Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Full Stack kehittäjä

post_image

RekryilmoitusEtsimme vahvistusta kehittäjästä, jolla on kokemusta JS-teknologioista. Ja tietenkin, hyvää kaveria ja kollegaa. Olit sitten kokenut tekijä joko front- tai back-puolella, ja haluat laajentaa osaamistasi, tai olet jo kokenut full stack kehittäjä, niin meillä on paikka ja kehitysmahdollisuuksia sinulle. Miltä kuulostaisi työskennellä esim. Netflixin tai Googlen kanssa? Meillä pääset oikeasti nimekkäisiin ja sinun osaamistasi haastaviin projekteihin, ja voit tilanteestasi riippuen työskennellä Helsingin, Oulun tai Bangkokin toimistollamme joustavasti etänä ja paikan päällä. 

Tiedämme, että kaltaisellesi osaajalle on kysyntää ja hihasta nykijöitä riittää ihan riesaksi asti. Miksi siis kiinnostuisit Codematesta, yrityksestä, josta kukaan ei ole kuullutkaan?

Lue lisää, saatamme nimittäin olla juuri sitä mitä kaipaat.

Miksi Codemate?

Työskentelemme nimekkäiden kansainvälisten yritysten kanssa, meillä on lähes 100 työntekijää sekä olemme olleet alalla jo 15 vuotta. Ei enää niin pieni yritys sittenkään?

Meillä työ ei ole kaikki kaikessa. Jos arvostat aikaa perheen ja ystävien kanssa, harrastuksia, matkustamista tai mökin rauhaa, Codemate voi antaa sinulle paremman balanssin elämään kuin globaali ja hektinen suuryritys. Mitä kaikkea voisitkaan tehdä, jos sinulla olisi energiaa työpäivän jälkeen seikkailuille sekä aikaa läheistesi kanssa?

Mottomme on ”Go Forward”. Meille se tarkoittaa, että työntekijöidemme kasvu sekä ammatillinen kehitys on tärkeysjärjestyksemme kärjessä. Kasva meillä kohti ammatillisia tavoitteitasi ja nauti samalla työnteosta.

Kuten kaikki alan yritykset, mekin tarjoamme hyvät työsuhde-edut, viihtyisän toimiston keskeisellä sijainnilla, haluamasi työvälineet, kilpailukykyisen palkan, ja tietenkin mukavat ja taitavat työkaverit sekä lämpimän yhteisön. Tarjoamme myös mahdollisuuden työskennellä joustavasti etänä Bangkokin toimistoltamme käsin. Erikoista? Kyllä. Siistiä? Ehdottomasti!

Mitä etsimme?

Etsimme full stack kehittäjää, jolla on aiempaa kokemusta web applikaatioiden luomisesta ja halua kehittää osaamistaan. Jos kaipaat projekteja, joissa saat riittävästi haastetta ja pääset kehittämään luovia ratkaisuja asiakkaidemme ongelmiin, olet oikeassa paikassa.

Tällaisessa tehtävässä on monia keinoja menestyä, mutta mielestämme näillä taidoilla pääsisit hyvin alkuun:

  • Vankka osaaminen useammasta kuin yhdestä web-teknologiasta. Meillä esim React, Typescript, Node.js ja Ruby on Rails on kovaa valuuttaa
  • Arvostat tiimityöskentelyä ja yhdessä tekeminen on sinulle tärkeää
  • Olet ongelmanratkaisija, joka haluaa ymmärtää asiakkaiden tarpeet ja tuottaa heille arvoa.

On myös eduksi, jos sinulla on kokemusta pilviteknologioista, esim Azure, AWS tai Google Cloud, tai DevOps:sta.

Mitä tekisit meillä?

Me Codematella saamme työskennellä monipuolisilta aloilta tulevien tunnettujen asiakkaiden kanssa. Kiinnostaisiko sinua esimerkiksi työskennellä kansainvälisten jättien, kuten Netflixin tai Googlen kanssa? Meillä se voisi olla mahdollista! Haluamme sinut kanssamme luomaan saumattomia digitaalisia ratkaisuja, joita on intuitiivista käyttää ja jotka luovat aidosti arvoa asiakkaillemme.

Kaikki projektimme ovat uniikkeja. Meillä pääset jatkuvasti oppimaan uutta samalla, kun hyödynnät ydinosaamistasi web devaajana.

Mitä seuraavaksi?

Kuulisimme mielellämme sinusta, toiveistasi ja taidoistasi. Cv:tä ei meille tarvitse väsätä vaan paras tapa edetä on vastata muutamaan helppoon kysymykseen. Tulemme olemaan sinuun pian yhteydessä.

Toivottavasti tapaamme pian!

Työpaikkailmoitus nettisivuillamme

Pinterest
Codemate logo

Tietoja

Hakuaika: -
Sijainti: Helsinki, Oulu
Tarkennettu
sijainti:
Meillä voit työskennellä hybridimallin mukaisesti Helsingin, Oulun tai Bangkokin toimistollamme, tilanteestasi riippuen.
Linkki: https://codemate.com/tyopaikat/full-stack-kehittaja/
Yhteydenotto: careers@codemate.com

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Codemate kotisivut

Tagit

Liiketoimintaprosessi

Tuotekehitys ja suunnittelu

Erikoisosaaminen

Arkkitehtuuri
Ketterät menetelmät
Ohjelmistokehitys
Webkehitys

Toimialakokemus

Asiantuntijapalvelut

Teknologia

Amazon Web Services
Open source
Angular
Django
Node.js
React
Ruby on Rails
Java
Javascript
PHP
Python
Ruby

Codemate:n muita rekryilmoituksia

Siirry yrityksen profiiliin Codemate kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä