Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

ICT kategoriapäällikkö

post_image

RekryilmoitusMeillä on intohimo olla pelialan kehittäjä, joka tarjoaa asiakkailleen maailman parhaan pelikokemuksen. Haluaisitko olla mukana rakentamassa pelitaloa, joka on rohkeassa etukenossa alan kärkijoukoissa?

 

Veikkauksessa työskentelee monipuolisia peli- ja digialan ammattilaista: palveluarkkitehteja, ohjelmistokehittäjiä, digitaalisen markkinoinnin osaajia, data scientisteja, laatuasiantuntijoita…. Veikkauksen oman pelistudion väki luo ja kehittää uusia pelejä ja pelaamisen innovaatioita. Näihin voit tutustua esimerkiksi Suomen suurimmassa kuluttajaverkkokaupassa veikkaus.fi:ssä.

Matkassamme pääset kasvamaan ammattilaisena. Tarjoamme innostavia uramahdollisuuksia ja etuja henkilöstölle. Haluamme aidosti olla vastuullinen työnantaja, joka tarjoaa kilpailukykyiset työsuhde-edut, ja pitää huolta työn ja vapaa-ajan tasapainosta. Lisäksi meitä motivoi joka päivä se, että peliemme tuotoilla tehdään paljon hyvää, miljardin euron edestä mahdollisuuksia parempaan elämään.  

ICT kategoriapäällikkö

Haemme joukkoomme vakituiseen, kokoaikaiseen työsuhteeseen ICT- ja digitalisaatiohankintojen kategoriapäällikköä, jolla on paitsi intohimoa julkisten hankintojen kehittämiseen myös kykyä ja osaamista ICT-hankintojen tekemisestä. 

Hankintapalvelut-tiimi toimii pääkonttorissa Helsingin Pohjois-Haagassa ja kuuluu osana Veikkauksen Talous, suunnittelu ja palvelut -toimintoa. Tiimi tarjoaa keskitetysti hankintoihin liittyviä asiantuntijapalveluja Veikkauksen eri toiminnoille. Veikkauksen hankinnat sisältävät laajasti erilaisia palvelu- ja tavarahankintoja, joista ICT-hankintojen osuus on merkittävä. Tavoitteenamme on mahdollistaa liiketoiminnan hankinnan tarpeet noudattaen lakia julkisista hankinnoista.

Tehtävässäsi vastaat hankintaprosessien läpiviemisestä kokonaisuudessaan yhteistyössä Veikkauksen asiantuntijoiden kanssa; sisältäen hankintatarpeiden kartoittamisen, asiakirjojen valmistelun sekä tuotteiden ja palveluiden kilpailuttamisen. Tehtäviisi kuuluvat myös hankintasopimuksiin liittyvä Veikkauksen henkilökunnan neuvonta sopimusteossa ja tuki sopimuskaudella. Osallistut myös aktiivisesti hankintojen kehittämistyöhön ja kategoriahallinnan tehtäviin. Olet osaltasi varmistamassa, että noudatamme yhtiön hankintatoiminnassa lakeja ja ohjeistuksia huolehtien mm. yhtiön hankintaosaamisen lisäämisestä sisäisin koulutuksin.

Työssäsi kohtaat laajasti sidoshenkilöitä koko yhtiöstä, saat olla mukana kiinnostavissa tulevaisuuden hankkeissa ja pääset osaltasi tekemään merkityksellistä työtä ainutlaatuisessa yhtiössä.

Odotamme aktiivista, oma-aloitteista ja ratkaisukeskeistä työskentelyotetta. Olet tiimipelaaja, pidät useat yhtäaikaisetkin langat käsissäsi ja lähestyt asioita sisäisen asiakkaan näkökulmasta. Viestit sujuvasti niin kirjallisesti kuin suullisesti suomeksi ja englanniksi. Tietosuoja- ja turvaosaaminen katsotaan eduksesi.

Tehtävässäsi tarvitset ICT- ja digitalisaatioteknologian ja toimittajakentän tuntemusta sekä kokemusta hankintojen parissa työskentelystä. Hankintalainsäädännön ja kilpailutusjärjestelmä Cloudian käytännön tuntemus katsotaan eduksi. Kategoriapäällikön tehtävään edellytämme soveltuvaa AMK- tai korkeakoulututkintoa. 

Tarjoamme Sinulle monimuotoisia ja mielenkiintoisia tehtäviä ainutlaatuisessa yhtiössä. Pääset kehittämään peliyhtiön hankintapalveluja yhteistyössä yksikön muiden asiantuntijoiden kanssa. Veikkaus tarjoaa iloiset työkaverit, hyvät välineet työtehtävän suorittamiseen, viihtyisän työympäristön ja kilpailukykyiset työsuhde-edut.

Kiinnostuitko? Saatat olla juuri hakemamme uusi veikkauslainen, joka tekee tärkeää työtä tuhansien avunsaajien eli kaikkien meidän suomalaisten hyväksi!

Lisätietoja tehtävästä antaa hankinta- ja toimitilajohtaja Anna Segercrantz (anna.segercrantz@veikkaus.fi), puh. 040 7505 302, 2.10. klo 10-11 ja 8.10. klo 13-14.

Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen ja cv:n kera viimeistään 10.10.2019. 

Tehtävään valitusta henkilöstä tullaan tekemään perusmuotoinen turvallisuusselvitys.

Pinterest
Laura logo

Tietoja

Hakuaika: 26.9.2019 - 10.10.2019
Sijainti: Helsinki
Linkki: https://rekrytointi.com/avoimet-tyopaikat/veikkaus-oy/ict-kategoriapaallikko/698784/

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Laura kotisivut

Tagit

Liiketoimintaprosessi

Hankinta

Laura:n muita rekryilmoituksia

Siirry yrityksen profiiliin Laura kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä