Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Full-stack kehittäjä

post_image

Rekryilmoitus

Full-stack kehittäjä

Tervetuloa suomalaiseen, digitaaliseen rekrytointiin intohimoisesti omistautuneeseen SaaS-yritykseemme! Kattava portfoliomme kokoaa yhteen rekrytointijärjestelmän sekä innovatiivisia ratkaisuja rekrytointimarkkinointiin ja osaajien tavoittamiseen erikokoisille yrityksille.

Jos olet Full-stack kehittäjä ja etsit haastavia projekteja, joissa voit todella loistaa, olet saapunut oikeaan paikkaan. Meillä on avoinna ovia, joiden takana odottavat mielenkiintoiset tehtävät ja kasvumahdollisuudet. Liity joukkoomme ja auta meitä muuttamaan digitaalista rekrytointia!

Meillä pääset tekemään työtä oikeiden asiakkaiden kanssa ja vaikuttamaan aidosti tuhansien ihmisten päivittäiseen tekemiseen. Asiakkaamme tekevät Laura Rekrytointijärjestelmän avulla vuosittain noin 30 000 rekrytointia ja he ottavat vastaan noin 400 000 hakemusta. Laura Rekrytointijärjestelmällä on noin 25 000 käyttäjää. Työlläsi on siis iso merkitys monen ihmisen päivittäiseen tekemiseen ja uran kehittymiseen. Tekemisesi jälki siis näkyy.

Hyödynnämme portfoliossamme erilaisia teknologioita, mm. React, Typescript ja Material UI, joten kerro hakemuksessasi rohkeasti osaamisestasi.

Työskentelemme hybridimallilla, jolloin tapaamme toisiamme Pasilan toimistollamme kerran viikossa. Silloin voimme esimerkiksi nauttia yhteisen aamupalan tai lounaan, sillä työssä viihtymisen lisäksi yhdessä tekeminen on meille tärkeää.

Suosimme vakituisia, kokoaikaisia työsopimuksia, mutta voimme toki keskustella muistakin ratkaisuista.

Lisätietoja: Heidi Sainio, heidi.sainio@rekrytointi.com tai 0504100620.

Hae työpaikkaan oheisen linkin kautta – hienoa, kun olet kiinnostunut uramahdollisuuksistamme!

Pinterest
Laura logo

Tietoja

Hakuaika: 29.12.2023 - 28.1.2024
Sijainti: Helsinki
Linkki: https://rekrytointi.com/avoimet-tyopaikat/laura-rekrytointi-oy/full-stack-kehittaja/2598799/

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Laura kotisivut

Tagit

Erikoisosaaminen

Ohjelmistokehitys

Toimialakokemus

IT

Teknologia

React

Laura:n muita rekryilmoituksia

Siirry yrityksen profiiliin Laura kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä