Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

ICT-suunnittelupäällikkö

post_image

RekryilmoitusEtelä-Pohjanmaan sairaanhoitopiiriin kuuluu 18 suomenkielisen Etelä-Pohjanmaan kuntaa ja sairaanhoitopiirin palveluksessa toimii yhteensä n. 3000 eri alan ammattilaista. Sairaanhoitopiirin tehtävänä on edistää piirin asukkaiden terveyttä yhteistyössä perusterveydenhuollon ja sosiaalitoimen kanssa huolehtimalla sairaanhoitopiirille määrätyistä erityisvelvoitteista ja tuottamalla erikoissairaanhoidon palveluja alueen väestölle. Toimiva tietohallinto ja sen ammattitaitoiset työntekijät ovat tässä tehtävässä erittäin tärkeässä asemassa. Etelä-Pohjanmaan Sairaanhoitopiiri tarjoaa työntekijöilleen monipuolisia työtehtäviä, joissa voi kehittää itseään ja omaa osaamistaan.

 

Etsimme nyt Etelä-Pohjanmaan sairaanhoitopiirille vakituiseen toimeen ICT-SUUNNITTELUPÄÄLLIKKÖÄ.

Tehtävässä toimit Etelä-Pohjanmaan Sairaanhoitopiirin Tietohallinnossa ja vastaat esimiesasemassa Suunnittelupalvelut-tiimin palvelutoiminnan johtamisesta. Esimiehenäsi toimii tietohallintojohtaja. Sairaanhoitopiirin tietohallinnossa työskentelee yhteensä yli 60 asiantuntijaa, jonka vastuulla on noin 450 palvelinta ja yli 400 erilaista tietojärjestelmää. Tietohallinto palvelee koko Etelä-Pohjanmaan alueen julkisia terveydenhuollon toimijoita. Palvelun piirissä on alueellisesti noin 8500 terveydenhuollon työntekijää. 

Tehtävässä olet avainroolissa tietohallinnon yksikössä, jossa alaisuudessasi on noin 40 IT-ammattilaista Suunnittelu- ja projektipalvelut -tiimissä. Vastaat osaltasi tehtävässä tietohallinnon strategian ja palvelujen kehittämisestä sekä budjetoinnista suunnittelupäällikön roolissa. Tiimisi vastuulla on ICT-järjestelmien ja –teknologioiden suunnittelu- ja käyttöönottotehtävät sekä niihin liittyvien vaativien ongelmien ratkaisu yhteistyössä tietohallinnon ja muiden toimijoiden kanssa. Vastuullasi tulee olemaan lisäksi mm. tietoturvaryhmän toiminnan ohjaaminen. Toimit oman erityisalueesi asiantuntijana hankinnoissa ja kansallisissa hankkeissa.

Edellytämme

– soveltuva ylempi korkeakoulututkinto

– kokemusta asiantuntijaorganisaation esimiestehtävistä

– kokemusta vaativista teknologia ratkaisujen suunnittelusta ja toteutuksesta

– tuntemusta ict-teknologiasta, sen mahdollisuuksista ja hyödyntämisestä erilaisten toimintaprosessien  kehittämisessä

– projektihallintakykyä ja dokumentointitaitoa

– ICT alan työkokemusta vähintään 5 vuotta

– kirjallista ja suullista englannin kielentaitoa

Eduksi lasketaan

– julkisen sektorin toimintamallien tuntemus

– tuntemus sosiaali- ja terveydenhoitoalaan liittyvistä tietojärjestelmistä

– kokemus hankinnoista sekä kilpailutuksista, erityisesti hankintalain tuntemus on eduksi

– tuntemus terveydenhoitoalaan liittyvistä asioista

– tietoturva- ja kyberturvallisuusosaaminen

Suunnittelupäällikön ammatillisen toiminnan perustana ovat soveltuva teknologia- ja tietojärjestelmäosaaminen, yhteistyö- ja kommunikaatiotaidot, riittävä tuntemus kansainvälisen, kansallisen ja alueellisen tason terveydenhuoltoon liittyvistä asioista. Työ edellyttää kykyä priorisoida asioita sekä kyvykkyyttä itsenäiseen työskentelyyn.

Tarjoamme

Sairaanhoitopiiri on työnantajana koulutus- ja tutkimusmyönteinen. Uusille työntekijöille lupaamme perehdytyksen ja kollegoiden tuen. Työntekijän työn ja muun elämän yhteensovittamista on aktiivisesti pyritty edistämään mm. etätyömahdollisuuden, liukuvan työajan ja työaikapankin käyttöönotolla.

Tehtävän peruspalkka määräytyy Kunta-alan virka- ja työehtosopimuksen mukaisesti.

Hyväksyttävä todistus terveydentilasta on esitettävä ennen toimen vastaanottamista. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa. Sairaanhoitopiiri on työpaikkana savuton.

Kiinnostuitko?

Hae tehtävää viimeistään 30.9. mennessä rekisteröimällä CV:si palkkatoiveineen sivujemme www.experis.fi tehtävän ”ICT-suunnittelupäällikkö, Seinäjoki” kautta. Lisätietoja tehtävästä antaa Experiksen Senior Consultant Mikko Keskinen, puh. 040 674 3150 tai mikko.keskinen@fi.experis.com.

Experis™ on johto- ja asiantuntijatason rekrytointi- ja projektiratkaisuihin erikoistunut kansainvälinen yritys. Luomme uusia ura- ja kasvumahdollisuuksia osaaville yksilöille ja autamme asiakkaitamme saavuttamaan omat tavoitteensa nopeammin. Olemme erikoistuneet IT- ja insinöörialan sekä taloushallinnon, myynnin, markkinoinnin, viestinnän ja henkilöstöhallinnon osaamisalueisiin. Vuosittain etsimme asiakkaidemme avainpaikoille tuhansia alansa parhaita täsmä- ja erityisosaajia, esimiehiä ja johtajia. Experis on osa ManpowerGroupia

Hae tätä työpaikkaa: tai kopioi linkki ja liitä selaimen osoiteriville: https://www.manpower.fi/fin/tyon-haku/tyo/510c4158-fea5-48dd-913a-d428c45307ee

Pinterest
Laura logo

Tietoja

Hakuaika: 16.9.2019 - 30.9.2019
Sijainti: Seinäjoki
Linkki: https://rekrytointi.com/avoimet-tyopaikat/experis/ict-suunnittelupaallikko-seinajoki/689558/

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Laura kotisivut

Tagit

Liiketoimintaprosessi

Tietohallinto

Toimialakokemus

IT

Laura:n muita rekryilmoituksia

Siirry yrityksen profiiliin Laura kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä