Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Järjestelmäasiantuntija

post_image

RekryilmoitusMetsähallitus työskentelee luonnonvarojen vastuullisen käytön ja hoidon sekä luonnon monimuotoisuuden ja kulttuuriperinnön puolesta. Henkilöstöä meillä on yhteensä noin 1200 henkilöä ympäri Suomen, arvostamme monimuotoisuutta työyhteisössä. 

Metsähallituksen Tietohallinto-yksikössä tuotetaan koko konsernin kattavat ICT-palvelut (hallinto ja talous, lakiasiat, henkilöstöhallinto, viestintä, kehitys). Metsähallituksen ICT-perustietotekniikkapalvelut, konesalipalvelut ja sovelluspalvelut tuottavat ulkoiset palveluntarjoajat. Teknologiamme perustuvat pääosin Microsoft-ratkaisuihin, ja tavoitteenamme on modernien ratkaisujen hyödyntäminen ympäristössämme.

Vahvistamme konsernitoimintojen ICT-palveluja hakemalla tiimiin asiantuntijaa vakituiseen työsuhteeseen Vantaan Tikkurilaan. Tehtävä alkaa sopimuksen mukaan.

Asiantuntijana vastaat sovittujen ICT-palveluiden kehittämisestä ja palvelunhallintatehtävistä palveluiden koko elinkaaren ajan. Osallistut palvelulla tuettavan toiminnan kehittämiseen ja ylläpidät kehitystiekarttaa yhteistyössä palvelun omistavan vastuuyksikön kanssa. Johdat häiriötilanteiden ratkaisemista ja vastaat palveluiden jatkuvuuden turvaamisesta ja suorituskyvystä monitoimittajaympäristössä. Tärkeä osa työtäsi on sidosryhmäyhteistyö ja viestintä palveluidesi ajankohtaisista asioista. Osana kokonaisuutta ovat myös kuluseuranta ja budjetointi sovittujen palveluiden osalta sekä arkkitehtuurityö yhdessä arkkitehtien ja palvelualueen päällikön kanssa. Tehtävä on uusi, ja pääset vaikuttamaan työsi sisältöön ja vastuunjakoon tiimissä. Tarjoamme haastavaa ja itsenäistä tehtäväkenttää, jossa sinulla on mahdollisuus kehittää asiantuntemustasi edistäen digitalisaation mahdollisuuksia Metsähallituksessa. 

Tehtävässä menestyminen edellyttää soveltuvaa koulutustaustaa tietotekniikan alalta, työkokemusta vastaavista tehtävistä (ICT-palveluiden palvelutuotanto ja kehittäminen, toimittajayhteistyö, projektityöskentely ja integraatiot) sekä hyvää ymmärrystä tietoturvasta, tietosuojasta ja alan viitekehyksistä (arkkitehtuuri, ITIL). Työssä tarvitset hyvää suomen ja englannin kielen taitoa, aktiivista työskentelytapaa, hyviä vuorovaikutustaitoja sekä ongelmanratkaisu- ja vastuunottokykyä. Toivomme sinulta kokemusta monitoimittajaympäristöstä ja järjestelmähankinnoista. 

Tarjoamme sinulle monipuolisen tehtäväkuvan yhteiskunnallisesti merkityksellisessä organisaatiossa. Metsähallitus tukee henkilöstön hyvinvointia liikunta- ja kulttuuriharrastuksiin, terveydenhuoltoon ja vapaa-aikaan liittyvillä henkilöstöeduilla. Moderni pääkonttorimme sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä Vantaan Tikkurilassa liikekeskus Dixin tiloissa. Palkkaus määräytyy Metsähallituksessa noudatettavan palkkausjärjestelmän mukaan työn vaativuuden ja henkilökohtaisen työsuorituksen perusteella.

Täytäthän sähköisen hakemuksen mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 24.5.2020 osoitteessa www.metsa.fi/avoimet-tyopaikat

Pyydämme liittämään mukaan myös CV:si. 

Annamme mielellämme lisätietoja tehtävästä. Kysymyksiisi vastaa konsernitoimintojen ICT-palveluiden palvelualueen päällikkö Laura Tikkanen, laura.tikkanen@metsa.fi, p. 040 144 8435.

Metsähallitus

Metsähallitus on valtion liikelaitos, jonka tehtävät on jaettu liiketoimintaan ja pääasiassa budjettivaroin hoidettaviin julkisiin hallintotehtäviin. Eri toiminnot on eriytetty omiin vastuualueisiin.

Metsähallitus työskentelee luonnonvarojen vastuullisen käytön ja hoidon sekä luonnon monimuotoisuuden ja kulttuuriperinnön puolesta. Metsähallituksen hallinnassa on reilut 12 miljoonaa hehtaaria valtion omistamia maa- ja vesialueita, ja sen haastavana tehtävänä on hoitaa ja käyttää näitä alueita niin, että ne hyödyttäisivät suomalaista yhteiskuntaa mahdollisimman hyvin.

Henkilöstöä Metsähallituksella on yhteensä noin 1300 henkilöä ympäri Suomen.

Yksi meistä -artikkelisarjan uratarinoita löydät verkkosivuiltamme.

www.metsa.fi

Pinterest
Rekrytointi.com logo

Tietoja

Hakuaika: 27.4.2020 - 24.5.2020
Sijainti: Vantaa
Linkki: https://rekrytointi.com/avoimet-tyopaikat/metsahallitus/jarjestelmaasiantuntija-vantaa/833903/

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Rekrytointi.com kotisivut

Tagit

Erikoisosaaminen

Arkkitehtuuri
Integraatiot
Tietoturva

Toimialakokemus

IT

Rekrytointi.com:n muita rekryilmoituksia

Siirry yrityksen profiiliin Rekrytointi.com kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä