Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

ICT-tukihenkilö

post_image

RekryilmoitusEtsimme asiakkaallemme Lappeenrantaan ICT-TUKIHENKILÖÄ

 

vakituiseen työsuhteeseen.

 

Tehtävässäsi hoidat asiakkaisen neuvontaa puhelimitse ja teet teknistä ongelmien ratkaisua. Työnkuvaan kuuluvat myös tekninen tuki ja laiteasennukset. Toivomme hakijoilta hyviä IT-taitoja sekä sosiaalista ja avuliasta luonnetta. 

 

Jos sinulla on soveltuva korkeakoulututkinto, aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä sekä hallitset hyvin Windows-käyttöjärjestelmän, voit olla etsimämme henkilö.

 

Työt alkavat sopimuksen mukaan oikean henkilön löydyttyä.

 

Aloitamme haastattelut jo hakuaikana, joten jätäthän hakemuksesi palkkatoiveineen mahdollisimman pian sivujemme www.go-on.fi kautta. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Go On Lappeenrannan HR-asiantuntija Antti Saira, antti.saira@go-on.fi.

 

Go On Yhtiöt on suomalainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritysketju, jonka kautta löydät runsaasti avoimia työpaikkoja ja uramahdollisuuksia. Palveluihimme kuuluvat mm. henkilöstövuokraus, rekrytoinnit, soveltuvuusarvioinnit ja koulutus. Kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten liittoon (HPL). Lisätietoja meistä löydät osoitteesta www.go-on.fi.

Go On Lappeenranta

Go On Yhtiöt on suomalainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritysketju, jonka kautta löydät runsaasti avoimia työpaikkoja ja uramahdollisuuksia. Palveluihimme kuuluvat mm. henkilöstövuokraus, rekrytointi, soveltuvuusarvioinnit ja koulutus. Kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten liittoon (HPL). www.go-on.fi

Pinterest
Rekrytointi.com logo

Tietoja

Hakuaika: 12.3.2021 - 21.3.2021
Sijainti: Lappeenranta
Linkki: https://rekrytointi.com/avoimet-tyopaikat/go-on-lappeenranta/ict-tukihenkilo/1151633/

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Rekrytointi.com kotisivut

Tagit

Liiketoimintaprosessi

Asiakaspalvelu

Erikoisosaaminen

It-infra loppukäyttäjäpalvelut

Toimialakokemus

IT

Rekrytointi.com:n muita rekryilmoituksia

Siirry yrityksen profiiliin Rekrytointi.com kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä