Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

ICT-tukihenkilö, Millog Oy, Useita paikkakuntia

post_image

RekryilmoitusMillogin tietohallinto hakee

ICT-tukihenkilöä

keskitettyihin ICT-palveluihin. Henkilön toimipaikkana voi olla jokin isoista Millogin toimipaikoista kuten Tampere, Riihimäki, Lievestuore tai Pansio.

Tehtävässä vastaat vaihtelevista ICT-tukitehtävistä. Tärkeimmät tehtäväsi ovat helppi-tuki, käyttöoikeushallinta, puhelinliittymien hallinta ja pientarviketilaukset. Osallistut tarvittaessa myös ICT-kehitysprojekteihin ja kehität oman alueesi prosesseja yhdessä muun tiimin kanssa.

Palvelet Millogin käyttäjiä yhteistyössä muiden ICT-tukipalveluun osallistuvien tahojen kanssa. Pystyt ratkaisemaan osan käyttäjien ongelmista opastamalla ja neuvomalla heitä, mutta ongelman vaatiessa admin-oikeuksia, reitität ongelman oikealle taholle ratkaistavaksi. Käyttöoikeushallinnan, puhelinliittymien hallinnan ja pientarviketilaukset pystyt toteuttamaan itsenäisesti hyväksyttyjen pyyntöjen perusteella. 

Saatat olla etsimämme henkilö, mikäli olet asiakaspalveluhenkinen, etkä pelkää rutiininomaisiakaan tehtäviä. Tykkäät ratkaista asioita, jotka auttavat käyttäjiä heidän päivittäisessä työssään. Edellytämme hyviä ICT-perustaitoja, mutta emme syvällisempää osaamista käyttöjärjestelmistä tai muusta teknologiasta.

 

Millogilla töissä?

Millog tarjoaa kannustavan työyhteisön tuen sekä vaihtelevan ja monipuolisen tehtävän, johon saat hyvän perehdytyksen. Meillä pääset hyödyntämään jo hankkimaasi osaamista ja kehittymään sitä edelleen. 

Olemme vakaa ja vastuullinen työnantaja, niin normaali- kuin poikkeusoloissa. Panostamme henkilöstömme hyvinvointiin, työn ja toimintatapojen kehittämiseen sekä jatkuvaan parantamiseen. Kannamme vastuutta sekä omasta että työkavereiden työturvallisuudesta ja hyvinvoinnista. Meillä olet mukana luomassa suomalaisille parempaa ja turvallista tulevaisuutta. 

Voisiko Millog olla sinun työpaikkasi? Tutustu meihin täältä

 

Lisätiedot & hakeminen

Lisätietojen merkeissä voit kääntyä tietojärjestelmäpäällikkö Joonas Leposen puoleen, puh. 050 410 1209 / etunimi.sukunimi@millog.fi 

Kuulisimme mielellämme sinusta hakemuksen merkeissä! Jätä hakemuksesi viimeistään 22.3.2021 verkkosivujemme kautta osoitteessa Avoimet työpaikat – Ainutlaatuisia elämyksiä | Millog 

 

Huomioithan, että Millogissa työsuhteen edellytyksenä on viranomaisen antama hyväksytty turvallisuusselvitys. Lisäksi valitulle henkilölle tehdään huumausainetesti ennen työsuhteen alkamista.

Millog Oy on kunnossapitoon sekä elinjakson hallinta- ja materiaalipalveluihin erikoistunut yritys. Puolustusvoimien strategisena kumppanina vastaamme Maavoimien ja Merivoimien kaluston kunnossapidosta. Lisäksi tuotamme elinjakson hallinnan palveluita ja osallistumme asiantuntijana materiaalihankkeisiin. Toimintamme perustuu pitkäaikaisiin kumppanuussopimuksiin. Meillä työskentelee 22 toimipaikalla yli 1000 ammattilaista. Olemme savuton työpaikka. Lisätietoja www.millog.fi 

Pinterest
Laura logo

Tietoja

Hakuaika: 5.3.2021 - 22.3.2021
Sijainti: Laukaa, Riihimäki, Tampere, Turku
Linkki: https://rekrytointi.com/avoimet-tyopaikat/millog/ict-tukihenkilo-millog-oy-useita-paikkakuntia/1146602/

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Laura kotisivut

Tagit

Liiketoimintaprosessi

Tietohallinto

Toimialakokemus

IT

Laura:n muita rekryilmoituksia

Siirry yrityksen profiiliin Laura kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä