Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

IT-taustainen kehittämispäällikkö

post_image

RekryilmoitusLaurea on kansainvälisesti verkottunut metropolialuetta kehittävä ammattikorkeakoulu, jonka toimintatavassa opiskelijat ovat uuden osaamisen ja palveluinnovaatioiden tuottamisen keskiössä. Laurea yhdistää oppimisen sekä tutkimus- ja kehitystyön edistääkseen alueen palveluliiketoimintaa, palveluinnovaatioiden tuottamista ja yrittäjyyttä. Laurealla on monipuolinen kumppanuusrakenne ja selkeät toimintaa tukevat painoalat.

Laurea on osakeyhtiö, jonka liikevaihto on noin 52 M€, ja joka työllistää tällä hetkellä noin 550 henkilöä. Opiskelijoita Laureassa on lähes 8000.

Haemme IT-taustaista kehittämispäällikköä lehtoreiden ja projektihenkilöstön esimieheksi Espooseen

Haemme nyt joukkoomme energistä ja määrätietoista henkilöä, joka toimii noin 25 – 30 henkilön esimiehenä. Pääosa alaisista on opetushenkilöstöä ja osa vaihtuvia tutkimus- ja kehittämisprojektien työntekijöitä. Kehittämispäällikkö johtaa vastuullaan olevan tiimin toimintaa sekä kehittää AMK-tutkintokoulutustamme ja täydennyskoulutustarjontaamme. Tarkempi tiimikokoonpano sovitaan erikseen, mutta siihen kuuluu todennäköisimmin IT:n sekä liiketalouden vankkoja osaajia. Kehittämispäällikkö on Espoon alueen yksikkömme johtoryhmän jäsen ja osallistuu myös muuhun kehittämistoimintaan yhdessä kollegoidensa ja esimiehensä kanssa.

Edellytämme hyviä asiantuntijaorganisaation esimiestaitoja, ajantasaista näkemystä IT-toimintaympäristön kehityssuunnista (digitalisaatio, automaatio, robotiikka, kyberturvallisuus, verkkoliiketoiminta, koodaus yms.), liiketoimintaymmärrystä, kehittävää työotetta sekä nopeaa reagointikykyä, suunnitelmallisuutta ja joustavuutta. Työ vaatii myös opetus- ja henkilöstöhallinnollisten tietojärjestelmien nopeaa oppimiskykyä. Etsimällämme henkilöllä on ylempi korkeakoulututkinto sekä mielellään pedagoginen pätevyys. Erinomainen suomen ja englannin kielen taito on välttämätön.

Työsuhteen ehdot ovat Yksityisen opetusalan työehtosopimuksen mukaiset. Työaika on 36,35 tuntia viikossa. Työskentely painottuu Leppävaaran ja Otaniemen kampuksille Espoossa.

Lisätietoja tehtävästä antaa korkeakouluyksikön johtaja Margit Lumia, puhelin 050 5994 923 tai sähköposti margit.lumia@laurea.fi.

Pyydämme jättämään hakemuksen ja CV:n sähköisesti kohdasta Jätä hakemus. Lisäksi pyydämme jättämään videohaastattelun seuraavan linkin kautta:

https://www.recright.com/interview/public/d17db3eb1c7ca587944e358086756bb038ba 

Haethan tehtävää viimeistään 11.3.2020 klo 20 mennessä.

Pinterest
Laura logo

Tietoja

Hakuaika: 25.2.2020 - 11.3.2020
Sijainti: Espoo
Linkki: https://rekrytointi.com/avoimet-tyopaikat/laurea-ammattikorkeakoulu/it-taustainen-kehittamispaallikko/797528/

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Laura kotisivut

Tagit

Liiketoimintaprosessi

Tuotekehitys ja suunnittelu

Erikoisosaaminen

Ohjelmistorobotiikka
Tietoturva

Toimialakokemus

IT

Laura:n muita rekryilmoituksia

Siirry yrityksen profiiliin Laura kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä