Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Järjestelmäpäälliköitä (System Engineering Manager), Systems Tampere

post_image

RekryilmoitusPatria on työpaikka, jossa autat turvaamaan yhteiskuntaa. Meillä tavalliset ihmiset ratkaisevat epätavallisia haasteita. Kun on kyse kriittisistä operaatioista maalla, merellä, ilmassa ja verkossa, osaamisella on merkitystä. Laatu syntyy ihmisistä – jokaisesta meistä. Patriassa sinä ratkaiset. 

Tiimi, jota nyt etsimme, on osa ohjelmisto-osaamisen ja järjestelmäintegroinnin huippuyksikköä, jossa rakennetaan ylpeydellä sekä kansallista että kansainvälistä tilannekuvaa ja turvallisuutta. Tarjoamme asiakkaillemme tiedustelu-, valvonta- ja johtamisjärjestelmiä sekä niiden elinkaaren tukipalveluita uusimpia teknologioita hyödyntäen. Järjestelmä-osaamisemme ydintä ovat tilannetietoisuuden keräämiseen ja esittämiseen liittyvien järjestelmien ja tuotteiden toimittaminen. Lisätietoja meistä löydät osoitteesta patriagroup.com

Valitse työpaikka, jossa sinä ratkaiset!

 

Haemme Tampereelle kokeneita projektiosaajia,

JÄRJESTELMÄPÄÄLLIKKÖJÄ (SYSTEM ENGINEERING MANAGER)

kasvavaan ja mukavaan tiimiimme.

Me Patrialla edistämme ylpeydellä kansallista ja kansainvälistä turvallisuutta. Siihen tarvitaan vastuullista asennetta ja huippuosaamista, joka takaa toimintavarmuuden kaikissa olosuhteissa. Avoimissa järjestelmäpäällikön tehtävissä pääset osaksi laajojen integrointiprojektien kansainvälistä ja ammattitaitoista toteutustiimiä ja olet mukana kokonaisvaltaisesti projektien toteutuksessa. Vastaat projekteissamme vastuullasi olevan järjestelmän osalta mm. suunnittelun ja toteutuksen edistymisestä sekä integroinnin ja testauksen valmisteluista, toteutuksesta ja hyväksynnöistä ajallaan.

Etsimillämme henkilöillä tulee olla kokemusta jostakin seuraavasta osa-alueista:

  • Alusten kommunikointijärjestelmät
  • Vedenalaiset akustiset järjestelmät
  • Tilannekuva-/Taistelunjohtojärjestelmät 
  • Alusten integroidut siltajärjestelmät

Päävastuualueesi tehtävässä voidaan tarkentaa erityisosaamisesi ja mielenkiinnon kohteidesi mukaan. Tehtäväkuvaan voidaan rakentaa myös lisävastuita, jos saappaat tuntuvat jo alusta lähtien turhan nafteilta. Jotta onnistuisit tässä tehtävässä, sinulla tulee olla ymmärrystä eri tekniikoilla/ alustoilla toteutettujen ohjelmistojen tahi järjestelmien toisiinsa liittämisestä sekä jo kartutettua kokemusta vaatimusten hallinnan metodeista. Roolissa menestyminen edellyttää kykyä avoimeen ja analyyttiseen asioiden valmisteluun, toteutukseen ja seurantaan. Toivomme myös, että nautit aidosti toimimisesta asiakas- ja toimittajarajapinnassa. Hyvä huumorintajukaan ei yhtään haittaa!

Tarjoamme sinulle ainutlaatuisen ja haastavan tehtäväkentän puolustusteollisuuden kansainvälisessä toimintaympäristössä. Tehtävässä menestyäksesi sinulla tulee olla halu ja valmius oppia jatkuvasti uutta, kyky omaksua laajoja monipuolisia asiakokonaisuuksia sekä avoin ja positiivinen suhtautuminen jatkuvaan vuorovaikutukseen erilaisten sidosryhmien kanssa. Odotamme sinulta itsenäistä ja oma-aloitteista työskentelytapaa sekä kärsivällisyyttä viedä korkean vaatimusluokan projektia eteenpäin. Ihanteellinen tausta tehtävään on tekninen, kuten DI/Ins. Ja koska toimimme kansainvälisissä projekteissa, edellytämme suomen kielen osaamisen lisäksi vähintään rallienglannin tasoista suullista ja ymmärrettävää kirjallista osaamista sekä matkustamisvalmiutta sekä ulkomailla että kotimaassa. 

Meillä teet työtä uudistuvassa ja energisessä työyhteisössä, jossa on hymy herkässä. Uskomme, että parhaat tulokset syntyvät hyvässä ilmapiirissä. Patriassa sinä vaikutat työsi sisältöön, urasi kehittymiseen, asiakkaidesi ja koko yrityksen menestykseen. Meillä voit olla juuri niin hyvä kuin ikinä voit olla! Kyseessä on vakituinen, kokopäiväinen työ, josta maksetaan kilpailukykyistä osaamiseen perustuvaa palkkaa. Saat käyttöösi ison konsernin edut, kuten monipuoliset urakehitysvaihtoehdot ja kilpailukykyiset henkilökuntaedut. Arvostamme myös vapaa-aikaasi, joten meillä pystyt joustavaan työn ja vapaa-ajan tasapainotukseen. 

Haluaisitko olla osa tarinaamme? 

Jos mielenkiintosi heräsi ja tunnistat itsesi yllä olevasta kuvauksesta, juttelisimme mielellämme kanssasi lisää sinusta, Patriasta työnantajana sekä työn teknisemmistä yksityiskohdista. Lisätietoja paikasta antaa rekrykumppanimme Kaisa Kokkonen (kaisa@porkkanajakeppi.fi), puh 044 588 6109. Kerro itsestäsi meille jättämällä hakemuksesi palkkatoiveineen oheisen linkin kautta 15.12.2021 mennessä. 

Käsittelemme tietojasi luottamuksellisesti. Paikkaan valitulle henkilölle tehdään turvallisuusselvitys ja huumausainetesti.

Pinterest
Rekrytointi.com logo

Tietoja

Hakuaika: 17.11.2021 - 15.12.2021
Sijainti: Tampere
Linkki: https://rekrytointi.com/avoimet-tyopaikat/patria/jarjestelmapaallikoita-system-engineering-manager-systems-tampere/1336323/

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Rekrytointi.com kotisivut

Tagit

Erikoisosaaminen

Integraatiot

Toimialakokemus

IT

Rekrytointi.com:n muita rekryilmoituksia

Siirry yrityksen profiiliin Rekrytointi.com kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä