Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Head of GIS

post_image

RekryilmoitusToivotamme sinut tervetulleeksi osaajiemme joukkoon johtamaan Rambollin paikkatietotoimintoja. Toivomme sinun tuovan mukanasi kokemusta, näkemystä sekä kykyä johtaa paikkatietotoimintojen kokonaisvaltaista kehitystä koko organisaatiomme tasolla. Tämä tehtävä on sinulle ainukertainen mahdollisuus luoda jotain täysin uutta paikkatiedon saralla sekä jättää samalla kestävä jälki yhteiskuntaamme.

Inviting bright minds

Haluatko laajentaa osaamistasi ja kehittyä asiantuntijana avoimessa, innostavassa ja yhdessä tekemisen työyhteisössä? Teemme työtämme, jotta ympäristö ja ihmiset kukoistavat. Inspiroivat hankkeemme ja innovatiiviset ratkaisumme vievät alaamme eteenpäin. Rambollaisena toimit kansainvälisessä yrityksessä, joka on laajentunut menestyksekkäästi sen perustamisesta 1945 alkaen. Yhdessä viemme kehitystä eteenpäin ja vaikutamme yhteiskunnan, yritysten ja ihmisten arkeen sekä Suomessa että eri puolilla maailmaa.

Osaksi Rambollin digistrategiaa

Rambollin digitaalisilla ratkaisuilla luodaan etumatkaa. Kun yhdistämme 75 vuoden kokemuksen ja 16 500 asiantuntijaa sekä uudet digitaaliset ratkaisut, saavutamme jotain erityistä. Kutsumme sitä digitaaliseksi etumatkaksi. Lisää nopeutta, yhteistyötä, tietoon perustuvia päätöksiä sekä kestäviä vaikutuksia. Paikkatieto ja sen hyödyntäminen ovat digitaalisen strategiamme ytimessä. Työskentele kanssamme – ja luo digitaalista etumatkaa.

Paikkatieto läpileikkaa kaikki Rambollin toimialat ja tehtäväsi on johtaa toimialojen vastuuhenkilöistä koostuvaa GIS-virtuaalitiimiä. Vastaat työssäsi Rambollin paikkatietostrategian toteuttamisesta ja jalkauttamisesta eri liiketoiminta-alueille, seuraat aktiivisesti markkinaa ja alan kehitystä sekä olet keskeisessä roolissa digitalisaatiota hyödyntäen rakentamassa tulevaisuuden kestävää yhteiskuntaa, jossa paikkatiedolla on merkittävä rooli. 

Keskeiset työtehtäväsi ja vastuusi ovat:

 • Vastata Rambollin paikkatietostrategian toteutumisesta
 • Johtaa paikkatietoasiantuntijoiden valtakunnallista virtuaalitimiä
 • Edistää ja syventää sisäistä yhteistyötä ja tiedonkulkua eri liiketoimintojen sekä olemassaolevan paikkatieto-osaamisen välillä
 • Vastata uusien paikkatietopohjaisten liiketoimintamahdollisuuksien tunnistamisesta ja kehittämisestä kohti käytännön toteutusta
 • Seurata paikkatietomarkkinaa ja paikkatietoteknologioiden kehittymistä sekä sovellusmahdollisuuksia osana kestävää yhteiskuntaa
 • Koordinoida myyntiä ja markkinointia paikkatiedon osalta
 • Toimia projektipäällikkönä tai asiantuntijana vaativissa paikkatietoprojekteissa
 • Toimia Ramboll Finlandin edustajana Rambollin kansainvälisissä paikkatietotyöryhmissä ja kehittää yhteistyötä kansainvälisissä verkostoissa
 •  

Etene kohti tavoitteitasi

Rambollissa tuemme henkilökohtaista ja ammatillista kehittymistäsi, jotta pääset kasvamaan osana yrityksemme menestymistä. Paikkatiedon mahdollisuuksia kohti kurottaminen on meille erittäin tärkeä tavoite – avuksesi saat organisaatiomme vankkumattoman tuen sekä selkeät suuntaviivat tuleville vuosille. Arvostamme ja odotamme sinulta:

 • Vankkaa, useamman vuoden osaamistaustaa paikkatietopalveluista
 • Soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa
 • Kykyä johtaa ja ottaa omistajuutta monimutkaisista hankkeista sekä vaativista muutostilanteista 
 • Vahvoja yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja sekä asiakaslähtöistä toimintatapaa
 • Itsenäistä, oma-aloitteista ja käytännönläheistä työotetta
 • Laajaa näkemystä paikkatietomarkkinasta ja sen kehittymisestä tulevaisuudessa
 • Näkemystä paikkatiedon tulevaisuuden hyödyntämiskohteista rakennetun ympäristön suunnittelussa ja kehittämisessä (automaatio, analyysit, uudet tiedontuotantomenetelmät, tiedonhallinta, big data ja sovellukset, paikkatieto + 3D, BIM ja visualisointi)
 • Kykyä paitsi olemassaolevien, myös uusien paikkatietopalveluiden konseptointiin ja kehittämiseen
 • Erinomaista englannin kielen taitoa

Lisäksi odotamme sinulta seuraavia teknisiä taitoja:

 • Syvällistä ymmärrystä sekä ESRI:n työkaluista ja sovelluksista sekä näiden hyödyntämispotentiaalista (työpöytäohjelmistot, valmissovellukset, palvelimet, Portal, Online)
 • Ymmärrystä avoimen lähdekoodin ohjelmista sekä ratkaisuista, esim. QGIS ja Geoserver
 • Ymmärrys muista paikkatietoteknologioista ja niiden tulevaisuuden hyödyntämispotentiaalista luetaan eduksi (mm. koneoppiminen, sovelluskehitys)

Ramboll Suomessa

Ramboll on johtava kansainvälinen suunnittelu- ja konsultointialan yritys. Säätiöomisteinen yhtiömme toimii Suomessa maanlaajuisesti 2500 asiantuntijan voimin. Palvelujamme ovat innovatiiviset ratkaisut kaupunkien, infrastruktuurin, liikenteen, ympäristön ja rakennusten suunnittelussa, rakennuttamisessa, rakentamisessa ja ylläpidossa. Kutsumme sinut tekemään kestävää tulevaisuutta kanssamme avoimessa, innostavassa ja yhdessä tekemisen työyhteisössä.

HRS Advisors Oy

Me HRS Advisorit voimme syystä kutsua itseämme henkilöstöalan ammattilaisiksi ja asiakkaillemme siten luotettaviksi yhteistyökumppaneiksi. Meissä yhdistyy vahva liiketoiminnan osaaminen ihmisen työkäyttäytymisen syvälliseen ymmärrykseen. Meillä on vuosien kokemus liiketoimintayksiköiden vetovastuusta, esimiestoiminnasta ja menestyksellisestä yrittäjyydestä. Olemme toimineet rekrytoinnin, johtamisen ja henkilöstön kehittämisen sekä uraohjauksen saralla laajasti eri toimialoilla ja erilaisissa niin kansainvälisissä kuin kotimaisissa organisaatioissa. Yrityksemme toimii Helsingissä, Tampereella ja Turussa.

www.hrsadvisors.fi

Pinterest
Laura logo

Tietoja

Hakuaika: 9.2.2021 - 28.2.2021
Sijainti: Espoo
Linkki: https://rekrytointi.com/avoimet-tyopaikat/hrs-advisors-oy/head-of-gis/975714/

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Laura kotisivut

Tagit

Erikoisosaaminen

Paikkatieto GIS

Toimialakokemus

IT

Laura:n muita rekryilmoituksia

Siirry yrityksen profiiliin Laura kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä