Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Full Stack-kehittäjä

post_image

RekryilmoitusNetumin tiimi etsii jälleen uusia osaajia ja tällä kertaa etsimme joukkoomme uutta Full Stack-kehittäjää osaksi kasvavaa digipalveluyksikköämme.

 

Minkälaisesta tehtävästä on kyse?

 

Etsimme sinua, jolle on kertynyt jo vähintään muutaman vuoden kokemus ohjelmistokehityksen parista. Kaikkea ei toki tarvitse osata valmiiksi ja vaikka työsi on hyvin itsenäistä, projektissa tukenasi toimii ammattitaitoinen ja kannustava tiimi. Full Stack-kehittäjänä pääset vastaamaan niin suuremmista linjauksista kuin pienemmistäkin yksityiskohdista.

Työssäsi käytettävät keskeiset teknologiat ovat mm. React, JavaEE, Docker, CI/CD sekä SQL Server. Projekteja meiltä löytyy kuitenkin joka lähtöön, joten tilaisuuden tullen pääset halutessasi työskentelemään myös muilla teknologioilla toteutettaviin hankkeisiimme. Arvostammekin halukkuutta laajentaa omaa teknologiaosaamista ja kannustamme työntekijöitämme osaamisen kehittämiseen. Osana osaamisen kehittämisen mahdollisuuksiamme, haluamme mahdollistaa myös alan arvostettujen sertifikaattien suorittamisen.

Työnkuvasi sisältää mm. seuraavia asioita:

  • Ohjelmistokehitys mielenkiintoisissa asiakasprojekteissa
  • Ongelmanratkaisu yhdessä tukitiimin kanssa
  • Ratkaisusuunnittelu laajemman jatkokehityksen osalta
  • Uusien ominaisuuksien suunnittelu teknisellä tasolla sekä niiden vieminen käytäntöön
  • Arvostamme halukkuutta osallistua myös tiimin toimintatapojen kehittämiseen

Työssä onnistumiseen tarvitset sovelluskehitysosaamisen lisäksi sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa sekä hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyövalmiuksia.

 

Mitä tarjoamme?

 

Meillä pääset osaksi kasvavaa huippuammattilaisten tiimiä ja työskentelemään isoissa, yhteiskunnallisesti merkittävissä projekteissa mahtavien työkavereiden kanssa. Työtehtävät tarjoavat sopivasti haasteita ja huolehdimme, että saat vahvan tiimin tuen tehtävässä onnistumiseen. Työilmapiirimme on rento ja meillä on mukavaa olla töissä. Tästä olemme saaneet myös kiitosta, sillä olemme Great Place to Work-sertifioitu työpaikka.

Meille on tärkeää, että saat viedä osaamistasi myös itsellesi mieluisaan suuntaan, jonka vuoksi takaamme kaikille työntekijöillemme mahdollisuuden oman ammattitaidon kehittämiseen. Jokainen netumilainen saakin käyttää 6% työajastaan oman osaamisen kehittämiseen. 

Työsi tueksi saat modernit työvälineet, jonka lisäksi käytössäsi on kattava paketti erilaisia työsuhde-etuja. Laajan työterveyshuollon lisäksi käytössämme on lounas- ja virkistysedut sekä työmatka- ja polkupyöräetu. Työntekijöillemme kuuluu myös kattava vapaa-ajan tapaturmavakuutus sekä työkykyvakuutus. Lisää työkulttuuristamme ja työsuhde-eduistamme pääset lukemaan nettisivuiltamme.

Työpaikan sijainnin suhteen olemme joustavia. ??Voit työskennellä jollain viihtyisällä toimipisteellämme Tampereella, Helsingissä, Turussa, Jyväskylässä, Hämeenlinnassa tai Porissa, mutta työt onnistuvat myös täysin etänä.

 

Kiinnostuitko?

 

Heräsikö kiinnostus? Mahtavaa! Lähetä meille vapaamuotoinen hakemus ja CV palkkatoiveineen oheisen linkin kautta 13.11.2022 mennessä.

Lisätietoja avoimesta tehtävästä voit tiedustella Jonas Liinamaalta puh. 040 9000475 tai jonas.liinamaa(at)netum.fi. Lisätietoja rekrytointiprosessista yleisesti voit tiedustella rekrytoijaltamme Veera Innalta puh. 044 511 4574, veera.inna(at)netum.fi, hän auttaa sinua mielellään.

Pinterest
Netum Group Oyj logo

Tietoja

Hakuaika: 20.10.2022 - 13.11.2022
Sijainti: Helsinki, Hämeenlinna, Jyväskylä, Pori, Tampere, Turku
Tarkennettu
sijainti:
Etätyömahdollisuus
Linkki: https://www.netum.fi/tyopaikka/#full-stack-kehittaja

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Netum Group kotisivut

Tagit

Toimialakokemus

IT

Teknologia

React
Java

Omat tagit

React
Sql Server
JavaEE

Netum Group Oyj:n muita rekryilmoituksia

Siirry yrityksen profiiliin Netum Group kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä