Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Järjestelmäasiantuntija (konsernin ICT-palvelut), Vantaa

post_image

RekryilmoitusMe Metsähallituksessa kasvatamme huomista. Hoidamme ja suojelemme luontoa, luomme mahdollisuuksia vastuulliselle liiketoiminnalle, tuotamme kestävästi hoidetuista metsistä uusiutuvaa raaka-ainetta sekä tarjoamme mahdollisuuksia nauttia luonnosta retkeillen ja eräillen. Miljoonat ihmiset saavat työstämme iloa, terveyttä ja hyvinvointia. Meitä on yli tuhat ympäri Suomen, liity osaksi monimuotoista joukkoamme.

Metsähallituksen tietohallintoyksikössä, konsernitoimintojen ICT-palveluissa, tuotetaan koko konsernin kattavat ICT-palvelut (henkilöstö, lakiasiat ja vaatimustenmukaisuus, talous sekä viestintä, strategia ja vastuullisuus). Metsähallituksen ICT-perustietotekniikkapalvelut, konesalipalvelut ja sovelluspalvelut tuottavat ulkoiset palveluntarjoajat. Teknologiamme perustuvat pääosin Microsoft-ratkaisuihin, ja tavoitteenamme on modernien ratkaisujen hyödyntäminen ympäristössämme.

Vahvistamme konsernitoimintojen ICT-palveluita hakemalla tiimiin järjestelmäasiantuntijaa vakituiseen työsuhteeseen Vantaan Tikkurilaan. Tehtävä alkaa sopimuksen mukaan. 

Pääset osallistumaan teknisenä asiantuntijana monipuolisesti konsernin ICT-kehityshankkeisiin sekä johtamaan päivittäistä palvelujen tuottamista, ylläpitoa ja jatkuvaa kehittämistä tuotantovaiheessa koko palvelujen elinkaaren ajan. Osallistut järjestelmäkehittämisen lisäksi myös toiminnan kehittämiseen keskustelemalla ja etsimällä ratkaisuja liiketoiminnan tarpeisiin. Johdat häiriötilanteiden ratkaisemista ja vastaat palvelujen jatkuvuuden turvaamisesta monitoimittajaympäristössä. Huolehdit myös vastuullasi olevien palvelujen kuluseurannasta ja osallistut arkkitehtuurityöhön yhdessä arkkitehtien ja palvelualueen päällikön kanssa. Tehtävä on uusi ja pääset vaikuttamaan työsi sisältöön. Tarjoamme monipuolista ja itsenäistä tehtäväkenttää, jossa sinulla on mahdollisuus kehittää asiantuntemustasi edistäen digitalisaation mahdollisuuksia Metsähallituksessa. 

Tehtävässä menestyminen edellyttää soveltuvaa koulutustaustaa tietotekniikan alalta, työkokemusta vastaavista tehtävistä (integraatiot, ICT-palveluiden palvelutuotanto ja kehittäminen, toimittajayhteistyö ja projektityöskentely) sekä hyvää ymmärrystä tietoturvasta, tietosuojasta ja alan viitekehyksistä (arkkitehtuuri, ITIL). Sinulla on kokemusta ja näkemystä järjestelmä-/sovellusintegraatioiden suunnittelusta sekä toteuttamisesta monitoimittajaympäristössä ja olet kiinnostunut kehittymään niissä edelleen. Tärkeässä osassa työtehtäviä ovat integraatio- ja rajapintaratkaisut (mm. BizTalk, Azure Logic Apps ja Azure API Management) ja niiden kehittäminen. Eduksi katsotaan myös osaaminen Microsoft-teknologioista (M365-pilvipalvelut, Azure, ADFS), IdM-teknologioista ja ITSM-järjestelmistä. Työssä tarvitset hyvää suomen ja englannin kielen taitoa, aktiivista työskentelytapaa, hyviä vuorovaikutustaitoja sekä ongelmanratkaisu- ja vastuunottokykyä. Toivomme sinulta kokemusta monitoimittajaympäristöstä ja järjestelmähankinnoista. 

Tarjoamme sinulle monipuolisen tehtäväkuvan yhteiskunnallisesti merkityksellisessä organisaatiossa. Moderni pääkonttorimme sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä Vantaan Tikkurilassa liikekeskus Dixin tiloissa. Palkkaus määräytyy Metsähallituksessa noudatettavan palkkausjärjestelmän mukaan työn vaativuuden ja henkilökohtaisen työsuorituksen perusteella.

Täytäthän sähköisen hakemuksen mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 15.8.2021 osoitteessa www.metsa.fi/avoimet-tyopaikat

Pyydämme liittämään mukaan myös CV:si. 

Annamme mielellämme lisätietoja tehtävästä. Kysymyksiisi vastaa konsernin ICT-palveluiden palvelualueen päällikkö Laura Tikkanen, laura.tikkanen@metsa.fi, p. 040 144 8435. Tavoitettavissa parhaiten tiistaina 20.7. klo 11-13 ja maanantaina 9.8. klo 10-12.

Metsähallitus

Metsähallitus on valtion liikelaitos, jonka tehtävät on jaettu liiketoimintaan ja pääasiassa budjettivaroin hoidettaviin julkisiin hallintotehtäviin. Eri toiminnot on eriytetty omiin vastuualueisiin.

Metsähallitus työskentelee luonnonvarojen vastuullisen käytön ja hoidon sekä luonnon monimuotoisuuden ja kulttuuriperinnön puolesta. Metsähallituksen hallinnassa on reilut 12 miljoonaa hehtaaria valtion omistamia maa- ja vesialueita, ja sen haastavana tehtävänä on hoitaa ja käyttää näitä alueita niin, että ne hyödyttäisivät suomalaista yhteiskuntaa mahdollisimman hyvin.

Henkilöstöä Metsähallituksella on yhteensä yli tuhat henkilöä ympäri Suomen.

?www.metsa.fi

Pinterest
Laura logo

Tietoja

Hakuaika: 6.7.2021 - 15.8.2021
Sijainti: Vantaa
Linkki: https://rekrytointi.com/avoimet-tyopaikat/metsahallitus/jarjestelmaasiantuntija-konsernin-ict-palvelut-vantaa/1236881/

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Laura kotisivut

Tagit

Erikoisosaaminen

Ohjelmistokehitys

Toimialakokemus

IT

Teknologia

Azure

Laura:n muita rekryilmoituksia

Siirry yrityksen profiiliin Laura kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä