Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Integraatioasiantuntija

RekryilmoitusEtsimme joukkoomme integraatio-osaajia työskentelemään mielenkiintoisissa projekteissamme niin Microsoftin kuin muidenkin integraatioteknologioiden parissa.

 

Tehtävässä menestyäksesi:

  • Tunnet datan teknisen polun ja ymmärrät erilaisia tietolähteitä
  • Puhut sujuvasti SQL:ää, mielellään useampaa varianttia, ja palvelinpuolelta sinulta löytyy kokemusta ainakin SQL Serveristä
  • Rajapinnat ovat sinulle tuttuja, oli sitten kyseessä REST tai SOAP API
  • Pilviratkaisuista hallitset ainakin Azuren ja omaat mielellään kokemusta muistakin (esim. AWS, Snowflake)
  • Olet käyttänyt yleisimpiä integraatio/ETL-työkaluja, kuten esim. Azure Data Factory, Azure Databricks, AWS Glue tai Airflow
  • Ohjelmointi sujuu sinulta ainakin Pythonilla, myös muiden ohjelmointikielten osaaminen lasketaan eduksi
  • Tietomallinnuksen osaaminen on aina plussaa!

Toivomme, että olet jo aikaisemmin työskennellyt esimerkiksi Integraatio- tai Data Engineer -asiantuntijana, mutta koet, että tavoitteita on vielä saavutettavissa. Työotteeltasi olet ratkaisukeskeinen, näet haasteissa mahdollisuuksia ja haluat soveltaa osaamistasi ratkaisujen löytämiseksi. Työtehtävässä onnistuminen edellyttää hyviä tiimitaitoja ja sujuvaa suomen kielen osaamista.

 

Mitä tarjoamme?

Kasvavassa datatiimissämme pääset vahvistamaan osaamistasi ja rakentamaan ammatillista tulevaisuuttasi osana Netumin menestystarinaa. Projekteissamme pääset mukaan ainutlaatuisiin ja yhteiskunnallisesti merkittäviin projekteihin sekä työskentelemään julkisen datan parissa, sillä toimimme vahvasti julkissektorilla.

Mielenkiintoisten projektien lisäksi tarjoamme kilpailukykyisen palkan, monipuolisen työnkuvan ja sopivasti haasteita. Haluamme mahdollistaa jatkuvan oman osaamisen kehittämisen ja niinpä jokainen netumilainen voi käyttää 6 % työajastaan osaamisensa kehittämiseen. Työpaikan sijainnin suhteen olemme joustavia. Voit työskennellä toimipisteellämme Tampereella, Helsingissä, Turussa tai Porissa, mutta tarjoamme myös laajan etätyömahdollisuuden. Lisää työkulttuuristamme ja työsuhde-eduistamme pääset lukemaan tästä.

 

Kiinnostuitko?

Jos mielenkiintosi heräsi, niin lähetäthän vapaamuotoisen hakemuksesi palkkatoiveineen 23.06.2021 mennessä työpaikkasivumme kautta. Lisätietoja avoimesta tehtävästä antaa Risto Pohjonen, risto.pohjonen(at)netum.fi, +358 40 588 9767.

Valitulle hakijalle tehdään tarvittavat turvallisuusselvitykset ja työn aloitusajankohta on sovittavissa loppukesään tai syksyyn.

 

Mikä Netum?

Netum on vahvasti kasvava IT-palvelutalo, jolla on yli 20 vuoden kokemus vaativista IT-hankkeista. Tällä hetkellä netumilaisia on jo yli 160.

Netumin tavoitteena on olla alan luotetuin kumppani ja halutuin työnantaja. Olemme saaneet erittäin hyvää palautetta asiakkailtamme kolmannen osapuolen tekemissä asiakaskokemusmittauksissa. Asiakaskuntaamme on ensisijaisesti julkinen sektori mutta kasvavassa määrin myös yksityinen sektori.

Olemme asiakassuuntautunut tietotekniikan palvelutoimittaja. Teemme digitaalisten palvelujen kehittämistä, tiedolla johtamista, tietoturvajärjestelmiä, tietojärjestelmien jatkuvia palveluja ja konsultointipalveluita. Teemme asiakkaidemme kanssa tiivistä yhteistyötä ja rakennamme yhdessä toimivampia palveluita.

Haluamme, että työilmapiirimme on rento ja että meillä on mukavaa olla töissä. Pidämme mielellämme kiinni työntekijöistä, jotka haluavat kehittää itseään ja tarjoamme siihen mahdollisuuden. Pääset vaikuttamaan työvälineisiisi ja lounasetu, virkistysetu, työmatkaetu, vapaa-ajan tapaturmavakuutus sekä työkykyvakuutus ovat käytössäsi. Kokoonnumme muutaman kerran vuodessa juhlimaan yhdessä koko yrityksen voimin. Saimme maaliskuussa 2021 Great Place to Work -sertifikaatin osoituksena hyvästä työpaikasta.

Kulttuurimme keskiössä on auttaa toisiamme, asiakkaitamme ja yhteistyökumppaneitamme menestymään.

Netumin toimipisteet sijaitsevat Tampereella, Helsingissä, Turussa ja Porissa.

Pinterest
Netum Oy logo

Tietoja

Hakuaika: 11.6.2021 - 23.6.2021
Linkki: https://www.netum.fi/tyopaikat/

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Netum kotisivut

Tagit

Erikoisosaaminen

Integraatiot

Toimialakokemus

IT

Netum Oy:n muita rekryilmoituksia

Siirry yrityksen profiiliin Netum kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä