Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

ICT-Päällikkö

post_image

RekryilmoitusContineo Oy on vakavarainen suomalainen konserniyhtiö, joka tarjoaa koko valtakunnan kattavasti monipuolisia siivous-, kiinteistö- ja teollisuuspalveluja sekä asiakaslähtöisiä henkilöstöpalveluja. Konserni tarjoaa myös korkeatasoista urheiluviihdettä sekä erilaisia ravintola- ja tapahtumapalveluita. Contineo-konserniin kuuluvat RTK-Palvelu Oy, RTK-Henkilöstöpalvelu Oy, Rauman Lukko Oy sekä Helmiranta. Konsernin liikevaihto vuonna 2022 oli 140 miljoonaa euroa ja henkilöstömäärä n. 3200 henkilöä. Liity energiseen joukkoomme ja hae meille töihin jo tänään! https://www.contineo.fi/

 

Haemme nyt Contineo Oy:n kehittyvään työyhteisöön ICT-Päällikköä.

ICT-Päällikön roolissa pääset heti paalupaikalle toteuttamaan yhtiön juuri uudistettua strategiaa. Tässä tehtävässä tärkeä osa työtäsi tulee olemaan data-arkkitehdin työtehtävät. Vastaat osaltasi tiedolla johtamisen ja raportoinnin kehittämisestä koko organisaation tasolla. Lisäksi olet esihenkilönä nelihenkiselle ICT-tiimille ja tulet vastaamaan sekä HW että SW toimittajayhteistyöstä.

Etsimämme tekijä on kasvunhaluinen ja aiempaa kokemusta kerryttänyt monipuolinen osaaja, jolla on ymmärrystä palveluliiketoiminnan prosesseista ja ennen kaikkea intoa prosessien kehittämiseen liiketoimintaa paremmin tukevaksi. Tulet olemaan oman tiimisi lisäksi tekemisissä erilaisten ihmisten kanssa koko Suomen alueella, joten on tärkeää, että ihmissuhdetaitosi ovat hyvät ja ymmärrät erilaisten roolien merkityksen kokonaiskuvan kannalta.

Tulet raportoimaan kehitys- ja teknologiajohtajalle ja työskentelemään siten, että osaamiseesi ja näkemykseesi luotetaan. Tarjolla on siis organisaation avainrooli, jossa saat vastuuta ja vapautta toteuttaa työtäsi oikeasti omalla tavallasi.

 

Odotamme sinulta:

 • Kokemusta data-arkkitehtityön johtamisesta ja siihen osallistumisesta
 • Tietoa järjestelmäintegraatioiden sekä liiketoimintaprosessien suunnittelusta
 • Taitoa johtaa ihmislähtöisesti sekä hyviä kommunikaatiotaitoja
 • Yli 3 vuotta esimieskokemusta asiantuntijaorganisaatiossa
 • Teknistä kyvykkyyttä ja ymmärrystä suurista kokonaisuuksista
 • Matkustusvalmiutta Suomen sisällä eri yksiköidemme välillä, pääosin Länsi- ja Etelä-Suomessa

 

Tarjoamme sinulle:

 • Kilpailukykyisen palkkauksen + tulospalkkion erikseen sovittavan mallin mukaan
 • Mahdollisuuden työskennellä etänä
 • Lounas- ja liikuntaedut sekä konsernin vaihtuvat edut
 • Vakituisen työpaikan perinteikkäässä, vakavaraisessa yhtiössä
 • Vastuullisen ja merkityksellisen avainroolin

 

Kiinnostuitko? Hae paikkaa jo tänään! Hakuaika päättyy 11.04.2023. Luottamuksellisia lisätietoja tehtävästä antaa Timo Riissanen numerosta: 045 231 2399. Tiedustelut arkisin klo. 12.00-15.00.

RTK-Palvelu Oy

RTK-Palvelu on monien mahdollisuuksien siivous- ja kiinteistöhuollon yritys reippaassa viidenkympin iässä. Olemme ylpeitä yli 3 000 työkaveristamme, joiden ansiosta palvelumme on juuri niin priimaa kuin pitääkin. Vaikka kotimurteemme onkin Rauman giäl, puhumme jo lähes 50 eri kieltä ja olemme kuin kotonamme yli 30 paikkakunnalla ympäri Suomea. Toivotamme sinut tervetulleeksi kannustavaan ja lämminhenkiseen työyhteisöön!

RTK-Palvelu - Työpaikkoja elämäntilanteesi mukaan.

Pinterest
Laura logo

Tietoja

Hakuaika: 17.3.2023 - 11.4.2023
Sijainti: Hämeenlinna, Lahti, Oulu, Pori, Rauma, Tampere, Turku, Vaasa, Vantaa
Linkki: https://rekrytointi.com/avoimet-tyopaikat/rtk-palvelu-oy/ict-paallikko/2055942/

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Laura kotisivut

Tagit

Liiketoimintaprosessi

Tietohallinto

Toimialakokemus

IT

Laura:n muita rekryilmoituksia

Siirry yrityksen profiiliin Laura kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä