Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Googlen Digital Growth Academystä urahyppy

post_image

RekryilmoitusEtsimme asiakkaillemme Digital Growth Academy in collaboration with Google ?-rekrytoivan

koulutusohjelman kautta 40 uutta työntekijää kasvamaan liiketoiminnan kehittämisen tehtäviin. Digital Growth Academy -ohjelma yhdistää työssä oppimisen ja koulutuksen. Ohjelman kautta asiakkaamme etsivät kaupallisen ja/tai teknisen taustan omaavia tulevaisuuden osaajia.

Onko sinulla kiinnostusta teknologioihin ja työkaluihin, dataan ja analytiikkaan sekä halua toimia kaupallisessa roolissa liiketoiminnan ja verkkosivujen kehittämisessä, myynnissä, markkinoinnissa tai teknisissä toteutuksissa? Hyvä, sillä sitä yritykset arvostavat!

Rekrytoimassa mukana mm. Avaus, Dagmar, Genero, Lippu.fi, Nordic Morning, Oikio Digital Performance Agency, Paper Planes, Precis Digital, S360, TBWA ja Tulos. Työtehtävät voivat liittyä mm. online-myyntiin, -mainontaan, markkinoinnin automaatiotyökaluihin, web- ja asiakasanalytiikkaan, digitaalisiin palveluihin sekä www-sivujen suunnittelu-, tuotanto-, kehittämis- ja operatiivisiin tehtäviin.

Tutustu tarkemmin ohjelmaan, kaikkiin rekrytoiviin yrityksiin sekä aikaisempien osallistujien kokemuksiin sivuillamme.

Rekrytoiva koulutusohjelma yhdistää käytännön työn ja korkeatasoisen koulutuksen

Digital Growth Academy -ohjelmassa sinun ja yrityksen välille solmitaan kuuden kuukauden

koulutussopimus (9.12.2019-11.6.2020). Jo ensimmäisestä päivästä alkaen pääset käytännön työtehtäviin kiinni. Lisäksi ohjelman aikana järjestetään 20 huipputason koulutuspäivää Googlen, Googlen kumppaniyritysten ja digityökaluja hyödyntävien edelläkävijäyritysten kanssa yhteistyössä. Koulutusohjelman tärkeimpänä tavoitteena on solmia työsopimus oman yhteistyöyrityksen kanssa ohjelman jälkeen. Ohjelman aikana suoritat koulutusten tukemana Google Ads -sertifiointiin tähtäävät testit.

Kenelle koulutus sopii?

Toivomme sinulta joko koulutukseen, työkokemukseen tai harrastuneisuuteen pohjautuvaa kiinnostusta digitaalisiin palveluihin ja liiketoimintaan. Soveltuva tausta voi olla kaupallinen tai tekninen (korkeakoulu)tutkinto, ja/tai työkokemuksen kautta saatu kokemus mm. verkkosivuista, datan käsittelystä, digitaalisista palveluista, automaatiosta, analytiikasta, markkinoinnista, viestinnästä, myynnistä, konsultoinnista, projektinhallinnasta tai muista liiketoiminnan tehtävistä.

Voit olla urasi alkutaipaleella tai jo kokeneempi konkari. Yritykset arvostavat motivoituneita sekä alasta kiinnostuneita henkilöitä, joilla on aito palo kehittää omaa ammatillista osaamista, ja jolla löytyy halua kasvaa kysytyksi asiantuntijaksi alalle.

Koulutus järjestetään yhteistyössä ELY-keskuksen, TE-palveluiden, Googlen ja työnantajien kanssa

Kyseessä on työvoimakoulutus, joka järjestetään yhteistyössä Uudenmaan ELY-keskuksen, TE-palveluiden, Googlen ja rekrytoivien yritysten kanssa. Voit osallistua ohjelmaan, jos olet tällä hetkellä:

  • työttömänä työnhakijana
  • irtisanomisuhan alaisena.

Toimi nopeasti: haastattelut käynnistyvät heti!

Etenet hakuprosessissa, kun olet jättänyt hakulomakkeen TE-toimistoon ja osaamisprofiilin Saraselle:

1. Täytä TE-toimiston hakulomake.

Esivalinta koulutukseen tehdään tämän TE-toimiston hakemuksen tietojen perusteella, joten

täytäthän hakemuksesi huolellisesti.

2. Täytä tästä myös Sarasen rekrytointiprofiili.

Tämän rekrytointiprofiilin avulla esittelemme sinut rekrytoiville yrityksille. Voit muokata ja

täydentää profiilia myös lähettämisen jälkeen.

Ohjelman hakemus TE-toimistoon ja Sarasen rekrytointiprofiili kannattaa tehdä jo tänään, sillä valintaprosessit eri rooleihin käynnistyvät heti! Hakuaika päättyy 4.11.2019.

Lisätietoja ohjelmasta:

Mira Tapiola, 045 171 6787, mira.tapiola@saranen.fi. Tiedustelut sähköpostitse tai puhelimitse maanantaisin klo 15:00-16:00 ja keskiviikkoisin klo 14:00-15:30.

Saranen Consulting Oy

F.E.C. (Further Educated with Companies) -koulutusohjelma

Työsuhteeseen tähtäävässä ohjelmassa yhdistyy tehokas työssäoppiminen ja laadukas koulutus. Ohjelma toteutetaan tiiviissä yhteistyössä ELY-keskuksen, TE-palveluiden ja rekrytoivien yrityksien kanssa. Ohjelma on suunniteltu sinulle, joka olet työtön tai työttömyysuhanalainen, määräaikainen työsuhteesi on päättymässä tai olet koulutustasi vastaamattomissa työtehtävissä. F.E.C.-ohjelman ajaksi tehdään koulutussopimus ja voit hakea ansiopäivärahaa, peruspäivärahaa tai työmarkkinatukea sekä kulukorvausta. 

Digital Growth Academy on työhallinnon rahoittama F.E.C.-koulutus. Digital Growth Academy F.E.C. toteutetaan tiiviissä yhteistyössä Googlen, rekrytoivien yritysten, Saranen Consultingin, Uudenmaan ELY-keskuksen ja TE-palveluiden kanssa.

Pinterest
Laura logo

Tietoja

Hakuaika: 1.10.2019 - 4.11.2019
Sijainti: Espoo
Linkki: https://rekrytointi.com/avoimet-tyopaikat/saranen-consulting-oy/googlen-digital-growth-academysta-urahyppy/702265/

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Laura kotisivut

Tagit

Erikoisosaaminen

Analytiikka
Webkehitys

Toimialakokemus

IT

Laura:n muita rekryilmoituksia

Siirry yrityksen profiiliin Laura kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä