Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

ICT-PROJEKTIPÄÄLLIKKÖ, Keusoten tietohallinto

post_image
Rekryilmoitus

Oletko meidän uusi ICT-projektipäällikkö datan laadun kehittämisessä?

Haemme joukkoomme innostavaa, ratkaisukeskeistä, sote -datasta kiinnostunutta ja laajasti IT:tä ymmärtävää rautaista projektipäällikköä.

Keski-Uudenmaan sotessa työskentelee reilu 3600 ammattilaista ja tulevaisuuden hyvinvointialueella työskentelee lähes 4 000 sosiaali- ja terveydenhuollon ammattilaista, joista noin 50 on tietohallintoon erikoistunutta henkilöä.

Tehtävässä vastaat kuntayhtymän datan laadun parantamisen projektista sekä luot kuntayhtymälle tiedonhallintamallin kirjaamiskäytäntöihin ja datan laadun jatkuvaan parantamiseen. Teet yhteistyötä moniammatillisesti kuntayhtymän eri ammattiryhmien kanssa ja raportoit etenemisestä tietohallintopäällikölle. Kykenet toimimaan tulkkina toimittajien ja ammattilaisten välillä. Tehtävässä onnistuminen edellyttää projektijohtamisen vankkaa kokemusta, loistavia vuorovaikutustaitoja ja muutosjohtamisen vaativaa paineensietokykyä. 

Työskentelet yhteistyössä tiedolla johtamisen tiimin kanssa sekä osana projektitoimistoa. Työskentely tapahtuu ilman hallinnollisia rajoja moniammatillisessa ympäristössä sekä yhteistyössä useiden riippuvuusprojektien kanssa. 

Edellytämme sinulta riittävää kokemusta tehtäväkentästä sekä suomen kielen hyvää ja englannin kielen tyydyttävää suullista ja kirjallista taitoa. 

Edellytämme myös:

  • Innostunutta ja aktiivista kehittämisotetta
  • Ymmärrystä datan elinkaaresta
  • Ymmärrystä datan laadun merkityksestä organisaatiolle
  • Moniammatillisia toimintavalmiuksia
  • Vähintäänkin taktisen tason ajattelua
  • Kykyä hahmottaa syy-seuraus-suhteet

Menestyäksesi kanssamme sinulla tulisi olla vahvaa projektiosaamista, laaja-alaista käsitystä datasta ja sen laadusta, vahvaa kehittävää työotetta sekä palveluasennetta ja halua kehittää itseäsi. Toivomme Sinulta myös sujuvia yhteistyö-, vuorovaikutus- ja viestintätaitoja sekä kykyä nopeatempoiseen työhön.

Me puolestaan tarjoamme Sinulle vastuullista työtä, jota ohjaavat suunnitelmallisuus ja selkeät tavoitteet, moniammatillisen työympäristön sekä ketterän ja päätöksentekoon pystyvän työyhteisön. Kuntayhtymä mahdollistaa joustavan, paikasta riippumattoman työn, laajan työterveyshuollon sekä näköalapaikan sote-maailmassa.

Tietoja palvelussuhteesta:

  • määräaikainen työsuhde alkaen 31.12.2024 asti. Aloitus sopimuksen mukaan
  • Tehtäväkohtainen palkka on 3722 €/kk. Lisäksi maksamme työkokemukseen perustuvaa lisää.
  • Tutustu lisää Keusoteen sekä rekrytointiin ja näe tehtävään vaadittavat luvat: Avaa tästä rekrytointisivu

Lisätiedot antaa vs. tietohallintopäällikkö Henna Puputti, p. 050 497 8931, henna.puputti@keusote.fi.

Hakuaika päättyy 8.12.2022 klo 14.00.

Pinterest
Rekrytointi.com logo

Tietoja

Hakuaika: 24.11.2022 - 8.12.2022
Sijainti: Järvenpää
Linkki: https://rekrytointi.com/avoimet-tyopaikat/keski-uudenmaan-sote-kuntayhtyma/ict-projektipaallikko-keusoten-tietohallinto/1850273/

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Rekrytointi.com kotisivut

Tagit

Liiketoimintaprosessi

Projektinhallinta
Tietohallinto

Toimialakokemus

IT

Rekrytointi.com:n muita rekryilmoituksia

Siirry yrityksen profiiliin Rekrytointi.com kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä