Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

HW Embedded Electronic Designer

post_image

RekryilmoitusPatria on työpaikka, jossa rakennat yhteistä turvallisuutta. Meillä tavalliset ihmiset ratkaisevat epätavallisia haasteita. Kun on kyse kriittisistä operaatioista maalla, merellä, ilmassa ja verkossa, osaamisella on merkitystä. Laatu syntyy ihmisistä – jokaisesta meistä. Patriassa sinä ratkaiset.

Patria on kansainvälinen puolustus-, turvallisuus- ja ilmailualan luotettu asiakaskeskeisten elinkaaren tukipalvelujen ja teknologiaratkaisujen tuottaja, jolla on vahva kasvustrategia. Lisätietoja löydät osoitteesta www.patriagroup.com

Etsimme nyt Järjestelmäsuunnittelijaa Tampereelle ilmailuun liittyviin asiakasprojekteihin.

Haemme ammattitaitoista ja motivoitunutta järjestelmäsuunnittelijaa kehittämään ja tuottamaan asiakkaan tarpeisiin toteutettavia järjestelmiä ilmailualan projekteissa. Tässä tehtävässä keskitytään erityisesti laitteistopuolen järjestelmäsuunnitteluun ja ylläpitoon, yhteistyössä ohjelmistosuunnittelun ja tuoteomistajan kanssa. Sinun vastuullasi on järjestelmän vaatimustenhallinta, teknisten reunaehtojen ja moduulien suunnittelu sekä toiminnallisuuksien suunnittelu ja kokonaisjärjestelmän todentaminen.

Mitä odotamme sinulta:

 • Laaja kokemus elektroniikkasuunnittelun eri vaiheista, mukaan lukien vaatimusten määrittely ja todentaminen
 • Kokemus seuraavilta osa-alueilta katsotaan eduksi:
 • Järjestelmäsuunnittelu
 • Elinkaarisuunnittelu
 • Tuotantotekniikat / Elektroniikan sopimusvalmistaminen
 • Sulautetut järjestelmät (erityisesti laitteistopuoli)
 • Ympäristö- ja yhteensopivuusvaatimusten täyttäminen ja todentaminen (lämpö, tärinä, EMI/EMC jne.)
 • Väylätekniikoiden tuntemus (RS-232, RS-485, RS-422, Ethernet, I2C, SPI)
 • Sensoritekniikoiden tuntemus
 • Ohjelmistotekniikan perusteet

Sinulla ei kuitenkaan tarvitse olla osaamista kaikista edellämainituista osa-alueista, vaan etsimme tiimiimme toisiaan täydentäviä osaajia.

Ymmärrys seuraavista osa-alueista on myös hyödyksi:

 • Avioniikkajärjestelmät
 • Elektromekaniikka
 • DO-160
 • EMI/EMC
 • Akkuteknologiat
 • Verkostot ja liitinteknologiat
 • Mekaniikkasuunnittelu

Lisäksi odotamme sinulta hyvää englannin kielen taitoa, erinomaisia yhteistyökykyjä, kykyä työskennellä itsenäisesti sekä oma-aloitteisuutta.

Miksi valita Patria?

Tarjoamme mielenkiintoisen ja haastavan työtehtävän ilmailualan asiakasprojekteissa, joissa pääset kehittämään ja toteuttamaan järjestelmiä asiakkaiden tarpeisiin. Työympäristömme on kannustava ja tiimimme koostuu osaavista ammattilaisista. Pääset työskentelemään mielenkiintoisten ja merkityksellisten projektien parissa sekä kehittämään laaja-alaista osaamistasi ja oppimaan uutta teknologiasta. Tarjoamme kilpailukykyisen palkan ja hyvät työsuhde-edut, kuten lounasetu, virike-etu, vuosibonusmalli, työsuhdepyöräetu, ilmainen kuntosali ja liikuntasali.

Kiinnostuitko?

Ota ensimmäinen askel kohti urasi seuraavaa vaihetta ja liity Patrian joukkoon! Haku on avoinna 31.10.2023 asti, mutta käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana. Lisätietoja saat rekrytoijaltamme Sari Rantaselta puhelimitse 050 4071231 tai sähköpostitse ext-sari.rantanen@patriagroup.com.

Käsittelemme tietojasi luottamuksellisesti. Paikkaan valitulle henkilölle tehdään turvallisuusselvitys ja huumausainetesti.

Miksi Patria?

1. Turvaa yhteiskunnalle: edistämme ylpeydellä kansallista ja kansainvälistä turvallisuutta. Siihen tarvitaan vastuullista asennetta ja huippuosaamista, joka takaa toimintavarmuuden kaikissa olosuhteissa.

2. Sinä vaikutat: Patriassa sinä vaikutat työsi sisältöön, urasi kehittymiseen, asiakkaidesi ja koko yrityksen menestykseen. Meillä voit olla juuri niin hyvä kuin ikinä voit olla.

3. Keskity tärkeimpään: tee sitä, mitä rakastat ja näe kättesi jäljet. Olet meille ratkaisevan tärkeä. Haluamme että voit hyvin ja elät töiden ohella täyttä elämää.

4. Mahtava porukka: meillä teet työtä uudistuvassa ja energisessä työyhteisössä, jossa on hymy herkässä. Uskomme, että parhaat tulokset syntyvät hyvässä ilmapiirissä 

Pinterest
Laura logo

Tietoja

Hakuaika: 9.10.2023 - 31.10.2023
Sijainti: Tampere
Linkki: https://rekrytointi.com/avoimet-tyopaikat/patria/hw-embedded-electronic-designer/2475753/

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Laura kotisivut

Tagit

Liiketoimintaprosessi

Tuotekehitys ja suunnittelu

Erikoisosaaminen

Ohjelmistokehitys

Toimialakokemus

IT

Laura:n muita rekryilmoituksia

Siirry yrityksen profiiliin Laura kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä