Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Fullstack Developer

post_image

RekryilmoitusLiity nyt mukaan yli 1400 digialaisen porukkaan, meillä pääset koodaamaan!

Etsimme useita kokeneita Fullstack-kehittäjiä, joilla on työkokemusta IT-alan asiakasprojekteista ja niissä hankittua Javalla tehtyä koodauskokemusta vähintään 3,5 vuotta ja Javascriptillä fronttikokemusta parin vuoden verran. Arvostamme kokemusta myös kontituksesta ja sovellusten orkestroinnista esimerkiksi Kubernetesilla tai OpenShiftillä. Kokemus pilvikehittämisestä, tietokannoista ja SQL-kielestä on ehdottomasti eduksi.

Meillä pääset mukaan mielenkiintoisiin hankkeisiin, joissa työstetään tuotteisiin, integraatioihin, meidän räätälöimiimme sovelluksiin ja kolmansien osapuolten ohjelmistoihin perustuvia toimintavarmoja ja tietoturvallisia ratkaisuja. Sinulla on mahdollisuus olla osa tärkeitä kansallisia asiakashankkeita, jossa voit jättää käden jälkesi suomalaiseen arkeen (esim. Suomi 112-sovellus).

Asiantuntijamme työskentelevät asiakasprojektien tarpeiden mukaan 2–15 henkilön ketterissä tiimeissä. Tiedon jakaminen tiimeissä on päivittäistä arkea ja uusia ominaisuuksia ja teknologioita voidaan opiskella yhdessä esimerkiksi mob programming -hengessä. Osa tiimeistä työskentelee projekteissa asiakkaan ohjauksessa. Voit vilkaista lisätietoja turvatekemisestämme täältä!

Työsuhde-edut eivät kalpene muihin firmoihin verrattuna. Hammashoidon ja kattavan työterveyshuollon lisäksi sinulla on esimerkiksi mahdollisuus hankkia etätyön helpottamiseksi sähköpöytä ja laadukas työtuoli puhumattakaan liikkumista helpottavasta laadukkaasta työsuhdepolkupyörästä.

Digialla on henkilökuntavetoista heimotoimintaa esimerkiksi Ohjelmointiheimosta DevOps-heimoon, joiden myötä pääset verkostoitumaan alan rautaisten asiantuntijoiden kanssa. Myös henkilökuntavetoisia OpenClubeja löytyy moneen makuun. Vapaa-ajan viettoon ja miksei vaikka työasioidenkin hoitamiseen voit varata mökin Vierumäeltä, Tahkolta tai Rukalta. 

Hybridi-työskentelymalli ja joustava ilmapiiri mahdollistavat arjen sujuvuuden. Edut huomioiden se tärkein on kuitenkin meidän tiimimme ja loistotyypit, joista saat tosi hyviä työkavereita. Tutustu myös meidän Java-länderiin, sillä siitä saat lisätietoa, millaista työskentely Digiassa on. 

Jokainen Digialainen toimitusjohtajaa myöten on ensimmäisestä työpäivästä lähtien Senior Trainee. Digialaisten laatimista kulttuuriperiaatteista yksi tärkeimmistä kertoo, ettemme ole valmiita ja sehän se on tämän jutun suola – jatkuva uuden oppiminen. Meillä saa kouluttautua ja sertifioida osaamisensa. Urapolkusi rakentamisessa auttaa oma esihenkilösi. Voit edetä esimerkiksi Fullstack-kehittäjästä Tech leadiksi ja arkkitehdiksi ja miksei vaikka esihenkilöksi? Uramahdollisuuksia on paljon muitakin ja työkiertojakin mahdollistamme aina tarvittaessa.

Osaamisista sinulta voisi löytyä esimerkiksi näitä: Javascript, Java, Spring Boot, React/Angular, Typescipt, AWS, Azure, OCI, Ansible, Terraform, mikropalveluarkkitehtuuri, relaatiotietokannat, kontitus (Docker, Kubernetes), DevOps, CI/CD-putket (Jenkins/Github actions).

Myös näitä arvostamme:   

  • kokemus pankki- ja vakuutustoimialoista
  • asiakaslähtöisyys, tiimityöskentelytaidot, ketterät menetelmät ja itseohjautuvuus
  • vastuuntunto ja rohkeus kysyä ja kyseenalaistaa, oppimisen nälkä ja kehittymisen halu 
  • hyvät vuorovaikutus- ja kommunikaatiotaidot 
  • sujuva viestiminen sekä suullisesti että kirjallisesti Suomen kielellä 

Tietoturvallisissa hankkeista työskenteleviltä edellytämme Suomen kansalaisuutta ja perusmuotoinen henkilöturvallisuusselvitys pitää läpäistä. 

?Hakuaika päättyy 30.6.2024. Älä kuitenkaan odota sinne saakka vaan laita hakemus tulemaan vaikka heti. Mikäli sinulle heräsi kysyttävää tehtävästä tai työskentelystä Digiassa, Tiia Leskinen ja Anssi Ylönen vastaavat niihin mielellään:

Tiia Leskinen, p. 0400-270475 tai sähköpostitse tiia.leskinen(at)digia.com

Anssi Ylönen, p. 050-3843771 tai sähköpostitse anssi.ylonen(at)digia.com

Pinterest
Digia Oyj logo

Tietoja

Hakuaika: 24.5.2024 - 30.6.2024
Linkki: https://ats.talentadore.com/apply/fullstack-developer/mEedyA

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Digia kotisivut

Tagit

Toimialakokemus

IT
Pankki ja vakuutus

Teknologia

Azure
Angular
React
Java
Javascript

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä