Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Harjoittelija nimike- ja laitehallintaan/ Operations, Tampere

post_image

Rekryilmoitus

Patria on työpaikka, jossa rakennat yhteistä turvallisuutta. Meillä tavalliset ihmiset ratkaisevat epätavallisia haasteita. Kun on kyse kriittisistä operaatioista maalla, merellä, ilmassa ja verkossa, osaamisella on merkitystä. Laatu syntyy ihmisistä – jokaisesta meistä. Patriassa sinä ratkaiset.

Patria on kansainvälinen puolustus-, turvallisuus- ja ilmailualan luotettu asiakaskeskeisten elinkaaren tukipalvelujen ja teknologiaratkaisujen tuottaja, jolla on vahva kasvustrategia. Lisätietoja löydät osoitteesta www.patriagroup.com

Operations-yksikkömme vastaa tuotannosta ja toimitusketjusta. Operations koostuu neljästä linjasta: Airframe and Structures / Engine, Components and Training / Land / Systems & Integration. 

Etsimme Tampereelle harjoittelijaa 

NIMIKEKIRJASTON JA VALVONTAREKISTERIN YLLÄPITOTEHTÄVIIN

kehittämään ja ylläpitämään Patrian Systems & Integrations-yksikön nimike- ja laitehallintaa.

Työtehtävät sisältävät:

  • Nimike- ja laitehallinnan kehittämiseen liittyvien suunnitelmien ja ohjeistuksen laatimista,
  • nimikkeistön päivittämistä PDM-järjestelmässä tarvittavilta osin asiantuntijoiden avustamana,
  • komponenttikirjastojen ja valvontarekisterin ajantasaistamista ja tietojen yhdenmukaistamista sekä
  • dokumentointitehtäviä ja jatkokehityskohteiden määritystä havaittujen puutteiden perusteella.

Tehtävässä suoriutumisessa auttavat hyvät tekniset yleistiedot, aktiivinen oma-aloitteinen ote työn tekemiseen sekä perustiedot ja taidot mekaniikkasuunnittelusta ja/tai tuoterakenteista. Osaaminen mekaniikkasuunnittelun työkaluista ja tuotetiedonhallintajärjestelmistä ovat eduksi. Lisäksi mittalaitteiden ja kalibrointitoiminnan tuntemus katsotaan eduksi, mutta ei ole pakollista tehtävässä menestymisen kannalta.

 Tehtävässä pääset näkemään käytännön tuotetiedonhallinnan haasteet. Tukenasi ovat Patrian asiantuntijat ja suunnittelijat, jotka varmistavat työtehtävissä onnistumisen. Tehtävä on määräaikainen ja se sopii hyvin alaa opiskelevalle tai vastavalmistuneelle. Voit aloittaa tehtävän myös osa-aikaisena tarvittaessa.

Jätä hakemuksesi viimeistään 3.4.2021. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajan puitteissa ja tehtävä täytetään heti sopivan osaajan löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Panu Rantanen, Director, Information Systems, panu.rantanen@patriagroup.com.

Käsittelemme tietojasi luottamuksellisesti. Paikkaan valitulle henkilölle tehdään turvallisuusselvitys ja huumausainetesti.

Miksi Patria?

1. Turvaa yhteiskunnalle: edistämme ylpeydellä kansallista ja kansainvälistä turvallisuutta. Siihen tarvitaan vastuullista asennetta ja huippuosaamista, joka takaa toimintavarmuuden kaikissa olosuhteissa.

 

2. Sinä vaikutat: Patriassa sinä vaikutat työsi sisältöön, urasi kehittymiseen, asiakkaidesi ja koko yrityksen menestykseen. Meillä voit olla juuri niin hyvä kuin ikinä voit olla.

 

3. Keskity tärkeimpään: tee sitä, mitä rakastat ja näe kättesi jäljet. Olet meille ratkaisevan tärkeä. Haluamme että voit hyvin ja elät töiden ohella täyttä elämää.

 

4. Mahtava porukka: meillä teet työtä uudistuvassa ja energisessä työyhteisössä, jossa on hymy herkässä. Uskomme, että parhaat tulokset syntyvät hyvässä ilmapiirissä

Pinterest
Laura logo

Tietoja

Hakuaika: 10.3.2022 - 3.4.2022
Sijainti: Tampere
Linkki: https://rekrytointi.com/avoimet-tyopaikat/patria/harjoittelija-nimike-ja-laitehallintaan-operations-tampere/1459794/

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Laura kotisivut

Laura:n muita rekryilmoituksia

Siirry yrityksen profiiliin Laura kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä