Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Järjestelmäasiantuntija, Millog Oy Pansio

post_image

RekryilmoitusOletko kiinnostunut työskentelemään monipuolisten järjestelmien parissa ainutlaatuisessa työympäristössä? Entä nautitko vuorovaikutuksesta laitevalmistajien ja asiakkaiden asiantuntijaorganisaatioiden kanssa?

Haemme Turun Pansion toimipaikalle

JÄRJESTELMÄASIANTUNTIJAA 

Merijärjestelmät -toimialalle.

Olisitko etsimämme osaaja?

Järjestelmäasiantuntijana toimit Merivoimien alusten teknisten järjestelmien ammattilaisena. Käytännönläheiseen työnkuvaasi kuuluu aktiivinen osallistuminen käytössä olevien järjestelmien huolto- ja kunnossapitotehtäviin sekä syventävän osaamisen hankkiminen uusiin järjestelmiin. Vastuullesi tulee toteuttaa uusien järjestelmien kunnossapitokyvyn varmistaminen, osaamisen hankkiminen ja sen kehittäminen sekä huolto-ohjelmien laatiminen. Toimit jatkuvassa yhteistyössä sisäisten sidosryhmien, asiakkaan ja laitevalmistajan edustajien kanssa.

Tehtävässä menestymistä tukee insinöörin (esim. sähkö) tutkinto tai vastaava teknisen alan koulutus sekä aikaisempi työkokemus. Työ edellyttää hyvää suullista ja kirjallista englanninkielen taitoa, kokonaisuuksien hahmotuskykyä, joustavuutta, itsenäistä työskentelyotetta sekä vahvoja vuorovaikutustaitoja. Kokemus kunnossapidon tietojärjestelmien käytöstä (SAP) on eduksi. Tehtävässä toimiminen edellyttää matkustus- ja koulutusvalmiutta.

Mitä tarjoamme sinulle?

Sinua odottaa motivoitunut ja yhteen hiileen puhaltava työyhteisö, sekä vastuullinen ja monipuolinen tehtäväkenttä. Sinulla on työssäsi osaavien kollegoiden tuki ja perehdytämme sinut hyvin tehtävään. Vakaassa toimintaympäristössä pääset hyödyntämään ja kehittämään osaamistasi, sillä panostamme vahvasti henkilöstömme hyvinvointiin, työn ja toimintatapojen kehittämiseen ja jatkuvaan parantamiseen. Lupaamme sinulle kokemusta, jota et muualta saa!

Hakeminen ja lisätiedot

Haluatko kuulla enemmän tehtävästä, Millogista työnantajana tai työyhteisöstä? Soita rohkeasti ja kysy lisää Eero Suomiselta, puh. 050 411 4508, etunimi@sukunimi@millog.fi 

Kuulisimme mielellämme sinusta lisää hakemuksen merkeissä! Täytä hakemuksesi palkkatoiveineen 29.3.2022 mennessä. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajan aikana.

Huomioithan, että Millogissa työsuhteen edellytyksenä on viranomaisen antama hyväksytty turvallisuusselvitys. Lisäksi valitulle henkilölle tehdään huumausainetesti ennen työsuhteen alkamista.

Millog Oy on kunnossapitoon sekä elinjakson hallinta- ja materiaalipalveluihin erikoistunut yritys. Puolustusvoimien strategisena kumppanina vastaamme Maavoimien ja Merivoimien kaluston kunnossapidosta. Lisäksi tuotamme elinjakson hallinnan palveluita ja osallistumme asiantuntijana materiaalihankkeisiin. Toimintamme perustuu pitkäaikaisiin kumppanuussopimuksiin. Meillä työskentelee 22 toimipaikalla yli 1000 ammattilaista. Olemme savuton työpaikka. Lisätietoja www.millog.fi

Pinterest
Rekrytointi.com logo

Tietoja

Hakuaika: 11.3.2022 - 29.3.2022
Sijainti: Turku
Linkki: https://rekrytointi.com/avoimet-tyopaikat/millog/jarjestelmaasiantuntija-millog-oy-pansio/1461123/

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Rekrytointi.com kotisivut

Rekrytointi.com:n muita rekryilmoituksia

job_image

Rekryilmoitus Ohjelmisto-osaajia / jatkuva haku

Hakuaika: 21.10.2021 - 4.7.2022

Bittium on suomalainen insinööritalo, jossa sekä suunnitellaan omia tuotteita että toteutetaan vaativia ..

Osaamisalueet: Ohjelmistokehitys, Android, C, +6 muutaC++, Java, Python, Linux, Windows, IT

Sijainti: Oulu

job_image

Rekryilmoitus Testausasiantuntija / Operations, Tampere

Hakuaika: 26.4.2022 - 22.5.2022

Patria  on työpaikka, jossa autat turvaamaan yhteiskuntaa. Meillä tavalliset ihmiset ratkaisevat epätavallisia haasteita. ..

Osaamisalueet: Tuotekehitys ja suunnittelu, Ohjelmistokehitys, Java, +3 muutaJavascript, Python, IT

Sijainti: Tampere

job_image

Rekryilmoitus Embedded Linux -suunnittelijoita / Jatkuva haku

Hakuaika: 3.5.2022 - 7.11.2022

Bittium on suomalainen insinööritalo, jossa sekä suunnitellaan omia tuotteita että toteutetaan vaativia ..

Osaamisalueet: Ohjelmistokehitys, C, C++, +2 muutaLinux, IT

Sijainti: Oulu

job_image

Rekryilmoitus SENIOR MANAGER (DATA MANAGEMENT), PATRIA GROUP

Hakuaika: 9.5.2022 - 24.5.2022

Patria  on työpaikka, jossa rakennat yhteistä turvallisuutta. Meillä tavalliset ihmiset ratkaisevat epätavallisia ..

Osaamisalueet: Dokumenttien hallinta, Tietoliikennepalvelut, IT

Sijainti: Tampere

job_image

Rekryilmoitus Chief Information Officer (CIO)

Hakuaika: 12.5.2022 - 29.5.2022

Oilon is a family-owned, global energy and environmental technology company, founded in 1961. Oilon specializes in environmental ..

Osaamisalueet: Tietohallinto, It-infrapalvelut, IT

Sijainti: Lahti

job_image

Rekryilmoitus Software Developers

Hakuaika: 18.5.2022 - 5.6.2022

Veikkaus creates joy through games. We provide great experiences and top-notch games, but not at any cost. We foster the joy of ..

Osaamisalueet: Ohjelmistokehitys, Java

Sijainti: Helsinki

Siirry yrityksen profiiliin Rekrytointi.com kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä