Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

IT-hankintapäällikkö

post_image

RekryilmoitusVahanen-yhtiöt on kiinteistö- ja rakennusalan konserni, joka tarjoaa mm. kiinteistö- ja kaupunkikehitykseen, arkkitehtuuriin, suunnitteluun, rakennuttamiseen ja valvontaan, tutkimuksiin ja tarkastuksiin, energiaan ja kiinteistön elinkaareen sekä ympäristöön liittyviä palveluita. Vahasella työskentelee noin 500 asiantuntijaa ja pääkonttorimme sijaitsee Espoon Leppävaarassa.

Etsimme nyt IT-hankintapäällikköä tietohallintotiimiimme Espooseen.

IT-hankintapäällikkönä vastaat tietohallinnon toimittaja-, laite- ja ohjelmistohallinnasta sekä lisenssiomaisuuden hallinnasta (sisältäen hankinnat, huoltosopimukset, ylläpitosopimukset ja sopimusten kilpailutuksen) mm. seuraavien kokonaisuuksien osalta:

  • Laitteet
  • Ohjelmistot ja järjestelmät
  • Tarvikkeet
  • Palvelut
  • Verkot
  • Tieto- ja puhelinliikenneyhteydet

Lisäksi hallitset leasing-sopimuksia ja niihin liittyvää laitekantaa, käsittelet ostolaskuja ja teet hankintojen budjetointia ja seurantaa. Osallistut myös Vahasen sisäiseen helpdesk-työskentelyyn sekä laitteiden ja ohjelmistojen asennukseen osana Vahasen IT-tiimiä. Tehtävä sisältää lisäksi esimerkiksi tietoturva-asioita ja erilaisten palvelujen ja prosessien kehittämistehtäviä.

Sinulla tulisi olla soveltuva tietotekniikka-alan koulutus ja vähintään muutaman vuoden kokemus vastaavantyyppisistä työtehtävistä. Ideaalitilanteessa sinulla on kokemusta työskentelystä rakennusalan organisaation IT-toiminnossa. Eduksi tehtävässä on tuntemus rakennusalalla käytettävistä suunnitteluohjelmista ja lisensseistä.

Työssä menestyäksesi sinun pitää pystyä hallitsemaan laajoja tietohallinnon piiriin kuuluvia kokonaisuuksia, olla oma-aloitteinen ja osata kommunikoida sujuvasti suomeksi ja englanniksi. Työssä tarvitaan myös priorisointitaitoja ja joustavuutta.

IT-tiimimme koostuu viidestä kokeneesta asiantuntijasta. Tehtävä on vakituinen ja kokoaikainen. Toivomme että voisit aloittaa helmikuun 2021 aikana.

Tervetuloa mukaan osaavaan ja alati kehittyvään joukkoomme! Tarjoamme sinulle itsenäisen työkentän kasvavassa konsernissa – meillä pääset rakentamaan uraasi Vahanen-yhtiöiden yli 500 osaajan joukossa ja pystyt hyödyntämään konsernin edut ja mahdollisuudet. Henkilöstöetuihimme kuuluvat lounas- ja puhelinedun lisäksi mm. vapaa-ajan kattava tapaturmavakuutus, liikunta-, hyvinvointi- ja työmatkaetu, sairaan lapsen hoitopalvelu sekä Vahanen Akatemian monipuolinen koulutustarjonta.

Lupaamme hyviä maanantaita

Me lupaamme pitää vahaslaisten mielen virkeänä. Siinä auttavat monipuoliset ja haastavat työtehtävät, erilaiset urapolut, mahdollisuudet vaikuttaa asioihin, kannustava työilmapiiri, koulutusmahdollisuudet, poikkeuksellisen mukavat työkaverit sekä henkilöstöstä välittäminen, yhdessä tekeminen ja kaikin puolin reilu meininki. Yhteinen tavoitteemme on, että kaikista on aina mukava tulla töihin – myös maanantaisin.

Hakemukset ja lisätiedot

Jätä hakemuksesi ja palkkatoiveesi tehtävään alla olevasta linkistä aukeavalla hakulomakkeella viimeistään sunnuntain 10.1.2021 aikana. Kontaktoimme potentiaalisia hakijoita jo hakuajan puitteissa, joten toimithan nopeasti.

Lisätietoja tehtävästä voit kysellä puhelimitse johtaja Pasi Parviaiselta 29.12. klo 14-15:30 tai 4.1. klo 14-15:30 välisinä aikoina, p. 0415152440. Muina ajankohtina voit laittaa sähköpostia Pasille osoitteeseen pasi.parviainen@vahanen.com.

Vahanen Yhtiöt

Vahanen-yhtiöt on kiinteistö- ja rakennusalan suomalainen konsulttikumppani, joka ottaa vastuun onnistumisista. Tarjoamme kiinteistö- ja kaupunkikehitykseen, arkkitehtuuriin, suunnitteluun, rakennuttamiseen ja valvontaan, tutkimuksiin ja tarkastuksiin, energiaan ja kiinteistön elinkaareen sekä ympäristöön liittyviä palveluita.

Pinterest
Laura logo

Tietoja

Hakuaika: 23.12.2020 - 10.1.2021
Sijainti: Espoo
Linkki: https://rekrytointi.com/avoimet-tyopaikat/vahanen-yhtiot/it-hankintapaallikko/945166/

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Laura kotisivut

Tagit

Liiketoimintaprosessi

Hankinta
Tietohallinto

Erikoisosaaminen

It-omaisuuden hallinta

Toimialakokemus

IT

Laura:n muita rekryilmoituksia

Siirry yrityksen profiiliin Laura kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä