Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Järjestelmäasiantuntija, Millog Oy Pansio

post_image

RekryilmoitusErinomainen asiantuntijajoukkomme kaipaa vahvistusta – tule meille 

JÄRJESTELMÄASIANTUNTIJAKSI

Turun Pansioon Merijärjestelmät -toimialalle.

Nautitko vuorovaikutuksesta laitevalmistajien ja asiakkaiden asiantuntijaorganisaatioiden kanssa? Järjestelmäasiantuntijana toimit Merivoimien alusten teknisten kommunikaatiojärjestelmien asiantuntijana. Tehtäviisi kuuluu järjestelmien kunnossapito sekä kunnossapitotehtävien koordinointi ja ohjeistaminen.

Olisitko etsimämme osaaja?

Tehtävässä menestymistä tukee tietotekniikka-/elektroniikkainsinöörin koulutus tai vastaava teknisen alan koulutus sekä osaaminen Windows -ympäristöstä sekä IP -verkko- ja sarjaliikennetekniikasta. Radiotekniikan osaaminen on iso etu, mutta uteliaisuus RF-tekniikkaa kohtaan vie myös pitkälle. 

Tehtävässä pääset hyödyntämään systemaattista ajattelutapaasi ja hyviä vuorovaikutustaitojasi, toivomme sinulta myös kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja toiminnan kehittämiseen. Kokemus kunnossapidon tietojärjestelmien käytöstä (SAP) on eduksi. Tehtävässä toimiminen edellyttää matkustusvalmiutta ja työssä pääset hyödyntämään myös englannin kielen taitoasi, esimerkiksi tehdessäsi yhteistyötä kansainvälisten laitevalmistajien kanssa.

Mitä tarjoamme sinulle?

Sinua odottaa motivoitunut ja yhteen hiileen puhaltava työyhteisö sekä vastuullinen ja monipuolinen tehtäväkenttä. Sinulla on työssäsi osaavien kollegoiden tuki ja perehdytämme sinut hyvin tehtävään. Vakaassa toimintaympäristössä pääset hyödyntämään ja kehittämään osaamistasi, sillä panostamme vahvasti henkilöstömme hyvinvointiin, työn ja toimintatapojen kehittämiseen ja jatkuvaan parantamiseen. Lupaamme sinulle kokemusta, jota et muualta saa!

Hakeminen ja lisätiedot

Haluatko kuulla enemmän tehtävästä, Millogista työnantajana tai työyhteisöstä? Soita rohkeasti ja kysy lisää Sanna Järviseltä, puh. 050 434 8323 etunimi@sukunimi@millog.fi tai Tuula Pekkalalta, puh. 040 315 7939 etunimi@sukunimi@millog.fi.

Kuulisimme mielellämme sinusta lisää hakemuksen merkeissä! Täytä hakemuksesi palkkatoiveineen 20.2.2022 mennessä osoitteessa www.millog.fi/meille-toihin/. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajan aikana.

Huomioithan, että Millogissa työsuhteen edellytyksenä on viranomaisen antama hyväksytty turvallisuusselvitys. Lisäksi valitulle henkilölle tehdään huumausainetesti ennen työsuhteen alkamista.

 

Millog Oy on kunnossapitoon sekä elinjakson hallinta- ja materiaalipalveluihin erikoistunut yritys. Puolustusvoimien strategisena kumppanina vastaamme Maavoimien ja Merivoimien kaluston kunnossapidosta. Lisäksi tuotamme elinjakson hallinnan palveluita ja osallistumme asiantuntijana materiaalihankkeisiin. Toimintamme perustuu pitkäaikaisiin kumppanuussopimuksiin. Meillä työskentelee 22 toimipaikalla yli 1000 ammattilaista. Olemme savuton työpaikka. Lisätietoja www.millog.fi

Pinterest
Laura logo

Tietoja

Hakuaika: 26.1.2022 - 20.2.2022
Sijainti: Turku
Linkki: https://rekrytointi.com/avoimet-tyopaikat/millog/jarjestelmaasiantuntija-millog-oy-pansio/1402137/

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Laura kotisivut

Tagit

Toimialakokemus

IT

Teknologia

Windows

Laura:n muita rekryilmoituksia

Siirry yrityksen profiiliin Laura kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä