Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

IT-asiantuntija (ERP)

post_image

RekryilmoitusPatria on työpaikka, jossa rakennat yhteistä turvallisuutta. Meillä tavalliset ihmiset ratkaisevat epätavallisia haasteita. Kun on kyse kriittisistä operaatioista maalla, merellä, ilmassa ja verkossa, osaamisella on merkitystä. Laatu syntyy ihmisistä – jokaisesta meistä. Patriassa sinä ratkaiset. 

Patria on kansainvälinen puolustus-, turvallisuus- ja ilmailualan luotettu asiakaskeskeisten elinkaaren tukipalvelujen ja teknologiaratkaisujen tuottaja, jolla on vahva kasvustrategia. Lisätietoja löydät osoitteesta www.patriagroup.com.

 

Haemme Hämeenlinnaan Patrian sisäiseen IT-yksikköön

IT ASIANTUNTIJAA (ERP)

perehtymään V10- kokonaisuuteen, nykyisen pääkäyttäjämme suunnatessa eläkkeelle.

Tässä tehtävässä pääset mukaan Land Operations -yksikön kasvutarinaan, haastamaan osaamistasi ja kehittymään mukavassa, huippuasiantuntijoista koostuvassa ERP-tiimissämme. 

Toimenkuvaasi kuuluu V10 ERP-järjestelmämme ylläpito ja kehittäminen liiketoimintatarpeisiin perustuen. Kasvustrategiamme mukaisesti uudistamme IT-järjestelmiämme ja pääkäyttäjäroolissa pääset syväsukeltamaan myös kehittämistyöhön. Osallistut toimittajayhteistyöhön sekä järjestelmäintegraatioiden ja raportoinnin kehittämiseen. Tavoitteenamme on nostaa automaatioastettamme, joten integroinnit, ohjelmointi ja toimistorobotiikka ovat myös tärkeässä roolissa tässä tehtävässä. Patrian tietohallinnolla on lukuisia eri vastuualueita ja tehtäviä, joten tarkempi toimenkuvasi muotoutuu osaamisesi ja mielenkiintosi perusteella. 

Pärjäät tiimissämme, jos sinulla on soveltuva tietotekniikkaosaaminen ja IT-koulutustausta. Tietokantojen ja ohjelmoinnin hallinnasta on etu. Työskentelemme suomeksi ja englanniksi, joten kummankin kielen suullinen ja kirjallinen hallinta on edellytys työssä menestymiselle. Työn sijaintipaikka on ensisijaisesti Hämeenlinna tai sovittaessa myös jokin muu Patrian toimipiste. Etätöitä meillä voi tehdä 50/50 -suhteessa.

Mitä tarjoamme? Patria tarjoaa työntekijöilleen merkityksellisen ja erityislaatuisen työympäristön, suuren talon edut ja etenemismahdollisuudet sekä vakaat tulevaisuudennäkymät. Työntekijöiden viihtyvyyteen panostetaan, työsuhteet ovat pitkiä ja vaihtuvuus pientä.

Turvaa yhteiskunnalle: edistämme ylpeydellä kansallista ja kansainvälistä turvallisuutta. Siihen tarvitaan vastuullista asennetta ja huippuosaamista, joka takaa toimintavarmuuden kaikissa olosuhteissa. 

Sinä vaikutat: Patriassa sinä vaikutat työsi sisältöön, urasi kehittymiseen, asiakkaidesi ja koko yrityksen menestykseen. Meillä voit olla juuri niin hyvä kuin ikinä voit olla. 

Keskity tärkeimpään: tee sitä, mitä rakastat ja näe kättesi jäljet. Olet meille ratkaisevan tärkeä. Haluamme että voit hyvin ja elät töiden ohella täyttä elämää. 

Mahtava porukka: meillä teet työtä uudistuvassa ja energisessä työyhteisössä, jossa on hymy herkässä. Uskomme, että parhaat tulokset syntyvät hyvässä ilmapiirissä. 

Haluaisitko olla osa tarinaamme? Jos mielenkiintosi heräsi ja tunnistat itsesi yllä olevasta kuvauksesta, juttelisimme mielellämme kanssasi lisää sinusta, Patriasta työnantajana sekä työn teknisemmistä yksityiskohdista. Lisätietoja paikasta antavat rekrykumppanimme Kaisa (044 588 6109) parhaiten tavoitettavissa aina ma klo 13.30-15 ja pe 9-11 sekä Emppu , tavoitettavissa ke 21.9 ja 28.9 klo 10-11. Kerro itsestäsi meille jättämällä hakemuksesi palkkatoiveineen 9.10.2022 mennessä. 

Toimi pian, sillä etenemme prosessissa heti oikean henkilön löydyttyä.

Käsittelemme tietojasi luottamuksellisesti. Paikkaan valitulle henkilölle tehdään turvallisuusselvitys, lääkärintarkastus ja huumausainetesti.

Pinterest
Laura logo

Tietoja

Hakuaika: 15.9.2022 - 9.10.2022
Sijainti: Hämeenlinna
Linkki: https://rekrytointi.com/avoimet-tyopaikat/patria/it-asiantuntija-erp-hameenlinna/1788557/

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Laura kotisivut

Tagit

Erikoisosaaminen

Ohjelmistokehitys
Ohjelmistorobotiikka

Laura:n muita rekryilmoituksia

Siirry yrityksen profiiliin Laura kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä