Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

ICT SPECIALIST / Operations Tampere

post_image

RekryilmoitusPatria on työpaikka, jossa autat turvaamaan yhteiskuntaa. Meillä tavalliset ihmiset ratkaisevat epätavallisia haasteita. Kun on kyse kriittisistä operaatioista maalla, merellä, ilmassa ja verkossa, osaamisella on merkitystä. Laatu syntyy ihmisistä – jokaisesta meistä. Patriassa sinä ratkaiset. 

Patria on kansainvälinen puolustus-, turvallisuus- ja ilmailualan luotettu asiakaskeskeisten elinkaaren tukipalvelujen ja teknologiaratkaisujen tuottaja, jolla on vahva kasvustrategia. 

Lisätietoja löydät osoitteesta patriagroup.com. 

Operations-yksikkö vastaa tuotannosta ja toimitusketjusta. Operations koostuu neljästä Operations-yksikkö vastaa tuotannosta ja toimitusketjusta. Operations koostuu neljästä tuotantolinjasta: Airframe and Structures / Engine, Components and Training / Land / Systems & Integration. 

 

Valitse työpaikka, jossa sinä ratkaiset! 

 

Haemme nyt Patrian mielenkiintoisia projekteja vilisevään Operations-yksikköön

ICT SPECIALISTIA

Tampereelle – osaksi huippuasiantuntijoista koostuvaa tiimiä.

 

Tässä ICT Specialistin tehtävässä kehitetään ja ylläpidetään teknisesti vaativia tietoturvallisia ympäristöjä Patrian Operations-yksikön eri tarpeisiin. That is where the magic happens! Roolissasi olet ihan likellä liiketoimintojemme projekteja tehden merkittävää työtä heidän sujuvan ja tietoturvallisen työskentelyn mahdollistajana. Tämä tehtävä ei siis osu konsernimme IT-tukeen, vaan spesifimpään ympäristöön – lähelle asiakashankkeita.

Työkenttä on mielenkiintoinen ja laaja-alainen toimintaympäristöstämme johtuen. Edistämme ylpeydellä kansallista ja kansainvälistä turvallisuutta. Siihen tarvitaan vastuullista asennetta ja huippuosaamista, joka takaa toimintavarmuuden kaikissa olosuhteissa. Töitä tehdään eri turvaluokan ympäristöissä tietoturva-asiat vahvasti huomioiden. ICT Specialistina pääset hyödyntämään osaamistasi monipuolisissa suunnittelu-, kehitys-, ja ylläpitotehtävissä ja kykyjesi mukaan myös asiakashankkeissa. Työaikasi jakaantuu niin päivän polttavien ongelmatilanteiden ratkomisen, kuin kehitysprojektienkin välille.

Tähän kyseiseen tehtävään liittyvät varmasti ainakin Windows-palvelimet ja -ympäristö, sekä tietoturva lokituksineen ja SIEM-järjestelmineen. Toimit osana huipputiimiä yhteistyössä teknisten asiantuntijoidemme kanssa. Jokaisella tiiminjäsenellämme on oma vastuu- ja vahvuusalue, mutta emme ole mustasukkaisia hiekkalaatikoistamme: tarjolla on siis varmasti monipuolinen ja mielenkiintoinen tontti!

Onnistut tässä roolissa, mikäli olet jo kerryttänyt työkokemusta vaativista ICT-ratkaisuiden kehittämisistä sekä ylläpidoista. Olet tehtävän kannalta relevantisti kouluttautunut ja sinulla on hyvät valmiudet suunnitella, toteuttaa ja hallita tietoturvallisia Windows ympäristöjä. Kaikki kertynyt ymmärrys käytännön verkkosuunnittelusta, virtualisoinneista, lokituksista ja verkkolaitteista auttavat tässä tehtävässä menestymisessä. Olet vähintäänkin super-kiinnostunut SIEM:stä, joka tulee varmasti sinulle entistä tutummaksi tässä ICT specialistin roolissa.

Miksi Patria?

  1. Turvaa yhteiskunnalle: edistämme ylpeydellä kansallista ja kansainvälistä turvallisuutta. Siihen tarvitaan vastuullista asennetta ja huippuosaamista, joka takaa toimintavarmuuden kaikissa olosuhteissa.   
  2. Sinä vaikutat: Patriassa sinä vaikutat työsi sisältöön, urasi kehittymiseen, asiakkaidesi ja koko yrityksen menestykseen. Meillä voit olla juuri niin hyvä kuin ikinä voit olla.   
  3. Keskity tärkeimpään: tee sitä, mitä rakastat ja näe kättesi jäljet. Olet meille ratkaisevan tärkeä. Haluamme että voit hyvin ja elät töiden ohella täyttä elämää.  
  4. Mahtava porukka: meillä teet työtä uudistuvassa ja energisessä työyhteisössä, jossa on hymy herkässä. Uskomme, että parhaat tulokset syntyvät hyvässä ilmapiirissä.  

 

Haluaisitko olla osa tarinaamme? 

Jos mielenkiintosi heräsi ja tunnistat itsesi yllä olevasta kuvauksesta, juttelisimme mielellämme kanssasi lisää sinusta, Patriasta työnantajana sekä työn teknisemmistä yksityiskohdista. 

Lisätietoja paikasta antaa rekrykumppanimme Enni (p. 040 630 8125) pe 9.9. klo 9 – 11, ke 14.9. klo 14 – 15 tai ma 19.9. klo 13 – 14. Kerro itsestäsi meille jättämällä hakemuksesi palkkatoiveineen oheisen linkin kautta, haku on auki 27.9.2022 saakka. 

 

Käsittelemme tietojasi luottamuksellisesti. Paikkaan valitulle henkilölle tehdään turvallisuusselvitys ja huumausainetesti.

Pinterest
Laura logo

Tietoja

Hakuaika: 6.9.2022 - 27.9.2022
Sijainti: Tampere
Linkki: https://rekrytointi.com/avoimet-tyopaikat/patria/ict-specialist-operations-tampere/1778924/

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Laura kotisivut

Tagit

Liiketoimintaprosessi

Tuotekehitys ja suunnittelu

Erikoisosaaminen

Tietoturva

Toimialakokemus

IT

Laura:n muita rekryilmoituksia

Siirry yrityksen profiiliin Laura kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä