Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Infra-arkkitehti (ICT), Vantaa

post_image

RekryilmoitusMe Metsähallituksessa kasvatamme huomista. Hoidamme ja suojelemme luontoa, luomme mahdollisuuksia vastuulliselle liiketoiminnalle, tuotamme kestävästi hoidetuista metsistä uusiutuvaa raaka-ainetta sekä tarjoamme mahdollisuuksia nauttia luonnosta retkeillen ja eräillen. Miljoonat ihmiset saavat työstämme iloa, terveyttä ja hyvinvointia. Meitä on yli tuhat ympäri Suomen, liity osaksi monimuotoista joukkoamme.

Metsähallituksen Tietohallinto-yksikkö johtaa koko konsernin tietohallintoa, sen yhtenäisyyttä ja yhteistä kehittämistä.

Haemme nyt joukkoomme infra-arkkitehtia vakituiseen työsuhteeseen Tietohallinto-yksikköön Vantaan Tikkurilaan. Aloitus sopimuksen mukaan.

Infra-arkkitehtina tehtäväsi on tukea Metsähallituksen ICT-palvelualueita digitaalisten palvelujen kehittämisessä ja määrittää, millaisia teknologioita Metsähallitus tarvitsee tulevaisuuden infra-arkkitehtuurin toteuttamiseksi. Ensimmäinen tehtäväsi on käynnistyvän pilvisiirtymän ja datakyvykkyyksien kasvattamisen tukeminen sekä yhteistyön rakentaminen valittavan pilvikumppanin kanssa. Osallistut Metsähallituksen kokonaisarkkitehtuurin kehittämiseen teknologian näkökulmasta ja tuotat infra-arkkitehtuurin kehittämisen tiekartan. Tavoitteesi on tunnistaa teknologian mahdollisuuksia, arvioida Metsähallituksen tarpeiden kehittymistä sekä etsiä uudistavia infraratkaisuja palvelujen kehittämiseksi. Toimit yhteistyössä IT-kumppanien, Metsähallituksen muiden arkkitehtien sekä palvelualueiden asiantuntijoiden kanssa, toteutuksessa tukeudumme kumppaneihin.

Tehtävässä menestyminen edellyttää korkeakoulututkintoa tietotekniikan alalta ja taidokasta kokonaisuuksien hahmottamista. Osaat hahmottaa ja kuvata organisaation tavoitetilaa arkkitehtuurin keinoin sekä viestiä siitä organisaation eri tasoille. Edellytämme Azure-pilvipalveluihin liittyvää käytännön kokemusta (data-alusta, data-analytiikan ratkaisut sekä rajapinnat). Arvostamme Azure-sertifikaatteja. Olet arvostettu asiantuntija, jonka osaamiseen luotetaan ja joka pystyy auttamaan muuta organisaatiota. Toivomme sinulta vahvoja vuorovaikutustaitoja, ratkaisukeskeistä ja aloitteellista toimintatapaa sekä sujuvaa suomen kielen taitoa.

Tarjoamme sinulle monipuolisen tehtäväkuvan yhteiskunnallisesti merkityksellisessä organisaatiossa. Moderni pääkonttorimme sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä Vantaan Tikkurilassa liikekeskus Dixin tiloissa. Palkkaus määräytyy Metsähallituksessa noudatettavan palkkausjärjestelmän mukaan työn vaativuuden ja henkilökohtaisen työsuorituksen perusteella.

Täytäthän sähköisen hakemuksen mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 14.2.2021 osoitteessa www.metsa.fi/avoimet-tyopaikat

Pyydämme liittämään mukaan myös CV:si. 

Annamme mielellämme lisätietoja tehtävästä. Kysymyksiisi vastaavat tietohallintojohtaja Anna-Leena Ruuth, anna-leena.ruuth@metsa.fi, puh. 0400 949 522 ja digiarkkitehti Pekka Häkkinen, pekka.t.hakkinen@metsa.fi, puh. 040 548 3729.

Metsähallitus

Metsähallitus on valtion liikelaitos, jonka tehtävät on jaettu liiketoimintaan ja pääasiassa budjettivaroin hoidettaviin julkisiin hallintotehtäviin. Eri toiminnot on eriytetty omiin vastuualueisiin.

Metsähallitus työskentelee luonnonvarojen vastuullisen käytön ja hoidon sekä luonnon monimuotoisuuden ja kulttuuriperinnön puolesta. Metsähallituksen hallinnassa on reilut 12 miljoonaa hehtaaria valtion omistamia maa- ja vesialueita, ja sen haastavana tehtävänä on hoitaa ja käyttää näitä alueita niin, että ne hyödyttäisivät suomalaista yhteiskuntaa mahdollisimman hyvin.

Henkilöstöä Metsähallituksella on yhteensä noin 1300 henkilöä ympäri Suomen.

Yksi meistä -artikkelisarjan uratarinoita löydät verkkosivuiltamme.

www.metsa.fi

Pinterest
Laura logo

Tietoja

Hakuaika: 25.1.2021 - 24.2.2021
Sijainti: Vantaa
Linkki: https://rekrytointi.com/avoimet-tyopaikat/metsahallitus/infra-arkkitehti-ict-vantaa/962553/

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Laura kotisivut

Tagit

Erikoisosaaminen

Arkkitehtuuri
It-infrapalvelut

Toimialakokemus

IT

Laura:n muita rekryilmoituksia

Siirry yrityksen profiiliin Laura kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä