suomen taitavimpaan kuuluvaa JavaScript-asiantuntijatiimiämme. Kanssasi kooditaidetta loihtii 14 JS -devaajaa.

Geniem on rento, avoin ja joustava työpaikka. Viihdyt meillä, jos haluat tehdä parhaasi, omaat asiakaslähtöisen asenteen, uskot avoimuuteen, arvostat matalaa hierarkiaa, autat työkaveria, haluat kehittyä ja olla mukana kehittämässä myös yritystä.

Mitä haemme

Kasvava tiimimme etsii kokenutta Javascript -kehittäjää. Olisi siistiä, jos toisit mukanasi osaamista, jota jakaa myös muille tiimiläisille.

Meillä pääset osoittamaan taitosi monipuolisissa projekteissa, joissa oman osaamisen kehitys on taattu. Viimeisimpiä projektejamme ovat olleet mm. liigatoiminnnan seuraamiseen tarkoitettu tulospalvelu, erilaisia kulttuuri- ja matkailupalveluita yhdistävä integraatioalusta, terveydenhuoltoalan ajanvarauspalvelu sekä rakennustyömaadokumentointiin tarkoitettu ohjelmistoalusta.

Olisi mahtavaa, jos sinulta löytyy samoja työkaluja kuin tulevilta työkavereiltasi eli toivoisimme, että sinulla olisi osaamista seuraavista teknologioista:

 • JavaScript (ES6), TypeScript
 • Node.js (Express, NestJS, Sails, tmv.)
 • React ja React Native
 • Tietokantaosaaminen: esim. MySQL, PostgreSQL, MongoDB

Saat plussaa seuraavista teknologioista:

 • Testausosaaminen: Mocha, Chai, Jest tmv.
 • Docker, Redis, Webpack, kokemus pilvipalveluista (esim. AWS tai GCP) sekä arkkitehtuuriosaaminen

Miksi meille

Meillä ei jumituta työskentelemään saman projektin ja teknologian pariin vuosikausiksi vaan pääset osaksi tiimiä, jossa projektit vaihtelevat. Sinulla on mahdollisuus vaikuttaa teknologiavalintoihin ja tottakai kokeilla niitä ihan uusimpiakin juttuja. Panostamme kehittämisen järkevyyteen ja otamme aktiivisesti uusia tekniikoita mukaan.

Nykyiset työkaverit handlaavat vielä meneillään olevat keissit, mutta uudet starttaavat projektit kaipaavat uusia kasvoja. Meillä riittää tekemistä ja työtehtävissä on runsaasti vaihtoehtoja, joista voi valita osuvimman. Näistä kerromme lisää työpalaverissa.

Työssäsi Geniemillä saat

 • Vaihtelevia projekteja itseohjautuvassa ja hyvin yhteen hitsautuneessa työyhteisössä: projektit ovat noin 2-8 kuukauden mittaisia ja niiden taustalla on usein sovellus, johon tehdään back-end asiakkaan tarpeiden mukaisesti.
 • Vireän työarjen, joka on luonnollisesti joskus myös peruspuurtamista, mutta onneksi sitä värittää monipuolinen kattaus työkavereita ja hersyvä huumori.
 • Työskentelykulttuurin, jossa otamme asiat vakavasti, mutta emme liian tosissamme.
 • Mahdollisuuden vaikuttaa omaan työnkuvaan ja Geniemin toimintaan.
 • Vuosittain tuhannen euron budjetin, joka mahdollistaa osallistumisen erilaisiin koulutuksiin ja seminaareihin niin kotimaassa kuin ulkomailla.
 • Erilaisuuden ja sen tuoman rikkauden arvostusta. Meille on tärkeää että voit olla töissä omana itsenäsi.
 • Pääsyn osaksi työyhteisöä, jossa vietetään aikaa myös työajan ulkopuolella mm. säbän ja peli-iltojen merkeissä (maailmantilanteen niin salliessa).
 • Huomata, että työntekijöiden hyvinvointi ja viihtyvyys on meille aina tärkein asia ja tämä näkyy kaikessa tekemisessämme.
 • Mahdollisuuden työskennellä vapaasti etänä. Meillä saat tehdä työsi siellä, missä se onnistuu parhaiten, sillä etätyö on ollut osa Geniemin työkulttuuria jo vuodesta 2001 alkaen.
 • Poikkeuksellisen kattavat työsuhde-edut, jonka tarjonta laajenee jälleen tammikuussa 2021

Miten meillä työskennellään

Geniemillä on kahdenlaisia tiimejä ja tekijät jakautuvat niihin usein osaamisensa tai hoitamiensa asiakkuuksien mukaan.

Tiimissä jokainen pääsee hyödyntämään omia vahvuuksiaan ja oppii myös kehittämään heikkouksiaan. Kehittäminen on luovaa työtä siinä missä muutkin työtehtävät ja tiimeissä tätä ajattelua pyritään myös korostamaan. Jokaisen mielipide on tärkeä ja asioihin ei yleensä ole vain yhtä oikeaa ratkaisua.

Kotitiimit

Kotitiimeille on jaettu firman aktiiviset asiakkuudet, jotka huolehtivat asiakkaan tarpeista ja pyrkivät itse resursoimaan tekemisensä. Kotitiimiin kuuluu normaalisti projari, designeri ja useampi devaaja. Tiimit ovat pysyviä: projektit vaihtuvat, mutta tiimit pysyvät samana. Tiimit osallistuvat uusien jäsentensä rekrytointeihin sekä perehdyttämiseen ja kouluttamiseen ja tästä johtuen uudet tekijät hitsautuvatkin nopeasti osaksi omaa tiimiään jo heti ensimmäisestä työpäivästä lähtien.

Kotitiimeillä on kolme päämäärää: tyytyväiset tiimiläiset, tyytyväiset asiakkaat ja edellä mainittujen myötä kannattava liiketoiminta.

Kehitystiimit

Jokainen voi kuulua myös yhteen tai useampaan kehitystiimiin. Tiimi on Geniemin toiminnan alue ja esimerkiksi JavaScript-devaajat kuuluvat JS-tiimiin.

Millainen on Geniemin näköinen työntekijä?

Meillä jokainen saa olla sellainen, kuin haluaa, mutta meitä yhdistää asiat kuten:

 • tunnemme ylpeyttä työstämme
 • teemme sen, mitä lupaamme
 • autamme ja opetamme työkavereita
 • otamme vastuun ja pyrimme itseohjautuvuuteen
 • olemme huumorintajuista ja rentoa porukkaa

Meille on helppo hakea

Näetkö itsesi Geniemin työyhteisössä? Mikäli innostuit lukemastasi ja haluat, että olemme sinuun yhteydessä, niin juttele rekrybotin kanssa verkkosivuillamme. Voit myös ottaa suoraan yhteyttä HR:mme Essiin puhelimitse tai lähettämällä vapaamuotoisen hakemuksen osoitteeseen tyopaikat (a) geniem.com. Yhteydenoton jälkeen lähetämme sinulle rekrytehtävän.

Yhteydenotot käsitellään saapumisjärjestyksessä ja teemme palkkauspäätöksen heti sopivan henkilön löydyttyä. Työsuhteen toivomme alkavan tammikuussa 2021.

Hyppää mukaan uusien haasteiden pariin – takaamme että viihdyt!

Pinterest
Hion Digital Oy logo

Tietoja

Hakuaika: 11.12.2020 - 30.1.2021
Sijainti: Helsinki, Jyväskylä, Tampere, Vaasa
Tarkennettu
sijainti:
Tampere / etätyö
Linkki: https://www.geniem.fi/javascript-devaaja/
Yhteydenotto: tyopaikat@geniem.com

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Hion Digital kotisivut

Tagit

Erikoisosaaminen

Ohjelmistokehitys

Toimialakokemus

IT

Teknologia

React
React Native
Javascript

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä