Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

IT SPECIALIST (DOCUMENT MANAGEMENT), PATRIA GROUP

post_image

RekryilmoitusPatria on työpaikka, jossa rakennat yhteistä turvallisuutta. Meillä tavalliset ihmiset ratkaisevat epätavallisia haasteita. Kun on kyse kriittisistä operaatioista maalla, merellä, ilmassa ja verkossa, osaamisella on merkitystä. Laatu syntyy ihmisistä – jokaisesta meistä. Patriassa sinä ratkaiset. 

Patria on kansainvälinen puolustus-, turvallisuus- ja ilmailualan luotettu asiakaskeskeisten elinkaaren tukipalvelujen ja teknologiaratkaisujen tuottaja, jolla on vahva kasvustrategia. Lisätietoja löydät osoitteesta www.patriagroup.com.

Haemme konsernimme tietohallintoon uuteen tehtävään

IT SPECIALISTIA / DOCUMENT MANAGEMENT

Tässä tehtävässä suunnittelet ja toteutat dokumenttienhallintaan liittyviä yritystason muutoksia. Muunnat liiketoiminnan vaatimukset teknisiksi ratkaisuiksi. Onnistuminen tehtävässä vaatii tietotekniikkataitojen lisäksi myös halua tehdä jalkatyötä ja käydä laajasti keskusteluja prosessien ymmärtämiseksi. Saat tuen tehtävääsi kokeneelta sovellushallintatiimiltämme.

Toivomme sinulta kykyä ratkaista itsenäisesti teknisiä haasteita ja ongelmia. Työskentelet tiiviisti organisaatiomme liiketoimintojen kanssa ja pidät yhteyttä toimittajien suuntaan, joten hyvät kommunikointi- ja yhteistyötaidot ovat myös tärkeitä. Aiempien työvuosiesi määrä ei ole meille merkityksellinen, kunhan olet kerännyt sopivaa osaamista niiden aikana.

Tekniset osaamisvaatimukseen tehtävään ovat: 

  • ymmärrys dokumenttien hallinnasta osana liiketoimintaprosesseja
  • asiakirjojen elinkaarihallinnan/yrityksen sisällön elinkaarihallinnan menetelmien ja ratkaisujen tuntemus
  • liiketoimintaprosessien digitalisoinnin ja automatisoinnin ymmärrys (mm. paperiton tuotanto)
  • ymmärrys integraatioista ja arkkitehtuurityöstä
  • järjestelmiemme Microsoft SharePointin ja etenkin M-Filesin syvällinen tuntemus

Puolustusteollisuuden tiedonhallinnan ja säädösten erityistuntemus mm. luokiteltujen tietojen hallinnassa ja kaupan vaatimustenmukaisuudessa lasketaan eduksesi. Hyödyt myös tuotetietojen hallinnan ja tuotteen elinkaaren hallinnan tuntemuksesta (PDM/PLM). Työskentelemme suomeksi ja englanniksi, joten kummankin kielen erinomainen hallinta on edellytys työssä menestymiselle.

Työn sijaintipaikka on ensisijaisesti Tampere tai sovittaessa myös jokin muu Patrian toimipiste.

Mitä tarjoamme?

Patria tarjoaa työntekijöilleen suuren talon edut ja etenemismahdollisuudet, kilpailukykyisen palkan sekä vakaat tulevaisuudennäkymät. Työntekijöiden viihtyvyyteen panostetaan, työsuhteet ovat pitkiä ja vaihtuvuus pientä.

Turvaa yhteiskunnalle: edistämme ylpeydellä kansallista ja kansainvälistä turvallisuutta. Siihen tarvitaan vastuullista asennetta ja huippuosaamista, joka takaa toimintavarmuuden kaikissa olosuhteissa. 

Sinä vaikutat: Patriassa sinä vaikutat työsi sisältöön, urasi kehittymiseen, asiakkaidesi ja koko yrityksen menestykseen. Meillä voit olla juuri niin hyvä kuin ikinä voit olla. 

Keskity tärkeimpään: tee sitä, mitä rakastat ja näe kättesi jäljet. Olet meille ratkaisevan tärkeä. Haluamme että voit hyvin ja elät töiden ohella täyttä elämää. 

Mahtava porukka: meillä teet työtä uudistuvassa ja energisessä työyhteisössä, jossa on hymy herkässä. Uskomme, että parhaat tulokset syntyvät hyvässä ilmapiirissä. 

Haluaisitko olla osa tarinaamme?

Jos mielenkiintosi heräsi ja tunnistat itsesi yllä olevasta kuvauksesta, juttelisimme mielellämme kanssasi lisää sinusta, Patriasta työnantajana sekä työn teknisemmistä yksityiskohdista. Lisätietoja paikasta antavat rekrykumppanimme Kaisa (044 588 6109), parhaiten tavoitettavissa perjantaisin klo 8.30-11.30 ja Enni (040 630 8125) 17.5. klo 9 – 11 sekä 23.5. klo 14 – 16.

Kerro itsestäsi meille jättämällä hakemuksesi palkkatoiveineen oheisen linkin kautta 25.5.2022 mennessä. Toimi pian, koska aloitamme haastattelut jo hakuaikana.

Käsittelemme tietojasi luottamuksellisesti. Paikkaan valitulle henkilölle tehdään turvallisuusselvitys, lääkärintarkastus ja huumausainetesti.

Pinterest
Rekrytointi.com logo

Tietoja

Hakuaika: 9.5.2022 - 25.5.2022
Sijainti: Tampere
Linkki: https://rekrytointi.com/avoimet-tyopaikat/patria/it-specialist-document-management-patria-group/1573410/

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Rekrytointi.com kotisivut

Tagit

Erikoisosaaminen

Dokumenttien hallinta

Toimialakokemus

IT

Rekrytointi.com:n muita rekryilmoituksia

job_image

Rekryilmoitus Mahdollisuuksia opiskelijoille

Jatkuva haku

Bittium etsii jatkuvasti tuoreita tekijöitä langattomien teknologioiden kehittäjiksi. Opiskeletko teknistä alaa ja haluat ..

Sijainti: Kajaani, Oulu, Tampere

job_image

Rekryilmoitus After Market Service -insinööri

Hakuaika: 25.4.2022 - 30.5.2022

Bittium on suomalainen insinööritalo, jossa sekä suunnitellaan omia tuotteita että toteutetaan vaativia ..

Osaamisalueet: IT

Sijainti: Kuopio

job_image

Rekryilmoitus AI solution architect

Hakuaika: 2.5.2022 - 6.6.2022

Bittium is a Finnish engineering company where we design our own products and carry out demanding R&D projects for our customers ..

Osaamisalueet: Tekoäly (AI) ja koneoppiminen, IT

Sijainti: Oulu

job_image

Rekryilmoitus Ohjelmistosuunnittelija

Hakuaika: 9.5.2022 - 13.6.2022

Bittium on suomalainen insinööritalo, jossa sekä suunnitellaan omia tuotteita että toteutetaan vaativia ..

Osaamisalueet: Ohjelmistokehitys, Python, Linux, +2 muutaWindows, IT

Sijainti: Oulu

job_image

Rekryilmoitus Chief Information Officer (CIO)

Hakuaika: 12.5.2022 - 29.5.2022

Oilon is a family-owned, global energy and environmental technology company, founded in 1961. Oilon specializes in environmental ..

Osaamisalueet: Tietohallinto, It-infrapalvelut, IT

Sijainti: Lahti

job_image

Rekryilmoitus Software Developers

Hakuaika: 18.5.2022 - 5.6.2022

Veikkaus creates joy through games. We provide great experiences and top-notch games, but not at any cost. We foster the joy of ..

Osaamisalueet: Ohjelmistokehitys, Java

Sijainti: Helsinki

Siirry yrityksen profiiliin Rekrytointi.com kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä