Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

ICT-palvelupäällikkö

post_image

RekryilmoitusVeikkaus tuottaa peleillä iloa. Tarjoamme elämyksiä ja huippupelejä, mutta emme hinnalla millä hyvänsä. Huolehdimme, että pelaaminen säilyy ilon puolella ja suomalaiset pelaavat maltilla ja peli-ilosta nauttien. Haluamme olla vastuullisen pelaajakokemuksen suunnannäyttäjiä. 

 

Lähes kaikki aikuiset suomalaiset ovat kokeilleet pelejämme ja meillä on kaksi miljoonaa Etuasiakasta. Olemme monella tavalla mukana suomalaisessa elämässä. Meitä veikkauslaisia on noin 1 600 ja työskentelemme lähes sadassa pisteessä eri puolilla maata. Pelejämme myydään tuhansissa paikoissa, ja niitä voi pelata turvallisesti myös veikkaus.fissä ja Veikkaus-sovelluksessa.

ERP-tiimin palvelupäällikön jäädessä eläkkeellä tarvitsemme hänen paikalleen uuden henkilön. Oletko kenties Sinä etsimämme osaava ja kehitysorientoitunut ICT-palvelupäällikkö, jolla on vahva ERP-osaaminen ja halua tulla osaksi asiantuntevaa huipputiimiä?

Business Applications & Systems yksikkö vastaa Veikkauksen sisäisistä ICT-palveluista, ml. perustietotekniikkapalveluista, toiminnanohjausjärjestelmäratkaisuista sekä muista sisäistä liiketoimintajärjestelmistä. Yksikön vastuulla on noin 200 tietojärjestelmää ja sovellusta, joita tuemme, ylläpidämme ja kehitämme n. 20 rautaisen asiantuntijan joukolla. Yksikössämme on avoin yhdessä tekemisen kulttuuri ja aikaansaava, innostava ilmapiiri.

Haemme nyt Business Applications & Systems yksikön ERP-Systems tiimiin 

ICT-palvelupäällikköä

Tiimin vastuulle kuuluvat nykyisen SAP-pohjaisen ERP-kokonaisuuden lisäksi mm. HR:n, myynnin ja logistiikan järjestelmäratkaisut. 

Tehtävässä vastaat Veikkauksen ERP-palvelukokonaisuuden johtamisesta, tiimin toiminnan suunnittelusta ja töiden ohjaamisesta. Esimiestehtävät ovat yksikössä keskitetty yksikön päällikölle, joten tehtävässä pääset keskittymään vastuualueen palveluiden tulokselliseen toimintaan ja toimintamallien kehittämiseen yhdessä tiimin asiantuntijoiden kanssa. 

Tehtävässä vastaat myös palvelualueen ulkoisten kumppanien kanssa tehtävästä operatiivisesta yhteistyöstä ja ohjaat omien asiantuntijoiden töiden lisäksi toimittajien töitä.

Veikkaus on parhaillaan uudistamassa ERP-ratkaisuaan ja ko. vastuualueen ICT-palvelupäällikkönä sinulla tulee olemaan merkittävä rooli seuraavien vuosien aikana tapahtuvassa siirtymässä SaaS-pohjaiseen ERP-ratkaisuun. 

Toivomme sinulta 

 • Kokemusta asiantuntijoiden johtamisesta ja toimintamallien kehittämisestä
 • Kokemusta ulkoisten ICT-kumppanien johtamisesta ja toimittajahallinnasta
 • Laajaa kokemusta ja osaamista toiminnanohjausjärjestelmistä
 • Erinomaisia johtamis- ja vuorovaikutustaitoja
 • Ratkaisu- ja palveluhenkistä asennetta ja paineensietokykyä
 • Kykyä hallita useampia työkokonaisuuksia samanaikaisesti, tarkasti ja laadukkaasti
 • Aikaisempia näyttöjä ICT – toimintojen kehittämisestä.
 • Soveltuvaa korkeakoulututkintoa/teknistä koulutusta 

Katsomme eduksesi

 • aikaisemman kokemuksen SaaS-pohjaisista ERP-järjestelmistä ja erityisesti niiden käyttöönottoprojekteista
 • julkisen hankinnan osaamisen
 • arkkitehtuuriosaamisen
 • liiketoimintaprosessien osaamisen sekä rahapelialan tuntemuksen
 • O365 ja JIRA järjestelmäosaamisen 

Tarjoamme Sinulle mielenkiintoisia ja monipuolisia haasteita sisäisten ICT-palveluiden ja ERP-ratkaisujen parissa. Tehtävässä pääset myös osallistumaan aitiopaikalta Veikkauksen toiminnanohjausjärjestelmäkokonaisuuden uudistamiseen ja tulevaan käyttöönottoprojektiin. Lisäksi Veikkaus tarjoaa kilpailukykyiset ja monipuoliset työsuhde-edut sekä viihtyisän ja nykyaikaisen työympäristön.

Päätyöskentelypaikkasi sijaitsee Veikkauksen pääkonttorissa Helsingin Pohjois-Haagassa. Mahdollistamme myös joustavan etätyöskentelyn.

Tehtävään valittavalta henkilöltä tarkistetaan luottotiedot sekä teetetään huumausainetesti ja perusmuotoinen, turvallisuusselvityslain (726/2014) mukainen turvallisuusselvitys.

Lisätietoa tehtävästä antaa Axel Ek, Head of Business Applications & Systems, puh. 044 36 77 347, Ma 9.8. klo 14 – 15 ja Ke 1.8. klo 15.30 – 16.30.

Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen ja cv:n kera viimeistään 15.8.2021

Veikkaus Oy

Veikkaus tuottaa peleillä iloa. Tarjoamme elämyksiä ja huippupelejä, mutta emme hinnalla millä hyvänsä.

Huolehdimme, että pelaaminen säilyy ilon puolella, ja suomalaiset pelaavat maltilla ja peli-ilosta nauttien.

Haluamme olla vastuullisen pelaajakokemuksen suunnannäyttäjiä.

Lähes kaikki aikuiset suomalaiset ovat kokeilleet pelejämme, ja meillä on kaksi miljoonaa Etuasiakasta.

Olemme monella tavalla mukana suomalaisessa elämässä. Meitä veikkauslaisia on noin 1 600 ja työskentelemme lähes sadassa pisteessä eri puolilla maata. Pelejämme myydään tuhansissa paikoissa, ja niitä voi pelata turvallisesti myös veikkaus.fissä ja Veikkaus-sovelluksessa.

Pinterest
Rekrytointi.com logo

Tietoja

Hakuaika: 26.7.2021 - 15.8.2021
Sijainti: Helsinki
Linkki: https://rekrytointi.com/avoimet-tyopaikat/veikkaus-oy/ict-palvelupaallikko/1246144/

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Rekrytointi.com kotisivut

Tagit

Liiketoimintaprosessi

Toiminnanohjaus ERP

Toimialakokemus

IT

Rekrytointi.com:n muita rekryilmoituksia

Siirry yrityksen profiiliin Rekrytointi.com kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä