Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Java-kehittäjä

post_image

RekryilmoitusPatria on työpaikka, jossa autat turvaamaan yhteiskuntaa. Meillä tavalliset ihmiset ratkaisevat epätavallisia haasteita. Kun on kyse kriittisistä operaatioista maalla, merellä, ilmassa ja verkossa, osaamisella on merkitystä. Laatu syntyy ihmisistä – jokaisesta meistä. Patriassa sinä ratkaiset. Lisätietoja löydät osoitteesta www.patriagroup.com/fi

Etsimme Patrialle Systems-liiketoimintaan

JAVA-KEHITTÄJÄÄ 

puolustusteollisuuden ohjelmistokehitystehtäviin Espooseen.

Työtehtävissäsi pääset toteuttamaan Suomen puolustusvoimien sotavarustusta vaikuttamisen, taistelunjohdon sekä tilannekuvan alueilta. Pääset tekemään ohjelmistokehityksen kaikkia osa-alueita koodaamisen lisäksi (asiakaskommunikaatio, vaatimusmäärittely, testaus, yms.). Mikäli sinulla riittää kokemusta ja näkemystä ohjelmistokehityksestä, pääset vaikuttamaan teknologiavalintoihin ja arkkitehtuuriin. Tulet osaksi ammattitaitoista Scrum-tiimiä, joka tukee sinua työssäsi.

Työ on pääosin täysin uusien ominaisuuksien kehittämistä olemassa oleviin järjestelmiin ja arkkitehtuurin uudistamista. Projektissa tehdään uusia mikropalveluita moderneilla teknologioilla. Kehitettävät järjestelmät ovat melko monipuolisia, joten toivomme sinulta useamman vuoden kokemusta Javasta.

Kiinnitämme Patrialla huomiota siihen, että pääset kehittymään työssäsi mieleiseen suuntaan ja tarjoamme aidosti mahdollisuuksia muokata työnkuvaa osaamisesi mukaan. Tehtävässä voi ohjelmistokehitystaustan lisäksi hyödyntää taustaa esim. paikkatiedosta, automaattisesta testaamisesta tai käytettävyyssuunnittelusta. Javan lisäksi voit päästä työssäsi tutustumaan myös seuraaviin:

–  Linux, Vue, Spring, microservice, REST, JSON, Git, Docker, Jenkins, SonarQube

Miksi Patria?

  1.  Turvaa yhteiskunnalle: edistämme ylpeydellä kansallista ja kansainvälistä turvallisuutta. Siihen tarvitaan vastuullista asennetta ja huippuosaamista, joka takaa toimintavarmuuden kaikissa olosuhteissa. 
  2.  Sinä vaikutat: Patriassa sinä vaikutat työsi sisältöön, urasi kehittymiseen, asiakkaidesi ja koko yrityksen menestykseen. Meillä voit olla juuri niin hyvä kuin ikinä voit olla. 
  3.  Keskity tärkeimpään: tee sitä, mitä rakastat ja näe kättesi jäljet. Olet meille ratkaisevan tärkeä. Haluamme että voit hyvin ja elät töiden ohella täyttä elämää. 
  4. Mahtava porukka: meillä teet työtä uudistuvassa ja energisessä työyhteisössä, jossa on hymy herkässä. Uskomme, että parhaat tulokset syntyvät hyvässä ilmapiirissä. 

Tarjoamme sinulle vakituisen, kokopäiväisen työpaikan. Jos sinulla on opinnot vielä loppusuoralla, tarjoamme työpaikan myös osa-aikaisena. Työn sijaintipaikka on Otaniemessä, osoitteessa Tekniikantie 12. Aalto Yliopiston metroasemalta on meille alle 500m, joten työn ja opintojen yhdistäminen on vaivatonta.

Haluaisitko olla osa tarinaamme? Kerro itsestäsi meille lähettämällä hakemuksesi palkkatoiveineen osoitteessa patriagroup.com/fi/avoimet-tyopaikat 26.6.2020 mennessä. Etenemme ehdokkaiden kanssa jo hakuaikana.

Tarkentaviin kysymyksiin vastaa Hannu Tanhuamäki, puh. 040-8692298 tai hannu.tanhuamaki@patriagroup.com.

Toivottavasti kuulemme sinusta! Valitse työpaikka, jossa sinä ratkaiset!

Systems-liiketoiminta on ohjelmisto-osaamisen ja järjestelmäintegroinnin huippuyksikkö, jossa rakennetaan ylpeydellä sekä kansallista että kansainvälistä tilannekuvaa ja turvallisuutta. Tarjoamme asiakkaillemme tiedustelu-, valvonta- ja johtamisjärjestelmiä sekä niiden elinkaaren tukipalveluita uusimpia teknologioita hyödyntäen. Järjestelmäosaamisemme ydintä ovat tilannetietoisuuden keräämiseen ja esittämiseen liittyvien järjestelmien ja tuotteiden toimittaminen.

Pinterest
Laura logo

Tietoja

Hakuaika: 3.6.2020 - 26.6.2020
Sijainti: Espoo
Linkki: https://rekrytointi.com/avoimet-tyopaikat/patria/java-kehittaja-systems-espoo/851951/

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Laura kotisivut

Tagit

Erikoisosaaminen

Ohjelmistokehitys

Toimialakokemus

IT

Teknologia

Java

Laura:n muita rekryilmoituksia

Siirry yrityksen profiiliin Laura kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä